Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Μας δουλεύουν που φοράμε εξοπλισμό (πού φτάσαμε...)

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επειδή πάει ασορτί με το μηχανάκι σου που έκλεψε ακριβώς απ'έξω.

Θάλασσα με μηχανάκι, για κανένα λόγο.
    Life begins at 45°.

Banned
    Για την ποιο μικρή διαδρομή
    Για τα ψώνια κλπ.
    Παντα φοραω κράνος πάνω στο παπί.
    Έχει τύχει να σταματάω σε φανάρι και απο δίπλα τύπος με μεγάλη μότο,πολύ ποιο μικρός να γελάει και να με δείχνει στην πιτσιρικα πίσω τού.
    So what?
    Μικρός όταν ήμουν και εγώ δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις με το κράνος.
    Αλλά ένας φίλος,μεγαλύτερος απο εμένα, μου είχε δώσει τοτε ενα lazer(αν θυμάμαι καλά) μετα απο κουβέντα κτλπ.
    Φωτο και βίντεο στο σωλήνα δεν επαιζαν τότε.
    Ευτυχώς τα λόγια του έπιασαν τόπο.
    Τι και αν ήμουν ο μαναδικός στην παρέα που είχα κράνος.
    Τι και αν με κορόιδευαν.
    Ουτε κρύωνα,ουτε μυγακια,και το κεφάλι στην θέση τού.
    Αργότερα μεγαλώνοντας πήρα και τα υπόλοιπα (μπουφάν ,μπότες)
    Κοιτα το κεφάλι σου και ασε τους άλλους.
    Το κράνος εκτός των αλλων κρατάει το μυαλό στην θέση τού, εν αντιθέσει με τους ακρανωτους οπου το δικο τους εξατμίζεται.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Για την ποιοπιο μικρή διαδρομή
    Έχει τύχει να σταματάω σε φανάρι και απο δίπλα τύπος με μεγάλη μότο,πολύ ποιοπιο μικρός να γελάει και να με δείχνει στην πιτσιρικα πίσω τού.
    Με συγχωρείτε για την παρατήρηση, αλλά το κάνεις (το κάνουν και άλλοι) συνέχεια. Η λέξη «ποιό» δεν σημαίνει περισσότερο, όπως το «πιο». Π.χ.: «Ξέρεις ποιό είναι το καλύτερο;», «Τώρα θα σου δείξω ποιό σου έλεγα», «Είμαι πιο μικρός από εσένα»

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Με συγχωρείτε για την παρατήρηση, αλλά το κάνεις (το κάνουν και άλλοι) συνέχεια. Η λέξη «ποιό» δεν σημαίνει περισσότερο, όπως το «πιο». Π.χ.: «Ξέρεις ποιό είναι το καλύτερο;», «Τώρα θα σου δείξω ποιό σου έλεγα», «Είμαι πιο μικρός από εσένα»
    Οτι βγαζει το ότο κορεκτ

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Οτι βγαζει το ότο κορεκτ
    Ότο μιστέηκ είναι αυτό

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Ότο μιστέηκ είναι αυτό
    Οτι έχει στο ψυγείο

https://youtu.be/nJQta_Ig9w0

Νέο μέλος Το avatar του/της nikolas_tzan
    Ρε σεις ό,τι και να λέμε, η ουσία είναι πως το πρόβλημα είναι τεράστιο και εγώ προσωπικά παρ'ότι συνήθως αισιόδοξος, δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Φοιτητής είμαι και οι περισσότεροι φίλοι μου, μορφωμένα παιδιά δηλαδή θεωρητικά, στην καλύτερη περίπτωση να αγοράσουν ένα καρυδότσουφλο απλά για να μην τους γράψει ο κακός ο μπάτσος... Την χειρότερη περίπτωση πραγματικά να μην την πιάσω, την ξέρουμε όλοι στο κάτω κάτω.. Φραπέ στο ένα χέρι τιμόνι στο άλλο και σιγά μη χαλάσω το μαλλί τώρα από το κράνος για διαδρομή 5 λεπτών.

Εγώ προσωπικά πρώτα αγόρασα πλήρη εξοπλισμό, και μετά πήρα τη μηχανή.. Το δούλεμα που έφαγα απλά δεν περιγράφεται. Άντε τώρα να εξηγήσεις σε κάποιον που έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του ότι κάθε φορά που καβαλάει χωρίς κράνος μπορεί να είναι και η τελευταία του.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ...
    Για το θέμα του τοπικ, ούτε καινούριο ειναι ούτε πρωτόγνωρο.
    Στην αρχή ειναι απλα ενοχλητικό, και στην πορεία απλα δε δίνεις σημασία και παρακαλάς να μη γίνει ποτέ καμια στραβή και σε βγάλει αληθινό.

Είχα μια παρόμοια κουβεντα πρόσφατα με 2 πολυ στενούς μου φίλους οι οποίοι το ψιλομαλακιζουν το θέμα (δεν κυκλοφορούν ξεκρανωτοι, αλλα ο εξοπλισμός τους ειναι στο απόλυτο μίνιμουμ και με πρώτο μέλημα να ειναι μοδάτοι και μοντέλα πασαρέλας. Μισά κράνη, μπουφάν τύπου Στηβ Μακουίν και δε συμμαζεύεται).
    Αυτοί θεωρούν εμένα τρελό που "τρέχω" με τη μηχανη (για τα δικά τους δεδομένα) και μου λένε "Θα σκοτωθείς", ενώ οι ίδιοι αισθάνονται ασφάλεια με το κράνος καρυδότσουφλο επειδη δεν ανεβάζουν ποτέ πανω απο 80χλμ/ώρα.
    Αντε να βγάλεις άκρη.
    Ακριβώς την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζω κι εγώ. Τι να πω, όσες κουβέντες κι αν έχουμε κάνει πάνε χαμένες... Κουράστηκα να μιλάω για τα αυτονόητα, απλά εύχομαι να μη γίνει η στραβή και σε τέτοιες συζητήσεις δε δίνω συνέχεια πλέον γιατί όπως είπες άκρη δε βγάζεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos/72 Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζω κι εγώ. Τι να πω, όσες κουβέντες κι αν έχουμε κάνει πάνε χαμένες... Κουράστηκα να μιλάω για τα αυτονόητα, απλά εύχομαι να μη γίνει η στραβή και σε τέτοιες συζητήσεις δε δίνω συνέχεια πλέον γιατί όπως είπες άκρη δε βγάζεις.
    Η στραβή θα γίνει, και δυστυχώς πολλοί μόνο τότε βάζουν μυαλό μια και για πάντα... Οπότε να εύχεσαι όταν γίνει η στραβή απλά να μην έχει τραγικές συνέπειες για αυτούς...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikolas_tzan Προβολή μηνύματος
    Άντε τώρα να εξηγήσεις σε κάποιον που έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του ότι κάθε φορά που καβαλάει χωρίς κράνος μπορεί να είναι και η τελευταία του.
    Δεν έχει νόημα.
    (Βασικά νόημα έχει, και τεράστιο μάλιστα, αλλά δε βγαίνει άκρη.)

Το παλεύεις, εξηγείς, προσπαθείς, αλλά από ένα σημείο και μετά τα παρατάς κι απλά εύχεσαι να είναι καλά και να μη γίνει ποτέ η στραβή.
    Εκτός και το πάρεις σταυροφορία και γίνεις ο πρήξας της παρέας, που και πάλι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ζαλίζεις φρύδια.

Εγώ έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.
    Για το θέμα εξοπλισμού, ό,τι κάνεις την "πρώτη μέρα" θα κάνεις και το υπόλοιπο της μοτοσυκλετιστικής σου ζωής, με μόνη εξαίρεση αυτούς που βάλανε μυαλό γιατί είχαν κάποιο πάθημα που τους έγινε μάθημα.

Αν ξεκίνησες όντας κατά ένα 80% σωστός, εκεί θα παίζεις. Άντε τις "κακές" μέρες να πέσεις στο 70% και τις καλές να πας στο 90%.
    Αν ξεκίνησες ξεκράνωτος, ξεκράνωτος θα συνεχίσεις.
    Αν ξεκίνησες ολόσωστος, ολόσωστος θα συνεχίσεις.

Κοινώς είναι όπως μάθεις/συνηθίσεις στην αρχή.
    Μετά κι ο πάπας με το αλάθητο να σου πιπιλάει τα αυτιά όλη μέρα, φούτσες μπλε.

Σήμερα λοιπόν έχει και βροχή και κρύο.

Ακράνωτοι. Ακράνωτοι αλλά με σκούφο. Φουλ προβλεπέ με μιά ταλαίπωρη "τσίτσιδη" πίσω. Χύμα μπρος πίσω. Φουλ προβλεπέ ΠΛΗΝ γαντιών. Παπί καταμεσής της ΕΟ προς τα βόρεια, ο μαλάκας της ημέρας χωρίς φώτα, με ένα κόκκινο απλό μπουφάν, φουσκωμένος σαν το ανθρωπάκι της μισλέν.

Γενικά, έχω αποφασίσει ότι τα θέλει ο κώλος τους όλων και δεν θα σκάω πιά, τόσο απλά. Πραγματικά ο Δαρβίνος έχει δίκιο, όσοι δεν προσαρμόζονται ας ψοφήσουν. Σκληρό; Μπορεί. Η διαιώνιση των ηλιθίων δεν είναι καλό πράγμα (η κωμική ταινία να δεις όμως που θα γίνει πραγματικότητα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει νόημα.
    Για το θέμα εξοπλισμού, ό,τι κάνεις την "πρώτη μέρα" θα κάνεις και το υπόλοιπο της μοτοσυκλετιστικής σου ζωής, με μόνη εξαίρεση αυτούς που βάλανε μυαλό γιατί είχαν κάποιο πάθημα που τους έγινε μάθημα.
    Μεγάλη αλήθεια αυτό.

Κατά τα άλλα όντως, σταυροφόρος στη ζωή του άλλου δεν μπορείς να γίνεις. Αλλά π.χ. δικάβαλο χωρίς κράνος εγώ προσωπικά δεν θα πάρω κανέναν, που να έχει αργήσει σε ραντεβού με τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεύτερο κράνος έχω, αν θέλει να ανέβει, το φοράει και έρχεται.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikolas_tzan Προβολή μηνύματος
    Αλλά π.χ. δικάβαλο χωρίς κράνος εγώ προσωπικά δεν θα πάρω κανέναν, που να έχει αργήσει σε ραντεβού με τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεύτερο κράνος έχω, αν θέλει να ανέβει, το φοράει και έρχεται.
    Καλά εννοείται αυτό!

Ντιπ άσχετος Το avatar του/της gory
    Τι να σας πω.
    Το πιο δυνατό χαρτί που έχω παίξει σε τέτοιες συζητήσεις είναι με οικογενειάρχες που έχουνε παιδιά. Απ'τη στιγμή που ούτε αυτό πιάνει το να πώ. Δεν νοιάζεσαι εσύ, θα μοιραστώ εγώ;
    Ένας, μάλιστα, μου είπε (ηλεκτρολόγος γαρ) ότι "αν είναι έτσι και στη δουλειά να φοραω ωτοασπιδες και κράνος". Κατέληξα ο "εξυπνακιας" της παρέας που ξέρει καλύτερα..
    Επειδή η διαιώνιση του είδους (όχι του μπιου γκαου) τη θεωρώ σημαντική, όσο και τη σωστή διαπαιδαγώγηση, θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά επιλεκτικά, όταν ο συνομηλιτης έχει διάθεση να ακούσει...

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Απορώ που ακόμα συζητάμε τα αυτονόητα...δεν ασχολούμαι με κανένα πλέον πάρα μόνο με πιτσιρίκια όπως ο αδερφός μου που είναι 13 και έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει μηχανές και οι πρώτες μας κουβέντες ήταν τι κράνος θα πάρει και πως θα προστατεύτει πριν καν ρωτήσω τι και πως σου αρέσει...Οι ενήλικες είναι μεγάλοι άνθρωποι και αν δεν νιώθουν ας κόψουν το λαιμό τους...όλοι μας έχουμε κάνει καγκουριες όταν δεν είχαμε φόβο σαν πιτσιρίκια και δε νιώθαμε.όλοι έχουμε πάει κάπου χωρίς κράνος με σαγιονάρα καλοκαίρι στο χωριό η με τα απολύτως απαραίτητα..ακούω κατι φασεις τυπου ελα μωρεε ολοι ετσι καναμε σιγα τωρα.....τι σημαίνει αυτό επειδή είμασταν υπερκολοφαρδοι ας διαιωνισουμε την άγνοια και τη μαλακια που μας έδερνε??μακάρι να χα κάποιον να μου έλεγε πριν ανέβεις εκεί κράνος αλλιώς σε έφαγα και στο έκαψα ..ο θείος όπου με πετυχενε με κυνηγαγε...θα μπορούσε να ναι αυστηρότερος....λάθος θα έπρεπε να ναι αυστηροτερος ώστε να μη χρειαστεί να δω διαφορά και να ακούσω αλλά τόσα για να βάλω μυαλό..ευτυχώς νωρίς....το λοιπόν γιατί το τράβηξα και κούρασα μη λέμε τα αυτονόητα...ας ασχοληθούμε με τα παιδιά ας δώσουμε όσο παιδεία μπορούμε και από κει και πέρα αν δε νιώθει ο άλλος μόνος του δεν αλλάζει κάτι...Αυτά

Κοίτα όρεξη που την έχω απογευματιατικα
    Υγ2:το autocorrect με κάνει να θέλω να το πετάξω στον τοίχο το κινητο
    Throttle that mysterious friend of ours

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 17:35
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 18:52
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 13:16
  4. ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΠ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ