xaxa
xaxa
o arnold htan to mono teras me simetria"""
Ρε ptossi, ptou sou, εσύ τελικά τι μηχανή έχεις για να έχουμε καλό ρώτημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
μπορω να κανω μια ερωτηξη;(για να ναψω λιγο τα αιματα!)
ε πσιτ! εσεις με τα fazer! τι μηχανη οδηγουσατε πριν το fazer;![]()
Για πες κι εσύ ρε lopi?
Τα πόδια μου.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Κανα παπάκι θα οδηγούσαν πιο πριν.
Μόνο αν οδηγάς παπί πιο πριν μπορεί να σου φανεί γρήγορο το fazer!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
τωρα ειμαι ενας δυστυχης κατοχος ενος fz6 και ενας ευτυχης κατοχος ενος cbr 600 rr '03!
και ναι!το fazer ειναι ενα καλο - παπι!
two beer or not two beer?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
μπορω να κανω μια ερωτηξη;(για να ναψω λιγο τα αιματα!)
ε πσιτ! εσεις με τα fazer! τι μηχανη οδηγουσατε πριν το fazer;![]()
εγω ειχα hornet αλλα το εδωσα.
George no brakes
Γιατί έχω την εντύπωση πως όλοι μας αν είχαμε περισσότερα λεφτά θα είχαμε άλλες μηχανές;![]()
Δεν αξίζει ο σκοτωμός ρε μάγκες![]()
Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...
βασικα πιστευω πως το προηγουμενο fazer ητανε πιο τιμιο μηχανακι αποτι το καινουριο!!
Αλλα ειπαμε οι αποψεις ειναι διαφορετικες
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
τωρα ειμαι ενας δυστυχης κατοχος ενος fz6 και ενας ευτυχης κατοχος ενος cbr 600 rr '03!
και ναι!το fazer ειναι ενα καλο - παπι!
Το Fazer σε σχέση με το CBR600rr είναι παπί?
Έτσι έτσι. Μόνον το Fazer μπορεί να συγκριθεί με SS, διότι το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.
Και στο κάτω κάτω ρε παποχονδάκια, γιατί το κρατάς το Fazer και δεν το πουλάς σε κανέναν που θέλει να ανέβει κατηγορία και κάντο ανταλλαγή με το πόρνετ (για παπί) αφού είσαι δυστυχής με το Fazer. Γιατί ζορίζσαι παλικάριμ?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εσύ δηλαδή ρε Akefale τι οδηγάς και σου φαίνεται πιο αργό το Fazer από παπί?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Κανα παπάκι θα οδηγούσαν πιο πριν.
Μόνο αν οδηγάς παπί πιο πριν μπορεί να σου φανεί γρήγορο το fazer!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μήπως να οδηγούσες και το κλοτσοσφήγκι να ξεκαθαριζόντουσταν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου από την σύγχυση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
βασικα πιστευω πως το προηγουμενο fazer ητανε πιο τιμιο μηχανακι αποτι το καινουριο!!
Αλλα ειπαμε οι αποψεις ειναι διαφορετικες
+10000000000000![]()
δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω το fazer με το cbr!Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Το Fazer σε σχέση με το CBR600rr είναι παπί?
Έτσι έτσι. Μόνον το Fazer μπορεί να συγκριθεί με SS, διότι το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.
Και στο κάτω κάτω ρε παποχονδάκια, γιατί το κρατάς το Fazer και δεν το πουλάς σε κανέναν που θέλει να ανέβει κατηγορία και κάντο ανταλλαγή με το πόρνετ (για παπί) αφού είσαι δυστυχής με το Fazer. Γιατί ζορίζσαι παλικάριμ?
απλα ειπα οτι το fazer το εχω σαν παπι και για παπι την κανει μια χαρα τη δουλεια του! δεν το δινω γιατι ειναι καινουριο και δεν πηρα παλι hornet γιατι το s(με το φεριν) δεν βγαινει πια στην παραγωγη.
μια συγκριση εκανα στο hornet με το fazer και απλα λεω οτι ημουν πιο πολυ ευχαριστημενος με το hornet! Το fazer οπως και το hornet ειναι ενα καλο μηχανακι all round και ΜΟΝΟ! Γιατι πιστευεις οτι στριβει, φρεναρει και γενικα κοντραρει τα ss δεν μπορω να καταλαβω![]()
το hornet στριβει και φρεναρει καλυτερα αλλα μεχρι εκει! Ουτε αυτο ειναι ss!
Τωρα για τα γκαζια.....εχεις δικιο![]()
Απορω γιατι καποια κοροιδα αγοραζουν hayabusa, zx-12 κτλ.
Αφου υπαρχει το super-duper-γρηγορο fazer!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν αφού μελέτησα όοοοοολες τις σελίδες του Θρεντ.. έχω να πώ ότι
ολα τα χορνετ είναι μπουρούχες
όπως άλλωστε και όλα τα Fazer που ΔΕΝ έχουν καρμπυρατέρ
Always made to mean nothing
εγω διαφωνω καθετα!Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Λοιπόν αφού μελέτησα όοοοοολες τις σελίδες του Θρεντ.. έχω να πώ ότι
ολα τα χορνετ είναι μπουρούχες
όπως άλλωστε και όλα τα Fazer που ΔΕΝ έχουν καρμπυρατέρ
το hornet και το fazer ειναι και γαμω τα........... παπια!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Εσύ δηλαδή ρε Akefale τι οδηγάς και σου φαίνεται πιο αργό το Fazer από παπί?
Μήπως να οδηγούσες και το κλοτσοσφήγκι να ξεκαθαριζόντουσταν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου από την σύγχυση?
+100000000000![]()
![]()
Προσωπικά αποκλειστικά απο άποψη αισθητικής θα έπαιρνα το Hornet.Ετη φωτός πιο όμορφο.
Απο τα Fazer το πρώτο που βγήκε (το '98 ήταν?) είναι πολύ πιο όμορφο απο το καινούργιο.Το καινούργιο το θεωρώ απλά μια αηδία.
Απο κει και πέρα πιστεύω ότι σε θέμα άνεσης και προστασίας απο τον αέρα το Fazer θα είναι πολύ καλύτερο.Οσο να ναι το φερινγκ υπάρχει.
Σε μια επιλογή μεταξύ των δύο θα επέλεγα Hornet.
Αν βάλουμε και το Ζ στην μέση...χμμμμμ....μάλλον θα προτιμούσα το Ζ με ελάχιστη διαφορά.Αλλά θα ήθελα το 1000.
Πρώτα απ'ολα,εκτος του το μηχανάκι να είναι αξιοπιστο και να μην σε τρέχει καθε τρεις και λίγο,για μένα μετράει το μηχανάκι να με κάνει να θέλω να το κοιτάω.
Και αυτό το πράμα είναι καθαρά προσωπικό για τον καθένα μας
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w