Επειδή πάει ασορτί με το μηχανάκι σου που έκλεψε ακριβώς απ'έξω.
Θάλασσα με μηχανάκι, για κανένα λόγο.
Επειδή πάει ασορτί με το μηχανάκι σου που έκλεψε ακριβώς απ'έξω.
Θάλασσα με μηχανάκι, για κανένα λόγο.
Life begins at 45°.
Για την ποιο μικρή διαδρομή
Για τα ψώνια κλπ.
Παντα φοραω κράνος πάνω στο παπί.
Έχει τύχει να σταματάω σε φανάρι και απο δίπλα τύπος με μεγάλη μότο,πολύ ποιο μικρός να γελάει και να με δείχνει στην πιτσιρικα πίσω τού.
So what?
Μικρός όταν ήμουν και εγώ δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις με το κράνος.
Αλλά ένας φίλος,μεγαλύτερος απο εμένα, μου είχε δώσει τοτε ενα lazer(αν θυμάμαι καλά) μετα απο κουβέντα κτλπ.
Φωτο και βίντεο στο σωλήνα δεν επαιζαν τότε.
Ευτυχώς τα λόγια του έπιασαν τόπο.
Τι και αν ήμουν ο μαναδικός στην παρέα που είχα κράνος.
Τι και αν με κορόιδευαν.
Ουτε κρύωνα,ουτε μυγακια,και το κεφάλι στην θέση τού.
Αργότερα μεγαλώνοντας πήρα και τα υπόλοιπα (μπουφάν ,μπότες)
Κοιτα το κεφάλι σου και ασε τους άλλους.
Το κράνος εκτός των αλλων κρατάει το μυαλό στην θέση τού, εν αντιθέσει με τους ακρανωτους οπου το δικο τους εξατμίζεται.
Οτι έχει στο ψυγείο
https://youtu.be/nJQta_Ig9w0
Ρε σεις ό,τι και να λέμε, η ουσία είναι πως το πρόβλημα είναι τεράστιο και εγώ προσωπικά παρ'ότι συνήθως αισιόδοξος, δεν βλέπω φως στο τούνελ.
Φοιτητής είμαι και οι περισσότεροι φίλοι μου, μορφωμένα παιδιά δηλαδή θεωρητικά, στην καλύτερη περίπτωση να αγοράσουν ένα καρυδότσουφλο απλά για να μην τους γράψει ο κακός ο μπάτσος... Την χειρότερη περίπτωση πραγματικά να μην την πιάσω, την ξέρουμε όλοι στο κάτω κάτω.. Φραπέ στο ένα χέρι τιμόνι στο άλλο και σιγά μη χαλάσω το μαλλί τώρα από το κράνος για διαδρομή 5 λεπτών.
Εγώ προσωπικά πρώτα αγόρασα πλήρη εξοπλισμό, και μετά πήρα τη μηχανή.. Το δούλεμα που έφαγα απλά δεν περιγράφεται. Άντε τώρα να εξηγήσεις σε κάποιον που έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του ότι κάθε φορά που καβαλάει χωρίς κράνος μπορεί να είναι και η τελευταία του.
Δεν έχει νόημα.
(Βασικά νόημα έχει, και τεράστιο μάλιστα, αλλά δε βγαίνει άκρη.)
Το παλεύεις, εξηγείς, προσπαθείς, αλλά από ένα σημείο και μετά τα παρατάς κι απλά εύχεσαι να είναι καλά και να μη γίνει ποτέ η στραβή.
Εκτός και το πάρεις σταυροφορία και γίνεις ο πρήξας της παρέας, που και πάλι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ζαλίζεις φρύδια.
Εγώ έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.
Για το θέμα εξοπλισμού, ό,τι κάνεις την "πρώτη μέρα" θα κάνεις και το υπόλοιπο της μοτοσυκλετιστικής σου ζωής, με μόνη εξαίρεση αυτούς που βάλανε μυαλό γιατί είχαν κάποιο πάθημα που τους έγινε μάθημα.
Αν ξεκίνησες όντας κατά ένα 80% σωστός, εκεί θα παίζεις. Άντε τις "κακές" μέρες να πέσεις στο 70% και τις καλές να πας στο 90%.
Αν ξεκίνησες ξεκράνωτος, ξεκράνωτος θα συνεχίσεις.
Αν ξεκίνησες ολόσωστος, ολόσωστος θα συνεχίσεις.
Κοινώς είναι όπως μάθεις/συνηθίσεις στην αρχή.
Μετά κι ο πάπας με το αλάθητο να σου πιπιλάει τα αυτιά όλη μέρα, φούτσες μπλε.
Σήμερα λοιπόν έχει και βροχή και κρύο.
Ακράνωτοι. Ακράνωτοι αλλά με σκούφο. Φουλ προβλεπέ με μιά ταλαίπωρη "τσίτσιδη" πίσω. Χύμα μπρος πίσω. Φουλ προβλεπέ ΠΛΗΝ γαντιών. Παπί καταμεσής της ΕΟ προς τα βόρεια, ο μαλάκας της ημέρας χωρίς φώτα, με ένα κόκκινο απλό μπουφάν, φουσκωμένος σαν το ανθρωπάκι της μισλέν.
Γενικά, έχω αποφασίσει ότι τα θέλει ο κώλος τους όλων και δεν θα σκάω πιά, τόσο απλά. Πραγματικά ο Δαρβίνος έχει δίκιο, όσοι δεν προσαρμόζονται ας ψοφήσουν. Σκληρό; Μπορεί. Η διαιώνιση των ηλιθίων δεν είναι καλό πράγμα (η κωμική ταινία να δεις όμως που θα γίνει πραγματικότητα).
Μεγάλη αλήθεια αυτό.
Κατά τα άλλα όντως, σταυροφόρος στη ζωή του άλλου δεν μπορείς να γίνεις. Αλλά π.χ. δικάβαλο χωρίς κράνος εγώ προσωπικά δεν θα πάρω κανέναν, που να έχει αργήσει σε ραντεβού με τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεύτερο κράνος έχω, αν θέλει να ανέβει, το φοράει και έρχεται.
Τι να σας πω.
Το πιο δυνατό χαρτί που έχω παίξει σε τέτοιες συζητήσεις είναι με οικογενειάρχες που έχουνε παιδιά. Απ'τη στιγμή που ούτε αυτό πιάνει το να πώ. Δεν νοιάζεσαι εσύ, θα μοιραστώ εγώ;
Ένας, μάλιστα, μου είπε (ηλεκτρολόγος γαρ) ότι "αν είναι έτσι και στη δουλειά να φοραω ωτοασπιδες και κράνος". Κατέληξα ο "εξυπνακιας" της παρέας που ξέρει καλύτερα..
Επειδή η διαιώνιση του είδους (όχι του μπιου γκαου) τη θεωρώ σημαντική, όσο και τη σωστή διαπαιδαγώγηση, θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά επιλεκτικά, όταν ο συνομηλιτης έχει διάθεση να ακούσει...
Απορώ που ακόμα συζητάμε τα αυτονόητα...δεν ασχολούμαι με κανένα πλέον πάρα μόνο με πιτσιρίκια όπως ο αδερφός μου που είναι 13 και έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει μηχανές και οι πρώτες μας κουβέντες ήταν τι κράνος θα πάρει και πως θα προστατεύτει πριν καν ρωτήσω τι και πως σου αρέσει...Οι ενήλικες είναι μεγάλοι άνθρωποι και αν δεν νιώθουν ας κόψουν το λαιμό τους...όλοι μας έχουμε κάνει καγκουριες όταν δεν είχαμε φόβο σαν πιτσιρίκια και δε νιώθαμε.όλοι έχουμε πάει κάπου χωρίς κράνος με σαγιονάρα καλοκαίρι στο χωριό η με τα απολύτως απαραίτητα..ακούω κατι φασεις τυπου ελα μωρεε ολοι ετσι καναμε σιγα τωρα.....τι σημαίνει αυτό επειδή είμασταν υπερκολοφαρδοι ας διαιωνισουμε την άγνοια και τη μαλακια που μας έδερνε??μακάρι να χα κάποιον να μου έλεγε πριν ανέβεις εκεί κράνος αλλιώς σε έφαγα και στο έκαψα ..ο θείος όπου με πετυχενε με κυνηγαγε...θα μπορούσε να ναι αυστηρότερος....λάθος θα έπρεπε να ναι αυστηροτερος ώστε να μη χρειαστεί να δω διαφορά και να ακούσω αλλά τόσα για να βάλω μυαλό..ευτυχώς νωρίς....το λοιπόν γιατί το τράβηξα και κούρασα μη λέμε τα αυτονόητα...ας ασχοληθούμε με τα παιδιά ας δώσουμε όσο παιδεία μπορούμε και από κει και πέρα αν δε νιώθει ο άλλος μόνος του δεν αλλάζει κάτι...Αυτά
Κοίτα όρεξη που την έχω απογευματιατικα
Υγ2:το autocorrect με κάνει να θέλω να το πετάξω στον τοίχο το κινητο![]()
Throttle that mysterious friend of ours