Παιδιά Καλησπέρα. Έχω το kymco xciting 250i 2007 και την τελευταία εβδομάδα μου παρουσιάζει το εξής: Όταν ανάβω τα φώτα μου ανάβει λαμπάκι μπαταρίας. Όταν σβήσω τα φώτα, σβήνει το λαμπάκι μπαταρίας. Περιμένετε ..... δεν είναι τόσο απλό. Δεν το κάνει πάντα. Πήγα σε δύο μπαταριάδες και 2 συνεργεία. Μου μέτρησαν ξεχωριστά μπαταρία, πηνία και ανορθωτή και είναι όλα εντάξει. Κατά περίεργη σύμπτωση όταν πήγαινα το μηχανάκι σε αυτούς το πρόβλημα δεν εμφανιζόταν, δηλαδή να ανάψει το λαμπάκι όταν άναβα τα φώτα. Όχι τίποτα άλλο: θα με περάσανε και για τρελό. Το πρώτο συνεργείο απέδιδε το πρόβλημα στην κακή επαφή που κάνει η φύσα του ανορθωτή και γιαυτό έσφιξε τα κλιψάκια της. Την άλλη μέρα τα ίδια. Το δεύτερο συνεργείο μου είπε ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του καντράν των ενδείξεων και να φταίει το λαμπάκι ή η πολύ μεγάλη ευαισθησία με την οποία το έχουν ρυθμίσει να ανάβει κι ότι η kymco παρουσιάζει κάτι τέτοια τρελά με τα ηλεκτρικά της. Εγώ έχω προσπαθήσει και μόνος μου: Έλεγξα όλα τα καλώδια μην είναι πουθενά κομμένα ή φθαρμένα, έσφιξα κι άλλο τις φύσες κτλ. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Σε ανύποπτο χρόνο ανάβει πάλι το λαμπάκι της μπαταρίας και την υπόλοιπη μέρα, ας πούμε, δεν ανάβει ξανά ή αντίστροφα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κάποιος κάποια ιδέα;