Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Μας δουλεύουν που φοράμε εξοπλισμό (πού φτάσαμε...)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σήμερα λοιπόν έχει και βροχή και κρύο.

Ακράνωτοι. Ακράνωτοι αλλά με σκούφο. Φουλ προβλεπέ με μιά ταλαίπωρη "τσίτσιδη" πίσω. Χύμα μπρος πίσω. Φουλ προβλεπέ ΠΛΗΝ γαντιών. Παπί καταμεσής της ΕΟ προς τα βόρεια, ο μαλάκας της ημέρας χωρίς φώτα, με ένα κόκκινο απλό μπουφάν, φουσκωμένος σαν το ανθρωπάκι της μισλέν.

Γενικά, έχω αποφασίσει ότι τα θέλει ο κώλος τους όλων και δεν θα σκάω πιά, τόσο απλά. Πραγματικά ο Δαρβίνος έχει δίκιο, όσοι δεν προσαρμόζονται ας ψοφήσουν. Σκληρό; Μπορεί. Η διαιώνιση των ηλιθίων δεν είναι καλό πράγμα (η κωμική ταινία να δεις όμως που θα γίνει πραγματικότητα).
    Το είχα πει πριν καιρό.
    Τους μ@λ@ κες δεν τους βοηθάς.
    Γιατί επιζούν και πολλαπλασιάζονται

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Οι σωστοί οι θείοι έτσι έχουν τ' ανηψάκια τους:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	HPIM0493.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	100,9 KB 
ID:	377918
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Γενικά, έχω αποφασίσει ότι τα θέλει ο κώλος τους όλων και δεν θα σκάω πιά, τόσο απλά. Πραγματικά ο Δαρβίνος έχει δίκιο, όσοι δεν προσαρμόζονται ας ψοφήσουν. Σκληρό; Μπορεί. Η διαιώνιση των ηλιθίων δεν είναι καλό πράγμα (η κωμική ταινία να δεις όμως που θα γίνει πραγματικότητα).
    Ρε, τι θα γίνει, κάθε σου post θα είναι «θάνατος στην ανθρωπότητα»;

Κι εγώ μαλάκας ξεκίνησα.. έψησα τον πατέρα μου με το στανιό να μου πάρει μηχανή. Από λεφτά όχι είχα μηδέν σαν φοιτητής, είχα μείον. Κράνος παλιό σε λάθος νούμερο που μου είχε δώσει κάποιος που είχε πάρει καινούργιο, που δεν το φορούσα γιατί με πονούσε το κεφάλι και με έπνιγε, η ζελατίνα άνοιγε μόνη της μετά τα 120 και με κλειστή έβλεπες στο περίπου. Γάντια της πλάκας μόνο για το κρύο, μπουφάν κολλεγιακό, μπότες βέρμαχτ.
    Λεφτά δεν μου έδινε κανείς για να πάρω εξοπλισμό, ούτε για σέρβις δεν είχα, τίποτα.. έπρεπε να αρχίσω να δουλεύω για να αποκτήσω τα πρώτα. Μετά από χρόνια.. ευτυχώς ένας φίλος από Ιταλία μου έστειλε ένα σωστό κρανάκι, που μόλις το φόρεσα κατάλαβα τι εστί κράνος.. και μετά ποτέ ξεκράνωτος. Μέχρι που μου το κλέψανε. ΟΚ, θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί πάμπολλες φορές, δεν έχει να κάνει. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τους νέους οδηγούς να μην είναι τέτοιοι μαλάκες, posts τύπου «ψόφος» είναι περιττά. Μας διαβάζει κόσμος.
    Ντάξει, το ξέρω ότι είναι αγανάκτηση, αλλά σκέψου εμάς τους «παλιούς» τι κάναμε κάποτε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Και εγώ φοιτητής είμαι αλλά κάνω οικονομία (και καμιά δουλίτσα καλοκαιρινή ) και αγόρασα τον εξοπλισμό μου γιατί ξέρω τους κινδύνους το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι προτιμούν να δώσουν 30 ευρώ σε ποτά κάθε Σάββατο παρά να δώσει 100 για κράνος και 200 για μπουφάν και 40 για γάντια ...
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

πρωτοοδήγησα στα 35 μου, αστακός από την πρώτη μέρα, πράγμα που μου βγήκε σε καλό σε όλες τις πτώσεις. το τι γινόταν παλιά το ξέρω από αφηγήσεις, αφού ναι μεν "ονειρευόμουν" μοτοσικλέτα αλλά πρακτικά δεν τις έβλεπα στο δρόμο* αφού ζούσα με αυτοκίνητα. Στα περιοδικά λοιπόν όλοι οι δημοσιογράφοι οδηγούν "φουλ κομπλέ", όλα τα όνειρα που είχα ήταν έτσι. Από παιδί. Χωρίς κράνος πρακτικά δεν μπορώ να οδηγήσω, χωρίς μπουφάν κλπ με πιάνει πανικός ακόμα και στο ποδήλατο πια. Αστείο, το ξέρω.

*δεν τις έβλεπα εννοώ δεν πρόσεχα τίποτα, δεν με ενδιέφερε ποιός και πως οδηγεί κλπ κλπ κλπ. μέχρι που πήρα.

υ.γ. όχι σε όλη την ανθρωπότητα αυτή τη φορά, ήταν μιά πρόοδος. άσε που με τον άλλο τον τρελό βρέθηκα να ψάχνω τι ήταν ο Μάνης ή Μανιχαίος (που δεν ήταν τόσο τρελός τελικά).

Banned
    Εμείς την γλιτωσαμε στα νεανικά μάς χρόνια.
    Χωρίς υλικά (δεν υπήρχε η πληθώρα που υπάρχει τώρα)

Όνομα:	IMG_20160224_202820.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	377919
    Κράνος απο φίλο.
    Χωρίς ζελατίνα.
    Μπουφάν φλαι.
    Τζιν παντελόνι
    Και μποτακι οτι βρήκα.
    Έτσι κυκλοφορούσα,και πολλές φορές χωρίς το κράνος.
    Απλά το βρίσκω αδιανόητα ηλίθιο με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα (ίντερνετ)
    Με τόσο μεγάλη πληθώρα προστατευτικών (κράνη,μπουφάν, γάντια)
    Να μην γίνεται αγορά κάποιου απο αυτά,έστω και απο τις φθηνές σειρές, απ το ολότελα καλη και η Παναγιώταινα.
    Και όπως είπε ποιο πίσω κάποιος,όταν βλέπεις τον άλλο με ενα μηχανάκι που στοιχίζει αρκετά Κ,και δεν έχει τουλαχιστον ενα κράνος που τον ρωτάς(πραγματικό περιστατικό) γιατί δεν παιρνει να φορέσει ,και έρχεται η απάντηση <εχεις δει τι τιμες παιζουν στα κράνη?>
    Ε σε τέτοιες περιπτώσεις χαλας φαιά ουσία.
    Απλα δεν ασχολείσαι αν θα γίνει ενα ακόμα νούμερο σε στατιστική κατηγορία

Μέλος
    Παιδια κρανος κ μπουφαν παντα ουτε στο περιπτερο ξεκρανωτοι!! Κ στη βολτα μας στολη φουλ!!! Κι ας τους αλλους να λεν......

Μέλος
    Από την μία συμφωνώ με τον νηματοθέτη, αλλά να πω την αμαρτία μου...

Προτιμώ τις βόλτες τις νυχτερινές, μόνο και μόνο για να μην δώσω στόχο στην εδώ τοπική κοινωνία να μου πει "πού πας ρε πάουερ ρέιντζερ;" Αναγκαστικά λόγω τοποθεσίας περνάω από κατοικημένες περιοχές, και ίδιο μηχανάκι δεν νομίζω να υπάρχει στο νομό... Με το να βγω τη βολτίτσα μου αφού πέσει ο ήλιος έχω μία Α "κάλυψη" από το σκοτάδι.

Κανονικά στην ώριμη ηλικία που είμαι θα έπρεπε να τους γράφω όλους στα @@ μου αλλά κάπου βαριέσαι να θεωρείσαι γραφικός. Σε παραδιπλανό χωριό σκοτώθηκε ένα παιδί 22 χρονών πριν 4-5 μήνες, με μηχανάκι δρόμου. Αν κατάλαβα ποιός ήταν, με είχε περάσει φίλερ μια φορά, ενώ πήγαινα με καμιά 120αρια σαν σταματημένο, είχε σίγουρα 200 μέσα. Εξοπλισμός; Κοντομάνικο, σταράκι, γυαλί ηλίου. Μήπως δεν φταίει πάντα η κακιά η ώρα;

Τέσπα, δυστυχώς δεν θα αποκτήσουμε ποτέ παιδεία σε κάποια πράγματα. Από τους της ηλικίας μου και μεγαλύτερους δεν περιμένω καλύτερα, εμείς μάθαμε με φλάι και αθλητικό. Αλλά κάποιοι την ψάξαμε λίγο την δουλειά και είδαμε τα σφάλματά μας. Ελπίζω οι πιτσιρικάδες τώρα να είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι, για το δικό τους το καλό. Βλέπω και ένα ποσοστό με παπί καγκουρεμένο και κράνος, για μένα είναι ενθαρρυντικό

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σήμερα λοιπόν έχει και βροχή και κρύο.

Ακράνωτοι. Ακράνωτοι αλλά με σκούφο. Φουλ προβλεπέ με μιά ταλαίπωρη "τσίτσιδη" πίσω. Χύμα μπρος πίσω. Φουλ προβλεπέ ΠΛΗΝ γαντιών. Παπί καταμεσής της ΕΟ προς τα βόρεια, ο μαλάκας της ημέρας χωρίς φώτα, με ένα κόκκινο απλό μπουφάν, φουσκωμένος σαν το ανθρωπάκι της μισλέν.

Δυστυχώς amyrou έχω να πω ότι η πράξη δείχνει το αντίθετο. Οι ηλίθιοι επικρατούνε. Είναι τόσοι πολλοί και πολλαπλασιάζονται...
    Κλασικό παράδειγμα, ένας τέτοιος τύπος προκαλεί ατύχημα και σκοτώνονται όλοι οι άλλοι που δε φταίγανε εκτός από τον ηλίθιο.
    Άστα να πάνε. Ένα διαστημόπλοιο να φύγουμε από δω...
    Φύγαμε...

ο προφήτης Mike Judge έχει πει για το μέλλον: https://youtu.be/BBvIweCIgwk

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Ένα διαστημόπλοιο να φύγουμε από δω...
    Και που θα πας δηλαδή;

Αν περιοριζόταν η βλακεία στην μη χρήση κράνους και εξοπλισμού, μια χαρά θα ήταν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    στην παραλία παίζουν και ωραιότατα Nike των διακοσίων. γιατί σώνει και καλά θα φάει το dainese ο ληστής;
    φημες λενε οτι προ αμνημονευτων ετων ενεφανισθει εξεχων μελος σε παραλια με ολοσωμη!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Και που θα πας δηλαδή;

Αν περιοριζόταν η βλακεία στην μη χρήση κράνους και εξοπλισμού, μια χαρά θα ήταν.

Μα αυτό λέω.

Άμα μου βρεις διαστημόπλοιο θα βρω κι εγώ που θα πάω, μην ανησυχείς
    Φύγαμε...

The coffee Vampire
    Δεν περιραφω αλλο!

Όνομα:	Screenshot_1.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	17,2 KB 
ID:	378074

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 17:35
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 18:52
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 13:16