Σελίδα 39 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tx2z Προβολή μηνύματος
    Εχω μεγαλη εμπειρία λογω δουλειας με δικαστήρια και δικηγόρους και ειναι πραγματικα πολυ πικρη ιστορια.Οποιοι εχουν εχουν καποια υποθεση δικαστικη δεν θέλουν να ξαναμπλέξουν με δικαστήρια.Εκτος απο περιπτωσεις δικομανών που βγαίνουν και κερδισμένοι.Ειμαστε πολοι παθόντες αλλα δεν εχουμε οργανωθεί να κανουμε τα βασικα,εστω μια επιστολη ή εξωδικο στην Yamaha.Γιαυτο οταν τους εστειλα mail ουτε καν εκαναν τον κόπο να μου απαντήσουν.
    H μη απαιτηση προς τον πωλητη ,τηρησης των κανονων εγγυησης ειναι λαθος τακτικη.Και η λαθος τακτικη φερνει και λαθος αποτελεσμα.
    Ιδια ελαστικη τακτικη προηγηθηκε απο τους Ιταλους για το Tracer,η οποια εξαντληθηκε σε προσπαθειες συνεννοησης μεσω out of the record επιστολης .

Lettera a Yamaha per Ondeggiamenti
    Γραμμα στην Υamaha για το κουνημα

http://www.mt09.it/forum/tracer-gene...nti-t3133.html

Η δε Ιταλικη αντιπροσωπεια απαντησε ''αναλογως '' σε υφος αλληλογραφιας προς ιδιωτες μη δινοντας καμμια απαντηση ουσιας και κυριως χωρις να αναφερθει στην εγγυηση που ειναι υποχρεη να παρεχει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5mmv78.jpg 
Προβολές:	584 
Μέγεθος:	105,6 KB 
ID:	372469

( σε δικη μου μεταφραση ,σχετικης ακριβειας )

Ευγενεστατε κυριε Ταδε ....

απαντωντας στις εγραφες υποδειξεις που λαβαμε απο εσας και μερικους αλλους πελατες σχετικα με την συμπεριφορα του tracer σε υψηλες ταχυτητες

Ειμαστε ευτυχεις για την αποδοχη για πολλα απο τα χαρακτηριστικα που κανουν το tracer ξεχωριστο ,και λυπουμαστε για τα οποια παραπονα που εκφραζονται σε σχεση με την συμπεριφορα του σε υψηλες ταχυτητες.

Το MT-09 tracer ειναι μια μοτοσυκλετα εξαιρετικα ελαφρια η οποια κατασκευαστηκε με σκοπο να προσφερει ανεκτιμητη οδηγικη ευχαριστηση σε εντος δρομου διαδρομες με βαση την γρανιτενια και ακλονητη συμπεριφορα στις υψηλες ταχυτητες που αποτελει τυπικο χαρακτηριστικο πιο βαριων και λιγοτερο '' αιχμηρων '' μοτοσυκλετων

Κατα το σταδιο προπαραγωγης καθε μοντελου που κατασκευαζεται απο το εργοστασιο ,πραγματοποιουνται πολυαριθμοι ελεγχοι κατα την διαρκεια των οποιων ακολουθηθηκαν ολα τα προβλεπομενα υψηλα στανταρντς ασφαλειας ,μεταξυ των οποιων και αυτοι που αφορουν την οδηγηση σε υψηλες ταχυτητες με εναν η δυο επιβατες καθως και με πλαινες βαλιτζες

Επειδη η Γιαμαχα εχει παντα σαν κυρια κατευθυνση να υπερβαλει του σκοπου της που αφορα την ικανοποιηση των απαιτησεων των πελατων της , εχουμε ενεργοποιηθει εμβαθυνοντας σε καθε μια απο τις παρατηρησεις σας. Ετσι αφου επικοινωνησουμε με τους κατα τοπους αντιπροσωπους μας θα τους ενημερωσουμε για τις υποδειξεις σας.

Κοινως γτπ !

Κινητοποιηθειτε κατα της Μοτο δυναμικης οσο ακομα ισχυει η εγγυηση.Μετα '' μην τον ειδατε τον Παναη ''
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 02/11/2016 στις 17:05.
    κουκουρουκουκου

στην ιταλία έδωσαν κιολας τιμή για το μοντέλο του '17 με 300 εουρος παραπάνω απο την τιμή του '16!

Όνομα:	IMG_0296.jpg 
Προβολές:	447 
Μέγεθος:	103,9 KB 
ID:	374920

Όνομα:	IMG_0297.jpg 
Προβολές:	448 
Μέγεθος:	100,7 KB 
ID:	374921
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 01/12/2016 στις 10:43. Αιτία: διαχωρισμός φωτογραφιών από κείμενο

Banned
    Ρε παιδιά το TRACER 900 του 2017 τι διαφορές έχει με τα μοντέλα των προηγούμενων ετών;

Και εδώ ανέβηκε η τιμή του. Στα 10900 πλέον.

@γέροντα έχουν γραφεί λίγες σελίδες πίσω αυτά που ζητάς. Αν δεν με γελά η μνήμη μου, πλήρεις ρυθμίσεις στο εμπρός πιρούνι και μονόδρομος συμπλέκτης είναι τα πιο βασικά. Παίρνει και Quickshifter πλέον (δεν θυμάμαι αν είναι στάνταρ). Θα τα βρεις όμως.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και εδώ ανέβηκε η τιμή του. Στα 10900 πλέον.

@γέροντα έχουν γραφεί λίγες σελίδες πίσω αυτά που ζητάς. Αν δεν με γελά η μνήμη μου, πλήρεις ρυθμίσεις στο εμπρός πιρούνι και μονόδρομος συμπλέκτης είναι τα πιο βασικά. Παίρνει και Quickshifter πλέον (δεν θυμάμαι αν είναι στάνταρ). Θα τα βρεις όμως.
    Mε τρώει η τσέπη μου γιαυτό ρωτάω, με τα κοσκινίσματα τι γίνεται;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Η λαϊκή σοφία λέει πως τα κάνει όποιος βαριέται να ζυμώσει.

Δεν πας να οδηγήσεις ένα αντί να ρωτάς τον κάθε τυχαίο;

Banned
    Η λαϊκή σοφία λέει πως τα κάνει όποιος βαριέται να ζυμώσει.

Δεν πας να οδηγήσεις ένα αντί να ρωτάς τον κάθε τυχαίο;
    Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω..

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος

Ρωτησα την προχθες στη μαμα ΥΑΜΑΗΑ αν υπαρχουν καποιες αλλαγες στο μοντελο του 17 για βελτιωθει το προβλημα μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το κοσκινισμα!!!!!Βγαζεις τις χουφτες και σφιγγεις λιγο την πισω αναρτηση και ολα κομπλε!!!!!Μολις ειπα οτι το προβλημα υπαρχει αποδεδειγμενα σε πολλους κατοχους παγκοσμιως μου απαντησαν να μην δινω σημασια σε οτι γραφει ο καθε ενας στα φορουμ!!!!!Οι διαφορες στο καινουριο μοντελο ειναι traction 3 σημειων συμπλεκτης ολισθησης φισα τοποθετησης quickshifter και διαφορετικοι χρωματισμοι που δεν που αρεσουν καθολου...Δεν νομιζω παντως να ρισκαρω τοσα λεφτα για μια μηχανη που μπορει να μου βγαλει τετοιο προβλημα και η αντιπροσωπια να σφυριζει αδιαφορα!!!!!Α ρε μαμα YAMAHA τι μας κανεις!!!!!!Δεν βρισκω και κανενα smt της προκοπης να ηρεμησω!!!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgio7 Προβολή μηνύματος
    Ρωτησα την προχθες στη μαμα ΥΑΜΑΗΑ αν υπαρχουν καποιες αλλαγες στο μοντελο του 17 για βελτιωθει το προβλημα μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το κοσκινισμα!!!!!Βγαζεις τις χουφτες και σφιγγεις λιγο την πισω αναρτηση και ολα κομπλε!!!!!Μολις ειπα οτι το προβλημα υπαρχει αποδεδειγμενα σε πολλους κατοχους παγκοσμιως μου απαντησαν να μην δινω σημασια σε οτι γραφει ο καθε ενας στα φορουμ!!!!!Οι διαφορες στο καινουριο μοντελο ειναι traction 3 σημειων συμπλεκτης ολισθησης φισα τοποθετησης quickshifter και διαφορετικοι χρωματισμοι που δεν που αρεσουν καθολου...Δεν νομιζω παντως να ρισκαρω τοσα λεφτα για μια μηχανη που μπορει να μου βγαλει τετοιο προβλημα και η αντιπροσωπια να σφυριζει αδιαφορα!!!!!Α ρε μαμα YAMAHA τι μας κανεις!!!!!!Δεν βρισκω και κανενα smt της προκοπης να ηρεμησω!!!!!
    Δέν έχεις άδικο.....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Θα συμφωνησω με τη γιαμαχα. Ειναι θεμα ρυθμισης αναρτησεων.

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Θα συμφωνησω με τη γιαμαχα. Ειναι θεμα ρυθμισης αναρτησεων.
    Αν ξερεις κατι παραπανω πες το και σε μας που ενδιαφερομαστε για τη μηχανη!!!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αν ξερεις κατι παραπανω πες το και σε μας που ενδιαφερομαστε για τη μηχανη!!!!!
    Τα χουμε πει 100δες φορες. Το κοσκινισμα στο γκαζι σημαινει πως το μπροστινο ελαφρωνει. Οι τροποι να το διορθωσεις ειναι +προφορτιση πισω η/και -προφορτιση μπρος, ανεβασμα πηρουνιων στις τιμονοπλακες 5-10μμ και επιλογη δοντιων στα γραναζια κινησης ωστε να καταληξεις σε λιιιγο μακρυτερο μεταξονιο, -1 δοντι μπρος σου δινει +3.5μμ στο μεταξονιο που κανει διαφορα. Μεγαλυτερο μεταξονιο σημαινει μεταφορα βαρους στον μπροστινο τροχο και αυξημενη ευσταθεια.

Το πρωτο που κανεις ειναι να φτιαξεις σωστα σαγκ και αποσβεσεις. Πας βολτα. Αν κοσκινιζει παλι, ανεβαζεις λιγο πηρουνια στις τιμονοπλακες και ξανασεταρεις αποσβεσεις και σαγκ. Το πιθανοτερο ειναι να φτιαξει μονο απο αυτα. Αν και παλι εχει θεματακι βαζεις ενα γραναζι ενα δοντι κατω μπροστα, η ενα δοντι κατω πισω (η και τα δυο) αναλογα το πως θες να επεμβεις στην τελικη μεταδοση.

Υπαρχει βεβαια και σταμπιλιζατερ τιμονιου. Στα 11 που κανει το μηχανακι καινουργιο το να δωσεις μερικα κατοσταρικα ακομα δεν ειναι τραγικο και εξακολουθει να ειναι μια εξαιρετικη αγορα.

Banned
    Mε τα κιλά μου, εάν το καβαλήσω το μεταξόνιο θα μεγαλώσει κανα μέτρο...

όπως έχεις διαβάσει μάλλον, σε βαρείς αναβάτες ΔΕΝ κουνάει

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    όπως έχεις διαβάσει μάλλον, με βαρείς αναβάτες ΔΕΝ κουνάει ρούπι.......

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •