Αντε να ερθει ο Κυριακος και αφου σπασει το αβατο των εξαρχειων να σπασει και το "αβατο" του Αγιου Ορους (βλ. μονη εσφιγμενων)
![]()
Και για αυτο που σου ελεγα μερικες σελιδες πριν...
Απο εδω...
Υπουργος Γεροβασιλη σπικινγκ..... (για να επιβεβαιωσω και τον καπτεν)
" ..... Με το θέμα των συμβασιούχων αντιμετωπίζουμε νομικά προβλήματα, ίσως και ανυπέρβλητα. Μονιμοποίηση συμβασιούχων δε μπορεί να γίνει. Η μόνη παράταση της εργασίας που μπορούν να πάρουν είναι μέχρι το τέλος του 2017. Μετά δεν μπορώ να πω τίποτα». Στην επισήμανση πως αυτό ισοδυναμεί με προαναγγελία χιλιάδων απολύσεων, επαναλαμβάνοντας τους προκατόχους της παλαιότερων κυβερνήσεων απάντησε κυνικά: «Ο συμβασιούχος δεν απολύεται – λήγει η σύμβασή του! .......
........ «Λύση για τους συμβασιούχους είναι μόνο να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ, όπου μοριοδοτείται έτσι κι αλλιώς η προϋπηρεσία αλλά χωρίς ειδική μοριοδότηση των ήδη υπηρετούντων», αποκλείοντας ακόμη και την περίπτωση όποιας προτεραιότητας σε ενδεχόμενους διαγωνισμούς (στους δεδομένα ασφυκτικά μικρούς αριθμούς διορισμών που θα εγκριθούν από τους θεσμούς)."
Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 28/01/2017 στις 16:31.
οσο οι δημοσκοπήσεις του δίνουν τοσο μεγάλο ποσοστό του κούλη δεν φοβάμαι.
νομίζω παντως φέτος θα ειναι η χειρότερη χρονιά για τα παιδιά που κάνουν exit poll στις κάλπες. Δηλαδη σκέψου τωρα οτι βγαινει ο αλλος και τον ρωτάνε τι ψηφισε και λέει ΓΑΠ. Το πιστεύεις?! Το γράφεις? Λές "χαχα καλό" και πας παρακάτω?
Καταλαβαίνεις βεβαια οτι αν κατι τετοιο το ελεγε υπουργος ΝΔΣΟΚ, θα ειχε γινει της πουτάνας απο τα συριζοτρολ για τον ακαρδο νεοφιλελέ που θελει να μας πιει το αιμα. Αλλα τώρα που το λεει υπουργος Π(κτ)ΦΑ, κοιτάμε αλλου, σφυριζουμε αδιάφορα και ασχολουμαστε με τον Μητσοτάκη και τι θα κανει ΑΝ και ΟΤΑΝ κυβερνησει...
Το οτι θα ζούσα για να δω σε εξωφυλλο εφημεριδας της κάποτε προοδευτικης και διανοούμενης αριστεράς, αρθρο σαν το παρακατω (επιπέδου Αυριανης), δεν το περίμενα. Το "ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΚ" απο τα κοκκαλα του Δαμασκόπουλου, του Ηλιού, του Κύρκου, ακούστηκε μεχρι το γαλατικο χωριο που μένω
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απο ανακοινωση της αδεδυ ειναι το λινκ και διαμαρτυρεται!
ταμπελα εγω παντως (στο μυαλο μου) δεν εχω καταφερει ακομα να σου βαλω... εκει που ειμαι σιγουρος οτι προτειται για σημιτικο-πασοκ που εγινε θοδωρακης και εμεινε αστεγος (πολιτικα) τσουπ πεταγεται η αμφιβολια του Κωνσταντοπουλου (νικου).
![]()
ρε σεις......κατι ακουω...................γινεται ολο και πιο δυνατο............................................τι ειναι;