ρε ξυρισμενο αγορι με τους γκριζους κροταφους...το "rain" το δικο μου ειναι +50 αλογα απο το δικο σου σε normal φαση (που ειναι και χιλιαρι)...
και το προγραμμα αλλαζει συνηθως την αποκριση και δεν κοβει τοοοοσα αλογα...το Β για την ακριβεια, εχει ακριβως τα ιδια αλογα με το Α με χαλαρη αποκριση...
το C (rain) κοβει λιγα αλλα και παλι ειναι παρα πολλα...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αν παιξει σεταρισμα σε ελληνικους δρομους το sport θα βγαζει max 50 αλογα και στα αλλα θα εχει ενδειξη you cannot start the bike because it wont have enough power![]()
Throttle that mysterious friend of ours
πέραν των χαρακτηρισμών των αναβατών που είτε έχουν την μια κατηγορία είτε την άλλη....
η δική μου οπτική γωνία δείχνει οτι σε μικρότερες ηλικίες γκάζια, στήσιμο, αίσθηση, ήχος Ι4, ουρά χωρίς μπαγαζιέρα είναι must. όταν οι ίδιοι μεγαλώσουν και κάνουν οικογένεια + κάποια προβληματάκια φθοράς στην σωματική υγεία τους τα παραπάνω χαρακτηριστικά αντικαθίστανται απο τα: ανεση ανάρτησης, ανετη σέλα, χώροι(+ μπαγαζιέρα), πρακτικότητα
στην πρώτη κατηγορία παιζουν οι στριταδες στην δέυτερη διαμορφώνονται οι ίδιοι σε ονοφαντρες
συνεπώς blitzer και λοιποί κρατήστε μια πισινή για το πως θα βλέπετε τα πράματα απο τα δεύτερα -αντα και μετά
you rise you fall you're down then you rise again
...μάλιστα
Ξεκίνησα το 94 με παπί, TTR250, πήγα σε ΚΤΜ640 adv, 990, το γύρισα σε fazer600 και τώρα VTR1000... να ανυσηχώ; το έχω πάει ανάποδα; το 990 το έχω ακόμα... το σώζω;
Αν είχα τα φράγκα θα πήγαινα για τζιξερ750... οψόμεθα...
Κατά τα άλλα;
Σήμερα βρέχει.... δεν το κουνάω... μάλλον...
Η κατοχή μοτοσυκλέτας δεν σε κάνει απαραίτητα μοτοσυκλετιστή, άπλα κάτοχο.
Παλιοτερα που η κατοχή μοτό χαρακτηριζοταν από προκαταληψεις περι μαλλιαδων, αλητων , μηχανοβιων ηταν αλλιως. Σημερα ειναι απλα ενα προιον που οποιος διαθετει τα χρηματα μπορει να το εχει.
ΥΓ. Δεν υπαρχει στο φορουμ τοπικο για να συστηθουν νεα μελη;
Τεσπα, ειμαι ο Νικος, ειμαι 49, εχω σκουτερ 250αρι και δεν ειμαι καλα, λογω του τελευταιου
Καλως σας βρηκα![]()