Χαρτιά πήραμε.
Αλλά μανιουαλ δεν έχει.
Ο τύπος μας είπε οτι έχει αερανάρτηση
Παιζει κάτι τέτοιο?
Το μπροστινό έχει βαλβίδες εξαέρωσης όπως είχε το ΙΤ μού.
Ο τύπος μας είπε οτι απο εκεί παίρνει αέρα !!!
Ίσως γι αυτό είχε σκασμένες τσιμουχες στο μπροστινό, που έτσι και αλλιως θα βγεί και θα παει στο ράφι.
Πίσω όμως στην δεξιά πλευρά έχει μια μαλακιτσα με ρυθμίσεις και βαλβίδα (adjustable dumper) γράφει πάνω.
Και ο τύπος μας έδωσε μια προέκταση βαλβίδας !!!
Να παιζει αερανάρτηση?
Για την ιστορία είναι το τρίτο και φαρμακερο που είδαμε.
Το καλοκαίρι ειχαμε βρει ενα 1200αρι εξ Αμερικής με ελληνικά νούμερα (το είχε φέρει καποτε ένας ναυτικός)
Απορρίφθηκε λόγω θέματος στο μοτέρ και με την μίζα.
Η δεύτερη απόπειρα μας ηταν με ενα xs750 (τρικυλινδρο)
Του οποίου ο ιδιοκτήτης τελευταία στιγμη το μετάνιωσε.
Ευτυχώς με αυτό πήγαν όλα καλά.
Τώρα
Επειδή θα συμβαλω καθοριστικά στο project.
Έχουμε μπροστινό κομπλε με κλιπ ον απο kawa zxr ,με ζάντα ,τρόμπα κτλπ.
Έχω την εντύπωση οτι ο λαιμός του kawa είναι ποιο μακρύς (εντάξει είναι και ποιο χοντρός)
Θα υπάρξει πρόβλημα αν κόψουμε λίγο απο το μήκος και φτιάξουμε καινούργια πάσα σε τόρνο?
Θέλει επίσης και ψάξιμο με τα στοπ του τιμονιού ώστε να κάτσει σωστά και να μην βρίσκουν τα κλιπ ον στο ντεπόζιτο.
Αυτά σαν πρωτη ματιά που τα βαλαμε δίπλα δίπλα.
Το μαμά ντεπόζιτο κατα την άποψη του ιδιοκτήτη μάλλον θα παει και αυτό στο ράφι γιατί είναι ποιο φαρδύ εμπρός και θα έχουμε θέμα με το τιμόνι.
Απο την αλλη ενα λινκ που έβαλε ο Βύρωνας δεν μου απάντησε ακόμα σε email που του έστειλα.
Απ οτι είδα στο λινκ που έβαλε ο Βύρων τα ντεπόζιτο εκείνου έχουν ενα ρουμπινετο για βενζίνη.
Ενω το μηχανάκι που πήραμε έχει δυο(δεξι εμπρός κύλινδρος,αριστερό πίσω)
Αν καταλήξουμε στο καινούργιο ντεπόζιτο θα υπάρχει η όχι θέμα αν απο την μια παροχή (ρουμπινετο) κάνω γεφυρωμα Τ και δώσω και στους δύο?
Αυτά χοντρικά και νομιζω οτι το ώστε με βοήθεια να τα κάνω.
Πίσω παρατήρησα οτι απο την αριστερή πλευρά- του άξονα το λάστιχο απέχει κάτι ψιλά, πως διάολο θα βαλουμε ποιο φαρδύ? Εκεί δεν το έχω.
Η μπαταρια θα αλλαχτεί με αλλου τύπου.
Γιατί είναι μια τεραστια και στο πλάι .
Γνώμη μου αφού θα κάνουμε χώρο κάτω απο την σέλα, να μπει εγκάρσια.
Για την ωρα θα κατέβει μοτέρ θα αλλαχτουν φλάντζες κλπ,έλεγχος σε τεντωτηρα και καδένα που βαρουσε και παράλληλα θα ξεκινήσουμε με τον σκελετό, τις μετατροπές και συμαζεμα σε πλεξούδα ηλεκτρικά.
Ενα τελευταίο είπε ο τύπος οτι είχε κανει επισκευή πριν χρόνια και στους δυο κυλίνδρους (άλλαξε ελατήρια)
Ο εμπρός κύλινδρος έχει την μεταλλική φλατζα στον κορμό.
Ο πίσω μια πράσινη χάρτινη.
Η οποία έχει μια ψιλο διαρροή.