Πόσα κιλά?
Άμα είναι πάνω από 120 (όπως αυτοί που χτυπάω εγώ συνήθως), δεν τους πετυχαίνω σε σημείο που θα τους σκοτώσει ακαριαία για να μείνουν ζωντανοί.
Μετά τους φοράω το λουράκι του σκύλου, πηγαίνω αργά κι αυτοί περπατάνε δίπλα....
Μια ιδέα που μου ήρθε πρόχειρη είναι θήκη ηλεκτρικής κιθάρας.
Από αυτές που τις φοράς στην πλάτη.
Μια φτηνή των 10-15 ευρώ.
Λογικά θα σου χωρέσει το ντουφέκι και θα εξέχει ίσως η βέργα.
Ή καλύτερα θήκη μπάσου. Θα κερδίσεις καμιά 20αριά πόντους.
Το θέμα είναι ότι αν φορέσεις τη θήκη της κιθάρας με το ντουφέκι μέσα, μετά πού θα φορέσεις την τσάντα με τα πέδιλα κλπ....
Εκτός κι αν μπορείς αυτό το σάκο να τον δέσεις στη θέση του συνεπιβάτη.
Πάντως αυτό που λέει ο καρέλεν έχω δει τους περισσότερους να κάνουν.
Θα σου απαντήσει κι ο Βύρωνας που είναι και πολυμήχανος και ψαροντουφεκάς
Θα έχει βρει λύση.
έντιτ: Με πρόλαβε.
Έχει στο Σταύρο αγ. Παρασκευής ένα ψαράδικο με απίστευτο φρέσκο ψάρι . Απέναντι έχει και υποβρύχια είδη . Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Δεν είναι το ιδανικό βέβαια, ιδίως αν σκεφτείς οτι έτσι ήρθα από Αλεξανδρούπολη. Δικάβαλλος...
Τα όπλα, μην το ψάχνεις αλλο. Είτε σε παπί, είτε σε ΧΤ, είτε σε street είναι η καλύτερη θέση για να μην ενοχλούν (αν έχεις SS, άσε το ψάρεμα).
Σάκος στο πίσω κάθισμα, όπως και τα (μακριά) πέδιλα από πάνω δεμένα.
Αν είχες παπί, υπάρχει και η λύση του κρίκου στην ζώνη βαρών που κρεμιούνται στον γάντζο που έχει η πάνω βίδα του λαιμού
Σε μοτό δεν είχα βρει λύση, και την φόραγα στη μέση. Αν την βάλεις στον σάκο, πρέπει να μπει απλωμένη και σφηνωμένη να μην κουνιέται. Αλλιώς παίζει να σου φύγει μαζί με τον σάκο, ιδίως τον χειμώνα που οι ζώνες έχουν από 6 ως 10 κιλά.
Εγώ έχω μία θήκη για ψαροντούφεκα Mares και την έβαζα χιαστή στην πλάτη. Τότε που πηγαίναμε χειμώνα καλοκαίρι και είμασταν νεούδια. Με παπί ή με το Pegaso Strada.
Τώρα μόνο αμαξάκι και καλοκαίρι.
Σε ζηλεύω φίλε μου.
Αυτή έχω https://www.hobbi.gr/mares-attack-th...f=bestprice.gr
Τελευταία τροποποίηση από freco; 24/01/2017 στις 20:44.
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Επειδή έχω πέσει στην θάλασσα με τέτοιο καιρό το λέω, έχω εκπαίδευση διασώστη, ξέρεις από αυτούς που κατεβαίνουν με το συρματόσχοινο από το κολεόπτερο. Τες πα, εσύ ξέρεις τι θα κάνεις... πάντως και να καταφέρεις να πέσεις στην θάλασσα αν δεν έχεις κοκαλώσει από το κρύο που θα φας επάνω στην μηχανή, θα κοκαλώσεις μετά στην επιστροφή 1000%.
Μήπως επηρεάστηκες από την διαφήμιση της Σουτζούκι με το βε στρόμ;
Στη θέση σου, θα το σκεφτόμουν πάντως. Καταρχήν η θερμοκρασία μάλλον θα είναι χαμηλότερη απ'οτι συνήθως (ούτε Αλκυονίδες δεν έκανε φέτος) λόγω κακοκαιρίας, θα έχει θολούρα παντού, και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ακούσεις μετά από ψάρεμα και τέτοια κακοκαιρία, και να καβαλήσεις στη μηχανή.
Η 5άρα, χωρίς γιλέκο ΚΑΙ σορτσάκι δεν θα σε κρατήσει εύκολα. Ιδίως τώρα που το ψάρεμα είναι 80% καρτέρια και ακινησία για άσπρα.
Καλή βουτιά.![]()
Η 5άρα θέλει τουλάχιστον 6-7 βαρίδια,αυτό κι αν είναι έξτρα βάρος.
ΥΓ καλά αυτό διορθώνεται,οδηγάς φορώντας τη ζώνη.
Εκεί που θα πας να κοιτάξεις να έχει κανένα μαγαζί με θέρμανση για να πας μετά την βουτιά να συνέλθεις πριν ξεκινήσεις για την επιστροφή. Μην ξεκινήσεις αμέσως κάτσε καμιά ώρα...