ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αντουνάκ' δεν παίζεσαι
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αντουνάκ' δεν παίζεσαι
Παίρνω βραβείο του '17 για το πιο γρήγορο quit σε βόλτα άνετα!
το λοιπον αν δεν ανοιξουν οι ουρανοι και επειδη ειμαι απο μεσογεια μερια,[λουτσα] θα σας βρω κατω.τωρα που θα κατσετε!!!! μαλλον σε μια απο τις δυο που ειπατε.
ΑQUA ΡΟΛΟΙ
Τελευταία τροποποίηση από andreastwin; 28/01/2017 στις 19:57.
Λοιπόν, επειδή δεν κατάλαβα ποιος θα έρθει, ενημερώνω ότι θα είμαι στο σημείο συνάντησης στις 11.00. Θα περιμένω 5 λεπτά. Ίσως 10, αν βαριέμαι πολύ. Μετά θα ξεκινήσω για Λαύριο. Αν είμαι μόνος μου, δε θα κάτσω. Θα γυρίσω κατευθείαν. Αυτά. Τα λέμε το πρωί με όσους γουστάρουν.
Life begins at 45°.
Καλή βόλτα
Σήμερα στο Λαύριο είχε πολύ ωραίο καιρό μετά τις 9. Είχε πολύ κρύο και πάγο τις πολύ πρωινές ώρες κάπου στις 8. Οπου είχε πρασινάδα είχε πιάσει πάχνη και οι νερολακούβες είχαν παγώσει, λασπουριά φρέντο.
Αφού εχετε ραντεβού 11 μια χαρά στρίψιμο θα κάνετε.
Αν δεν ξυπνήσω στην ώρα μου και δε σας προλάβω περίπτερο θα σε βρω η θα σας βρω κάτω για καφέ..
Throttle that mysterious friend of ours
Ε όχι και να σε αφήσουμε να πας μόνος.. Κρίμα. Αφού ξυπνησα. Να προλαβω μόνο 11 να είμαι εκεί.
Ωραιααα και σήμερα παρόλο το κρύο στον καφέ και τον καιρο ππυ εξαφάνισε τον ήλιο με συνοπτικές διαδικασίες...το σουβλάκι άριστο να τα λέμε και αυτά...γνώρισα και 2 άτομα ακόμα...To the next one και ας μην πολυκαγκουριασαμε παρέα σήμερα(καγκουριασα παραλιακή κέρνοντας κάτι λίτρα τσάι ένα Tdm και ένα r6)![]()
Τελευταία τροποποίηση από o teos; 29/01/2017 στις 14:38.
Ωραια παρεα...
Το σουβλακι ηταν ολα τα λεφτα teos!
(Στο γυρισμο καπου σας εχασα και δεν χαιρετησα...τα λεμε στην επομενη!)
προσέχουμε για να έχουμε!...
Χάχα σωστός...στρίψαμε αριστερά για βάρης Κορωπίου...![]()
Μπήκαμε Βάρης-Κορωπίου.
Ωραία περάσαμε, αν και κρύο, αφού κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να κάτσουμε έξω, να απολαύσουμε τη δροσιά.
Τελικά στο ραντεβού δεν ήταν κανείς και κατέβηκα μόνος. Λίγο πριν το Λαύριο, σταμάτησα να βγάλω και μερικές φωτογραφίες:
Spoiler:Εμφάνιση
@pektis: Θενξ για το κέρασμα.![]()
Life begins at 45°.
Μόνο για τις φωτογραφίες και το coolness factor μπήκα. Μην είσαι χαζός.![]()
Life begins at 45°.
Το έχει βελαξει το καημένο το ΜΤ...
Αφου θες χώματα και ανωμαλίες, γιατί δεν έπαιρνες ένα 690R?