Εφυγα απο τα κονε μου πια να εβαζα ενα Σινουκ να καναμε δουλεια.
Εφυγα απο τα κονε μου πια να εβαζα ενα Σινουκ να καναμε δουλεια.
Βλέπω να κόβουμε ατομικά πιτάκια στον καναπέ.
Εγώ αν αποφασιστεί μπορώ να πάω αυθημερόν, από Μπράλο και Παρνασσό, μέχρι Σέρρες και Καβάλα.
Εκδηλώθηκε ενδιαφέρων (περιμετρικά) από: Αθήνα, Πάτρα, Τρίκαλα, Καστοριά, Βέροια, Καβάλα. Ακόμα και αν φορτώσουμε στην Πάτρα περίπου 1000 χιλιόμετρα, πάλι από Πλαταμώνα μέχρι Θεσσαλονίκη είμαστε. (Αν υπήρχε ενδιαφέρον από Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, άλλαζε το πράμα.) Η Λεπτοκαρυά, είναι η πιο βολική. Για μένα ο παλιός Παντελεήμονας που είπε ο Τέρενς είναι απ τα πιο όμορφα χωριά και το πιο ενδιαφέρον για βόλτα. Αλλά είμαι μέσα και για Λεπτοκαρυά φυσικά.
Αυτά.
ΥΓ. Τα ίδια που λέει ο devil's animal περίπου.![]()
Πιθανοτατα κακως επεμβαινω,αλλα....
Ολοι ξερουμε οτι μπορει να θελετε να κοψετε μια Βορεια πιτα,αλλα το πιο μακρινο ενδιαφερομενο μελος βρισκετε στην Καβαλα.Επισης το φορουμ ειναι ενα,οποτε ειμαι σιγουρος οτι θελετε να υπαρχει η δυνατοτητα να βρεθουνε και μελη απο τις Νοτιες πολιτειες.Πρεπει λοιπον,οχι φυσικα σαν πρωτη προτεραιοτητα,να το λαβετε και αυτο υπ οψιν σας.
Ο Τερενς αναρωτιεται αν ειναι δυνατον στην Καλαμπακα να γινει συγκεντρωση Βορειων.Περισυ εγινε και πηγε μια χαρα.Θα μπορουσαμε φυσικα να την κανουμε στα Ελληνοβουλγαρικα συνορα,αλλα δεν το καναμε για καθαρα πρακτικους λογους,κυριως γιατι θελαμε να ειναι μαζι μας οσο περισσοτερα φιλαρακια γινοτανε.Και οταν θελεις αυτα τα φιλαρακια κοντα σου κανεις και καποιες υποχωρησεις.
Μεσα σε μεγαλη πολη δεν ειναι ευκολο να γινει μια τετοια συγκεντρωση και ας μην γελιομαστε δεν τα παμε καλα με την πολυκοσμια.Θεωρω οτι η παραλια κατω απο το καστρο του Πλαταμωνα ειναι μια δικαιη και πρακτικη λυση.
Υ.Γ.Για καθαρα τυπικους λογους,θα ελεγα οτι καλυτερα να κοπει πρωτα η πιτα στην Αθηνα και αμεσως μετα να αρχισετε την οργανωση της Βορειας πιτας.
Και εγώ Λεπτοκαρυά ψηφίζω .....
Τι έχουμε εδώ ; Δεν υπηρετήσαμε στον Έβρο ε;;;;
Δεν προσέχουμε avatars με φαίνεται...
ΑΝ γίνει Καβάλα έρχομαι, μετά είναι πολλά τα έξοδα δυστυχώς.
Από Καβάλα είναι ο πιο μακρινός όντως. Υπήρχε ένας από Ορεστιάδα αλλά άλλαξε ημισφαίριο και ένας από Κομοτηνή που δεν φαίνεται πουθενα.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Κάτι πήρε το αυτί μου για Γη του πυρός. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
+ 1 για λεπτοκαρια
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!