Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Είμαι έτοιμος για 600ss ;

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αυτός που είναι έτοιμος το ξέρει,

αυτός που ΔΕΝ είναι έτοιμος, ρωτάει.

Την απάντηση την ξέρεις ήδη.

Read: http://i.imgur.com/NB4z4u4.jpg

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    εισαι ετοιμος προχωρα.
    Κρατα φραγκα για κανενα σχολειο ομως.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Βλέπω πολλούς που προτείνουν CBR600F γιατί λέει δεν είναι απόλυτο SS και το GSXR που θέλει το παιδί είναι SS και θα κινδυνεύσει με δαύτο.

Θα είχε νόημα μια τέτοια συλλογιστική, αν προτείνατε ας πούμε κανά SV650, που έχει 70 άλογα τροχό, κι αυτά δικύλινδρα. Με 210 πραγματική τελική και όλα αντίστοιχα.

Τώρα από που κι ως που το CBR600F με 98 άλογα τροχό, 255 πραγματική τελική, είναι τόσο διαφορετική επιλογή από το GSXR που έχει πόσο; 104 άλογα τροχό και 260 τελική; Με 98 είσαι ασφαλής και ήρεμος, με 104 σκοτώνεσαι; Έχει κανά νόημα αυτό;

Ποιός σας είπε ότι το CBR600F δεν είναι ουσιαστικά στην κατηγορία SS; Επειδή είναι μια γεννιά λιγότερο εξειδικευμένο από το CBR600RR που το αντικατέστησε; Το SS της εποχής του ήταν.

Έχετε οδηγήσει ποτέ CBR600F και σας φάνηκε τόσο απλό και εύκολο και συγχωρητικό, που θα το προτείνατε σε κάποιον που έχει εμπειρία από μονοκυλινδράκι 125; Σας έχει τύχει να σας ξαφνιάσει 600F να χάνει ξαφνικά την πρόσφυση ο πίσω τροχός από το γκάζι, να προσπερνάει, να το κλείνετε απότομα και να σφαλιαρίζει όλο από την άλλη, και σας φάνηκε ''εύκολο'' και ''βολικό για αρχάριους'' αυτό, και το προτείνετε για πιο εύκολη επιλογή; Ή να κάνετε λάθος κατέβασμα πριν την στροφή, και να νοιώθετε ότι πατάει ξαφνικά όλο το μοτό μόνο στον εμπρός τροχό, σαν μονόροδο, να μην μπορείτε να φρενάρετε, και να παρακαλάτε να βρει πρόσφυση πίσω πριν τελειώσει η άσφαλτος;

Σας έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις, ξέρετε πως συμπεριφέρεται το 600F σε τέτοιες καταστάσεις και το προτείνετε σαν ''πιο εύκολο από SS'';

Άλλος το βάζει στην κατηγορία, ''τιμιο μηχανάκι'' και το βάζει στο ίδιο κλάμπ με ER6 και XT660. Σοβαρά τώρα;

Μπας και το έχουμε χάσει λίγο το μέτρο;

το παλιο 600f 04 το οποιο εχω οδηγησει, φυσικα και ειναι πιο "ευκολο" και συγχωρει περισσοτερα λαθη απο 600rr. το καινουριο λενε πως ειναι πολυ καλυτερο.
    το θεμα φιλε δεν ειναι τα 98 αλογα ροδα η τα 105, αλλα πως ερχονται στη ροδα ολα αυτα τα αλογα.
    δε τα εβαλα στην ιδια κατηγορια ποτε. τιμιο μηχανακι γραφω οπως και αλλα. δε γραφω καπου οτι ειναι ιδιας κατηγοριας.
    μηχανακι με λιγη και διαχειρισιμη δυναμη θελει ο θεματο θετης και αυτα προτεινω.

τωρα αν εσυ νομιζεις πως το 600f ειναι το ιδιο με ενα 600rr και η μονη διαφορα τους ειναι τα 15 αλογα λιγοτερα και 20χλμ τελικης, δε μπορω να κανω κατι.

αν ο φιλος που ρωταει αν ειναι ετοιμος για 600ςς και δεν γνωριζει πως να μην κανει αυτα στο bold που γραφεις τοτε οχι για μονοκυλινδρο 125αρι δε κανει, αλλα για τιποτα...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Νέο μέλος
    καλημερα σας παιδια!συγγνωμη που δεν απαντησα απλα εψαχνα σε αλλο θεμα την ερωτηση μου και νομιζα οτι διαγραφηκε! λοιπον για καποιους που λεγαν οτι ειμαι κατω απο 21 ! σε 2 μηνες γινομαι 22 και βγαζω το Α (ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ) καθως εχω στην κατοχη μου για 2 χρονια το Α2 . το 125 το εχω βαρεθει και τωρα μου δινεται η δυνατοτητα να αγορασω μια μηχανη την οποια θα την παντρευτω!(για τα επομενα τουλαχιστον 6 χρονια) ετσι σκεφτηκα να παρω μια μηχανη η οποια θα με τρελαινει για αρκετο καιρο! .. επελεξα την gsxr 600 k9 ! επειδη εχει τα mode a b c νιωθω ετοιμος να παω στην μηχανη αυτη αλλα μπηκα εδω για να ρωτησω τι ακριβως πρεπει να προσεξω και φυσικα αν και εσεις ως αρκετα πιο εμπειροι στην πλειοψηφια νομιζετε οτι μπορει να γινει ενα τετοιο βημα! εγω δε θα σας πω οτι δεν τρεχω ,η αληθεια ειναι οτι το γκαζι ειναι γλυκο (οσο μπορουσα δλδ να τρεξω με το 125 ) .θα σας πω ομως οτι ξερω που θα τρεξω ..(τις περισσοτερες φορες) οχι γιατι ειμαι εμπειρος,ουτε γιατι ειμαι τιμονι! απλα ειμαι λιγο χεστης (συγγνωμη για την εκφραση ) και θα τρεξω μονο εκει που νιωθω οτι με παιρνει να ανοιγω το γκαζι) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!θελω να πω επισης οτι εκατσα σε ενα k9 και μου φανηκε παναλαφρο και μου αρεσει απιστευτα η θεση οδηγησης!
    Τελευταία τροποποίηση από brahami08; 08/02/2017 στις 10:16.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    @brahami08

τα modes που εχει το μηχανακι δεν ειναι για να μαθεις να οδηγας. τα εχουν βαλει για βροχη και ισως για την καταναλωση.

το θεμα στο ss δεν ειναι το να μαθεις να το ανοιγεις σε ευθεια η να καθεσαι ανετα πανω του, ειναι το να αγοιγεις το γκαζι στη στροφη=για να μπορεσεις να στριψεις ανετα και με ασφαλεια.
    η απολυτη συμπεριφορα που εχουν αυτα τα μηχανακια θα σε τρομαξει σε καποιο λαθακι που θα κανεις σαν οδηγος και θα εχεις ιστοριες.
    φυσικη η μικρη εμπειρια που εχεις σε κανει ακαταλληλο για τετοιο μηχανακι.
    απο τη στιγμη ομως που το εχεις αποφασισει δε μπορουμε να κανουμε κατι...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    @brahami08

τα modes που εχει το μηχανακι δεν ειναι για να μαθεις να οδηγας. τα εχουν βαλει για βροχη και ισως για την καταναλωση.

το θεμα στο ss δεν ειναι το να μαθεις να το ανοιγεις σε ευθεια η να καθεσαι ανετα πανω του, ειναι το να αγοιγεις το γκαζι στη στροφη=για να μπορεσεις να στριψεις ανετα και με ασφαλεια.
    η απολυτη συμπεριφορα που εχουν αυτα τα μηχανακια θα σε τρομαξει σε καποιο λαθακι που θα κανεις σαν οδηγος και θα εχεις ιστοριες.
    φυσικη η μικρη εμπειρια που εχεις σε κανει ακαταλληλο για τετοιο μηχανακι.
    απο τη στιγμη ομως που το εχεις αποφασισει δε μπορουμε να κανουμε κατι...
    ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου να σαι καλα!δυστυχως ναι το εχω αποφασισει

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Καλούς δρόμους τότε προσοχή μεγάλη και φορά πάντα τα πάντα όλα σαν αστακός........στον αέρα τα λέω γιατί ρώτησες κάτι ενώ είχες αποφασίσει όπως και μέχρι την καφετέρια θα φοράς το γυαλί ηλίου στο κεφάλι....Μπορεί να φαίνομαι πολύ π@π@ρας αλλά..?Φίλε μου καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και πάλι. .
    Throttle that mysterious friend of ours

Είναι δύσκολα μοτο τα 600ςς. Το 1000άρι είναι ευκολότερο μοτο. Σκληρά και θέλουν κλμ στο κοντέρ για να λειτουργήσουν, φρένα, αναρτήσεις,πλαίσιο. Το 636 που είχα κάτω από τα 120-130 κλμ ήταν ένα σανήδι. Μεσαίες δεν έχουν, πρέπει να τα κρατάς ψηλά, και έπειτα κατάλαβα ότι το 1000άρι, είναι ευκολότερο μηχανάκι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αφου πας για 600 γιατι δεν δοκιμαζεις μια πιο ομαλη μεταβαση;
    Fazer, Z, Hornet, CBF
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! το μηχανακι το εκλεισα .. θελω να το μαθω σιγα σιγα αν και πιο πολυ για καφετερια το θελω ! καλως η κακως και για να μετακινουμε να κανω τις βολτες μου και καμια εκδρομουλα το καλοκαιρι ! ουτε πιστα θελω ουτε να στριβω! (ακουγεται καπως αλλα θελω να με ειληκρινης) σας ευχαριστω πολυ και παλι και ελπιζω να τα λεμε !παντα ορθιοι να χαιρεστε τα μοτορια σας!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από brahami08 Προβολή μηνύματος
    παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! το μηχανακι το εκλεισα .. θελω να το μαθω σιγα σιγα αν και πιο πολυ για καφετερια το θελω ! καλως η κακως και για να μετακινουμε να κανω τις βολτες μου και καμια εκδρομουλα το καλοκαιρι ! ουτε πιστα θελω ουτε να στριβω! (ακουγεται καπως αλλα θελω να με ειληκρινης) σας ευχαριστω πολυ και παλι και ελπιζω να τα λεμε !παντα ορθιοι να χαιρεστε τα μοτορια σας!
    Καλορίζικο και καλόβολτο να είναι λοιπόν

να ακολουθήσεις το παρακάτω:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    1.κανε σχολεία να μάθεις να σέβεσαι ότι καβαλάς.
    2.εξοπλισου σαν αστακός γιατί η άσφαλτος πονάει το ίδιο από ότι μηχανή και να πέσεις.

Νέο μέλος
    το σχολειο τι ακριβως ειναι ? τοχω ακουσει αλλα δεν εχω ψαξει αρκετα!

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από brahami08 Προβολή μηνύματος
    το σχολειο τι ακριβως ειναι ? τοχω ακουσει αλλα δεν εχω ψαξει αρκετα!
    Θα σου μάθουν πώς να στρίβεις, που να κοιτάζεις κλπ.

http://www.motorcycleridingacademy.c...G-SCHOOL?cid=1

Administrator
    δεν έχει να κάνει με το αν θέλεις να πας γρήγορα ή όχι, έχει να κάνει με την ασφάλειά σου εντός και εκτός πόλης.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Άσε το σχολείο. Πήγαινε μόνο ευθεία στην καφετέρια και μετά ευθεία σπίτι. Βάλε και τις αναρτήσεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μην τις πειράξεις ποτέ. Μαλακά το φρένο και το γκάζι και κομπλέ supersport παπάκι.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2010, 18:43
  2. ειμαι μικρος για Vstrom?
    από ziou_gr στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 13:54
  3. ειμαι ετοιμος
    από orizontas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2007, 09:44
  4. Ειμαι προετοιμασμενος για το μπινελικι.ΔΩΣΕΕΕΕ!
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 18:50
  5. Ετοιμος για διακοπες
    από alex14 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2004, 19:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας