Μπα δέν νομίζω.
Σε κατδρομικη στα Σέρρας για αγώνα πανελλήνιου ταχύτητας.
Καλοκαίρι η υπόλοιπη παρέα με ss.
Η παρέα με δερματιμα ,ολόσωμες,διαρουμενες ,κορντουρες κλπ.
Φτάνουμε εκεί και ο ήλιος σε έκαιγε.
Ανοίγω βαλίτσα
Βγάζω βερμουδα ,παντόφλες καπέλο.
Βάζω μέσα την αρματωσιά και εκανα χάζι στην παρέα.
Θέλω να πω ότι καλά και άγια τα ss και τα γυμνά.
Αλλά η ευκολία του να κινηθεις σε ενα διαφορετικό τερέν ,χωματόδρομο, παραλία
Η του να πάρεις δυο πραγματα στην βαλίτσα και δρόμο (ενω με ss θέλει προετοιμασία )είναι απαράμιλλη
Γατάκια.............................................................
https://www.moto.gr/forums/showthrea...CE%BF%CF%85+88
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Life begins at 45°.
Pass...αν και υπερβολικό...επίσης στους B roads,(αυτούς χωρίς κάμερες...) τα οδοστρώματα δεν είναι τόσο βελούδινα...
Τεσπά η δίκη μου "φιλοσοφία" είναι μάλλον ποιο χιλιομετροφαγική σε σβέλτους ρυθμούς... κάτι σαν τα 36ωρα ας πούμε...βρέξει χιονίσει...
Άσε ρε που θα πάρω on-off να εξαφανίζεται κάθε τόσο
Δηλαδη οσοι εχουν ss και εχουν κανονισει ενα 3ημερο ταξιδακι με φιλους αν πιασει βροχη στον δρομο γυρνανε πισω?? Ειναι αναλογα τι προτιμαει ο καθενας... ο ενας γουσταρει μονο αθηνα-επιδαυρο η μεγαρα ο αλλος γουσταρει μονο παρνηθα η υμηττο ο αλλος μονο καφετερια και ο αλλος γουσταρει ταξιδακι σκηνη να εχει και λιγο χωμα να εχει και ασφαλτο κτλ κτλ... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Τωρα αμα λες οτι εισαι μηχανοβιος και δεν βγαινεις με βροχη δεν μπορεις να κοροιδευεις αυτον με το bmw1200lc που παει μονο καφετερια και δεν παει ταξιδια...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Άμα έχεις κανονίσει ταξιδάκι και βρέχει βγάζεις τη διαδρομή διεκπαιρεωτικά ,απολαμβάνεις τη βροχή και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς να φτάσεις σώος στον προορισμό σου. There's no fun in that.
Αν όμως θες να χαρείς το ss σου (κι όχι μόνο) στην αγαπημένη σου διαδρομή, ποιος ο λόγος να ρισκάρεις σε συνθήκες μειωμένης ,έως και πολύ χαμηλής σε μερικά κομμάτια,πρόσφυσης.
Αν κάτι δεν το καταλαβαίνεις,δεν το "αφορίζεις".
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 28/01/2017 στις 17:37.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
δλδ συγνωμη...αυτοι που εχουν on-off βγαινουν πιο ευκολα (μεσα) στην βροχη ενω οι στριταδες βγαινουν μετα σαν τα σαλιγκαρια??
ας γελασω στριταδικα...
χειροτερες κοτες ειναι οι ονοφαδες που το εχουν συνεχως γυαλισμενο και το πηγαινουν καφετερια...
το (κυριως) προβλημα των στριταδων ειναι τα αλογα...ναι, ναι...αυτα που δεν εχουν οι ονοφαδες...τα οποια κακα τα ψεμματα, δεν μπορουν να διαχειριστουν σε βρεγμενο οδοστρωμα...εδω καλα καλα δεν μπορουν να διαχειριστουν στο στεγνο της Ελλαδας..
![]()
Kραταω αυτο καθως νομιζω ηταν η πιο σωστη και σοβαρη απαντηση στο θρεντ αυτο......βεβαιως βεβαιως...
Yγ:οι στριταδες(εγω δηλαδης) δε γουσταρουμε να βρεχόμαστε και να λερώνονται χωρις λογο τα μηχανακια μας deal with it και οταν λεω λερώνονται εννοώ να γινουν καφε απο τη λασπουριά της βροχης και ναι εχω φαει αρκετες για να ξερω οτι δε γουσταρω να οδηγω στη βροχη ουτε λεπτο ειδικα αν κανει κρυο....εκτος απ το καλοκαιρι που παιζει να το απολαυσω αν τυχει(αλλα μετα θα πλυνω το μηχανακι να τα λεμε και αυτα)
![]()
Τελευταία τροποποίηση από o teos; 28/01/2017 στις 09:16.
Throttle that mysterious friend of ours