Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Συμμάζεμα σε αυτοκίνητο 17ετίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Ευχαριστώ πολύ για τη λεπτομερή απάντηση , αυτό είναι το αμάξι σε μαύρο Ναι το έψαξα λίγο και πάμε για τετράδα αμορτισέρ Όλα τα κάνουμε όπως είπες εκτός την αντλία νερού και τις βαλβολινες ( μόλις πάω Ρέθυμνο θα τις αλλάξω) τώρα για το σύστημα διεύθυνσης δεν το έχω ψάξει ποτέ το θέμα αλλά θα ψαχτω

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Μιας και λέμε για αμορτισέρ, τι να βάλουμε ρε παιδιά στο ibiza ;

Είναι του 2006, με 115.000 χλμ (το 1.2, το ψόφιο)

Μικέ λες ελατήρια δε χρειάζονται, ε ; (φόρτωμα τρελλό δεν έχει φάει επ ουδενί)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μιας και λέμε για αμορτισέρ, τι να βάλουμε ρε παιδιά στο ibiza ;

Είναι του 2006, με 115.000 χλμ (το 1.2, το ψόφιο)

Μικέ λες ελατήρια δε χρειάζονται, ε ; (φόρτωμα τρελλό δεν έχει φάει επ ουδενί)
    sachs ασυζητητι.... όχι ρε, αλλοιμονο αν ηθελε και ελατήρια σε αυτά τα χιλιόμετρα...

αν δε το ξεχασω θα σου πω και τιμη τη δευτερα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ για τη λεπτομερή απάντηση , αυτό είναι το αμάξι σε μαύρο Ναι το έψαξα λίγο και πάμε για τετράδα αμορτισέρ Όλα τα κάνουμε όπως είπες εκτός την αντλία νερού και τις βαλβολινες ( μόλις πάω Ρέθυμνο θα τις αλλάξω) τώρα για το σύστημα διεύθυνσης δεν το έχω ψάξει ποτέ το θέμα αλλά θα ψαχτω
    επισης οσον αφορα το ηχοσυστημα, εμεις καταργησαμε το ενσωματομενο δικο του, (δεν το αφαιρέσαμε όμως, δε γινεται αλλωστε) και τοποθετήσαμε ένα κοινο ραδιοcd του εμποριου στην εσοχη κατω από τη κεντρικη κονσολα.. αυτό φυσικα επειδή εμας εχει την οθονη όπως φαινεται στη φωτο, στα μοντελα χωρις οθονη απλα βγαζεις το μαμα και βαζεις ότι θες..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    επισης οσον αφορα το ηχοσυστημα, εμεις καταργησαμε το ενσωματομενο δικο του, (δεν το αφαιρέσαμε όμως, δε γινεται αλλωστε) και τοποθετήσαμε ένα κοινο ραδιοcd του εμποριου στην εσοχη κατω από τη κεντρικη κονσολα.. αυτό φυσικα επειδή εμας εχει την οθονη όπως φαινεται στη φωτο, στα μοντελα χωρις οθονη απλα βγαζεις το μαμα και βαζεις ότι θες..
    Και εμάς έχει αυτή την οθόνη και μάλλον θα μπεί ξεχωριστό από κάτω όπως λές Από αμορτισέρ τι μάρκα προτείνεις και πόσο θα μας πάει ? ( λογικά πάμε για αμορτισέρ ελατήρια αλλά δεν έχω ιδέα τι τιμές παίζουν )
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Και εμάς έχει αυτή την οθόνη και μάλλον θα μπεί ξεχωριστό από κάτω όπως λές Από αμορτισέρ τι μάρκα προτείνεις και πόσο θα μας πάει ? ( λογικά πάμε για αμορτισέρ ελατήρια αλλά δεν έχω ιδέα τι τιμές παίζουν )
    αμορτισέρ αβλεπει sachs όπως ειπα και παραπανω.. ελατήρια τσαμπα εξοδο είναι, δε χρειαζεται, τιμη αν θυμαμαι καλα πρεπει να παιζουν γυρω στα 260-280 τοποθετημένα στην αθηνα.. για κρητη δε ξερω

sachs ασυζητητι.... όχι ρε, αλλοιμονο αν ηθελε και ελατήρια σε αυτά τα χιλιόμετρα...

αν δε το ξεχασω θα σου πω και τιμη τη δευτερα..
    Επειδή δεν το κατέχω και ιδιαίτερα το θέμα, παίζει ανάλογα με το χρώμα και η σκληρότητα ;

Μαύρο - μαλακό, πορτοκαλί - μεσαίο, κίτρινο - τα πιο σκληρά ;

Sachs είδα μόνο μαύρα για το συγκεκριμένο μοντέλο...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Επειδή δεν το κατέχω και ιδιαίτερα το θέμα, παίζει ανάλογα με το χρώμα και η σκληρότητα ;

Νομίζω αυτό ισχύει , φίλος έβαλε KYB σκληρά και είναι κίτρινα . Πάντως για το ίμπιζα κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετό http://www.rellasamortiser.gr/el/sea...94-280565.html
    Αυτό το βρήκα με μια απλή αναζήτηση στο σκρουτζ

όχι σε ολες τις μαρκες.. και όχι απολυτα.. μπορει πχ καποια εταιρεια να εχει κιτρινα στάνταρντ και κοκκινα σκληρα, η μια άλλη να εχει πορτοκαλι και χρυχα πχ.. η sachs όλα τα μοντελα της είναι μαυρα, η bilstein εχει τα στανταρ της μαυρα και τα σπορτιφ της κιτρινα, η kyb εχει μαυρα τα στανταρ, και ασημι και χρυσα τα σκληρα της..

Νομίζω αυτό ισχύει , φίλος έβαλε KYB σκληρά και είναι κίτρινα . Πάντως για το ίμπιζα κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετό http://www.rellasamortiser.gr/el/sea...94-280565.html
    υπ'οψιν ότι η τιμη αυτή είναι για τα παρεις στο χερι, δεν περιλαμβανει τοποθετηση και ευθυγραμμιση.. υπολογιζεις συν χοντρικα ένα κατοσταρικο (αλλου μπορει να σου πουν και 80, αλλου και 120..) για αυτά..

όχι σε ολες τις μαρκες.. και όχι απολυτα.. μπορει πχ καποια εταιρεια να εχει κιτρινα στάνταρντ και κοκκινα σκληρα, η μια άλλη να εχει πορτοκαλι και χρυχα πχ.. η sachs όλα τα μοντελα της είναι μαυρα, η bilstein εχει τα στανταρ της μαυρα και τα σπορτιφ της κιτρινα, η kyb εχει μαυρα τα στανταρ, και ασημι και χρυσα τα σκληρα της..

υπ'οψιν ότι η τιμη αυτή είναι για τα παρεις στο χερι, δεν περιλαμβανει τοποθετηση και ευθυγραμμιση.. υπολογιζεις συν χοντρικα ένα κατοσταρικο (αλλου μπορει να σου πουν και 80, αλλου και 120..) για αυτά..
    Έχει κολλητό ο πατέρας μου σε συνεργείο του έχει φτιάξει πολλές φορές το αμάξι με τα μισά λεφτα οπότε μια χαρα Θέλω να φτιάξω λίγο το χειρόφρενο ρε γαμώτο γιατί παίζει δεξιά αριστερά και έχω μία υποψία ότι θα κόψει την βάση και θα πρέπει να κολλάω ...

Αυτά είδα και εγώ, απλά έλεγα μήπως πήγαινα για τα λίγο πιο σπορ (koni ή KYB, στα 230~240 περίπου), γιατί και τον καλό καιρό ήταν βάρκα γιαλό το ιμπιζάκι, αλλά φοβάμαι μη κοπανάει πολύ...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Του φίλου μου fiat punto 2004 1.4 κοπανάει αρκετά είναι η αλήθεια με τα σκληρά αλλά στρίβει καλύτερα από πριν ... Αν είναι για οικογένεια το αμάξι και όχι για την πάρτυ συ μην βάλεις σκληρά

Αυτά είδα και εγώ, απλά έλεγα μήπως πήγαινα για τα λίγο πιο σπορ (koni ή KYB, στα 230~240 περίπου), γιατί και τον καλό καιρό ήταν βάρκα γιαλό το ιμπιζάκι, αλλά φοβάμαι μη κοπανάει πολύ...
    τα sachs του εμποριου είναι λιγο πιο σκληρα και πολύ πιο ανθεκτικα από αυτά που δινει στα εργοστασια για πρωτη τοποθετηση οποτε εισαι κομπλε

Νέο μέλος
    Καλημέρα,

άρα Mikes για ένα seat altea xl 1.4 με μαμά ελατήρια οικογενειακό (με σπορ διάθεση απο τον μπαμπά) θα είμαι οκ με τα sachs ?
    Σε σχέση με αντοίχτιχα bilstein & kayaba τι έχεις να πεις γιαυτό το αμάξι ?

Σ' ευχαριστώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από labrosDR800 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα,

άρα Mikes για ένα seat altea xl 1.4 με μαμά ελατήρια οικογενειακό (με σπορ διάθεση απο τον μπαμπά) θα είμαι οκ με τα sachs ?
    Σε σχέση με αντοίχτιχα bilstein & kayaba τι έχεις να πεις γιαυτό το αμάξι ?

Σ' ευχαριστώ
    τα μαυρα bilstein θα τα φτυσουν γρηγοροτερα... τα kyb να σου πω την αληθεια δεν τα εχω δουλεψει ποτε σε ευρωπαϊκη καροτσα.. αλλα από τοποθετήσεις που εχω κανει, σε Hyundai i30 και sachs και kyb, τα δευτερα μου φανηκαν ελαφρως σκληροτερα.. τωρα για το altea δεν ξερω τι εχει η kyb... τα sachs που βαζουμε εμεις μια χαρα του κάθονται παντως, και γενικα σε όλα τα vag.. εμενα γνωμη μου παντως είναι ότι το kyb ταιριαζει περισσοτερο σε γιαπωνεζοκορεατικες καροτσες..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καρμπυρατερ μηχανης σε αυτοκινητο!
    από εδεσσαιος στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2017, 17:28
  2. αλλαγη κινητηρα σε αυτοκινητο
    από giannis23 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2014, 02:43
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2014, 08:55
  4. Mobil 1 0w40 για αυτοκινητο συνθετικα, σε μηχανη?
    από DrBig στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2009, 01:56
  5. Πως λέγεται ο Εmo που έχει κλειδωθεί σε αυτοκίνητο;
    από galexico στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2008, 07:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας