μην φύγει κανένα Μπιστόνι μέσα στο φαρμακοτριβείο και έχουμε και άλλα, τον πάνε μέσα για βανδαλισμό.
Μια διαδρομή ασφάλτινη θα την βγάλει και η γιαγιά μου
Σε χρόνο ''αστα να πάνε''..........................................................
Μια χωμάτινη διαδρομή ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ''........................
Το χωμα είναι για οδηγούς, η ασφάλτος είναι για ντιλιβεράδες που άλλοι είναι γρήγοροι κι' άλλοι είναι αργοί......
Όμως την διαδρομή την ασφάλτινη την κάνουν ΟΛΟΙ......
Στο χώμα αυτό δεν ισχύει. Ο κακός-άσχετος οδηγός τα μαζεύει και φεύγει....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Λες και παίζει σημασία τι καβαλάς για το αν βγεις βόλτα με βροχή με χαλάζι κτλ ... Στην τελευταία χιονιά που έκανε εδώ στην Κρήτη (πριν 1 μήνα ακριβώς) είχε κωλόκρυο και αποφάσισα να πάω στο χωριό που με περίμενανμε το SCOOTER και μετά το Αρκάδι τα υπόλοιπα 6 χιλιόμετρα τα έκανα με χαλάζι και χίονι (και κάμποση ομίχλη στον ΧΥΤΑ Αμαρίου )και γούσταρα και το έκανα ήθελα βόλτα στην βροχή πως να το κάνουμε δλδ
![]()
Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα
Βρε 'σεις! Κανένας δε θα πει στον άλλον τί να κάνει,ο καθένας λέει την άποψή του και το σκεπτικό πίσω απ'αυτή. Ταυτίζομαι πλήρως (πληρέστερα δε γίνεται!) με blitzer και προσυπογράφω τα ως τώρα λεγόμενά του στο νήμα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
εγω ρε Βαγγελα, πιστευω το αντιθετο...
οτι δλδ στο χωμα, κουτσα, στραβα, ΑΡΓΑ θα το πας...
στην ασφαλτο αμα παρεις κανενα υπερ-οπλο ουτε μεχρι τα Μαλγαρα δεν θα φτασεις (ή τις Αφιδνες για τους Αθηναιους)...
η ασφαλτος ειναι πιο επικινδυνη...θελεις επειδη κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα οχηματα, θελεις επειδη αναπτυσονται πιο ευκολα μεγαλυτερες ταχυτητες, γενικα ειναι πιο επικινδυνη...
και φανταζομαι αυτο θα δειχνουν και οι στατιστικες...ποσοι χανουν την ζωη τους σε χωματινες πιστες mx και ποσοι σε ασφαλτινες?
ποσοι στον δρομο πηγαινοντας σβελτα για την δουλεια τους και ποσοι στο βουνο κανοντας το χομπι τους?
οι τουμπες στο χωμα περισσοτερες αλλα οι απωλειες λιγοτερες...
ΤΟ αυτό του από πάνω βαριόμουνα να τα γράψω εγώ με κάλυψες υπέρ του δέοντος..και υπόψιν στην άσφαλτο δεν πάνε όλοι με τον ίδιο ρυθμό...να τα λέμε και αυτα....έχει ανθρώπους που όχι απλά δεν φτάνεις το ρυθμό τους...γιατί έπεσε ένα σχόλιο μόνο για Ντελιβεραδες και ετς...μη τα κάνουμε όλα ένα άλλο οδηγώ απλά και άλλο χαίρομαι οδήγηση σβέλτα και σωστα..και δε μιλάω προσωπικά για μένα γιατί εγω είμαι και κουλαδι..
Από κει και πέρα όλα είναι γούστα και προτιμήσεις και κανένας δε μπορεί να πει επιβάλει τα γούστα του σε κάποιον άλλο.........εκτός και αν τον βάλει με το ζόρι ας ούμε κατά κάποιον τρόπο η από ανάγκη βλέπε tai+congate+drz...ξανά πες στον tai για motard![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Είναι λογικό να σκοτώνονται πιο πολλοί στο δρόμο.αφού στατιστικά εκεί κινούνται οι περισσότεροι.
Το χώμα είναι μεγάλο σχολείο για την οδήγηση,και σε βοηθάει πολύ στον χειρισμό της μοτοσυκλέτας αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Να σημειωθεί εδώ ότι τα λέει ο Βαγγέλας αυτά που του είπα να μπει χώμα 500()μέτρα και έλεγε όχι όχι δεν το βάζω το εργαλείο χώμα!!
![]()
Ρε ψεύτη, δεν ήταν 500 μέτρα.
Edit: μάλλον δεν λες για το εκκλησάκι... Σόρι λάθος
Ρε παιδιά εγώ για παράδειγμα πίστα δεν έχω μπει ποτέ μου, οπότε έναν γύρο που κάποιος γρήγορος τον
κάνει σε 2 λεπτά εγώ θα χρειαστώ 4 και μια γριούλα 2 ώρες αλλά θα τον κάνει τον γύρο,.......
Στο χώμα είναι δύσκολα σημεία που τα περνούν κάποιοι καλοί οδηγοί κι' οι υπόλοιποι είτε κάνουν κάποιο γύρο
ή επιστρέφουν πίσω..........(όπως έκανα εγώ, εκεί που λέει ο ταιστήλς).....
Στην άσφαλτο δεν υπάρχει σημείο που να μην είναι βατό......
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"