NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
“We have a long history of hiring young people looking for opportunities and a pathway to a new life around the world,” Mr Schultz said.
μετάφραση απο το καπιταλιστικό λεξικο: έχουμε μεγάλη ιστορία στην εκμετάλλευση ανθρώπων. Θα προσφέρουμε τα ψίχουλα μας για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα και θα σας πουλήσουμε και φιλανθρωπία.
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 01/02/2017 στις 14:34.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
![]()
Τι έγινε; Δημόσια συζήτηση;
Δηλαδή, θα συζητήσουμε δημόσια ποιοι; Κι επί ποίου θέματος;
Εγώ ο έχων αγνοια περί των οικονομικών με τον Βύρωνα (παράδειγμα); Κι εντελώς λάθος να είναι, πως θα πείσω ότι κάνει λάθος αν αρχίσει κι αραδιάζει ένα σωρό "νομους" κι αξιώματα κλπ των οικονομικών;
Έλα να σοβαρευτούμε. Δημόσια συζήτηση δεν μπορεί να γίνει. Από την άλλη δημοκρατία έχουμε και η ψήφος του κατόχου 4 μεταπτυχιακών και 3 διδακτορικών επί των οικονομικών, μετράει ακριβώς όσο και η ψήφος του αγράμματου 18χρονου.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αυτό που θέλω να πω είναι ότι με δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της με ελαφρά τη καρδία και αμολάει δημοψήφισμα "sustainability analysis" ,θα μπορούσε να κάνει με την ίδια επιπολεότητα ένα ακόμη δημοψήφισμα "€ ή δραχμή".