Άσχετο αλλά έκλαψα λίγο, δεν θα σας το κρύψω...
Το νου σας όχι έχετε Android και χρησιμοποιείτε κάποιο app VPN. link
Άσχετο αλλά έκλαψα λίγο, δεν θα σας το κρύψω...
Το νου σας όχι έχετε Android και χρησιμοποιείτε κάποιο app VPN. link
Και φυσικά δεν έπαιξε γαμώ τη Microsoft!!! Δεν θα σας ρωτήσω τι μπορεί να φτάιει γιατί με OSX client και με Windows7 συνδέεται μαι χαρά. Με τα γαμημένα 10 όχι όμως. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νε΄τοερα. Πρέπει να στήσω guest Win10 στο Virtual Box τώρα.
Καλή βδομάδα να χουμε.![]()
ρε παιδια ειπαμε to moto.gr να εχει ποικιλια θεματων αλλα εδω υπαρχει ενα σωρο κοσμος που δεν καταλαβαινει τιποτα
αμα το παμε ετσι να ανοιξω κι εγω ενα θεμα να μιλαω αγρινιωτικα να χαθει η μπαλα![]()
Παιδάκια καλά, ασχολείται κανεις εδώ με microcontroller; STM32F, ESP8266, ESP32, άντε και κανα Arduino ή PIC (αν ζουν ακόμα αυτά τα τελευταία...λολ) Τι τρελή προόδος έχει γίνει εκεί όσο χάζευα;;!! Απο την άποψη χομπίστα ρωτάω, αν και έχω μια εφαρμογή ασφάλειας στο νου μου (Για 10η φορά κάναν τα τσογλάνια απόπειρα επί των μηχανακίων... νισάφι.)
Επίσης βλέπω βγαίνουν κιτ για CAN-BUS, αξίζει άραγε μια μικροεπενδυσούλα εκει; Ισα-ισα λίγο να δούμε τι παίζει. Σημερα Μπεμβέ και Ντούκι, αύριο ποιός ξέρει....;
(Λολ @ macdeath, "καμια φορά δεν ξέρουμε εμεις οι ίδιοι...")
Γιατί; Τι έχουν τα Αγρινιώτικα; Κανονικά όλοι δεν θάπρεπε έστω λίγο να τα ξέρουν;
<ΟΚ, /οφτοπικ>
Μετά από πολλές ώρες trial and error βρέθηκε η λύση. Αν έβαζα το VPN settings σε Auto και άνοιγα την 443 (άσχετο!) θα έπαιζε με PPTP ακόμη και χωρίς shared key για το tunnel. Για να παίξει το L2TP με IPSec έπρεπε να αλλάξω μια τιμή στη registry!!! Mόνο στα 10 αυτό έτσι (ημαρτοοοοοον). Μετά ήθελε επίσης να κανω το network trusted για να δει το SMB share (βάζοντας την IP όχι για να το ανακαλύψει) πάλι μόνο στα 10.
Τεσπα...
Πετάχτε τα ρε να γλυτώσετε..![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Θελω να μεταφέρω απο το παλιό android κινητό μου στο καινούργιο το αρχείο με τα SMS,ξέρουμε πως μπορει να γινει χωρίς τη διαμεσολάβηση pc? Εχει δοκιμάσει κανεις καποιο app?
Life begins at 45°.