Πάνω από όλα να υπάρχει διαύγεια, όλα κι όλα...
http://www.avgi.gr/article/10964/789...garou-mousikes
Το θρίλερ του 2015 μ'εκείνον τον περίφημο εκβιασμό φοβάμαι πως ίσως έχει αφήσει κάποια κατάλοιπα και ακόμα υπάρχουν στελέχη(όχι μόνο κυβερνητικά) τα οποία θεωρούν ότι αυτή τη φορά μπορεί να ''μαγειρευτεί'' πιο επιδέξια και να έχει αίσιο τέλος.Και επειδή αυτή τη φορά οι επικείμενες εκλογές στη Γερμανία,τη Γαλλία και την Ολλανδία φαίνονται σε κάποιους ως ''ευκαιρία'' ενισχύοντας ακόμα περισσότερο αυτήν την εκβιαστική τάση,δεν ξέρω πόσο επικίνδυνο μπορεί να αποδειχτεί όλο αυτό με δεδομένο ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν είναι εύκολο να κλονιστούν (γερά) από μια δική μας έξοδο από την Ευρωζώνη και ενώ έχει ήδη γίνει πρόσφατη προεργασία σ'αυτόν τον τομέα...γνωρίζουν πια πώς να τη διαχειριστούν.
Χθες ο Χουλιαράκης δήλωσε ''καλύτερα τώρα μια χειρότερη συμφωνία παρά μια καλύτερη σε 5 μήνες''.
Ας μην ξεχνάμε και την προθεσμία της 20ής Φεβρουαρίου για την ποσοτική χαλάρωση.
Λαθος, θα βγουΝε επρεπε να γραψω.
Εσυ κι εγω εχουμε "βγει" ηδη
Πρακτικα, ολη η φιλολογια περι δραχμης κλπ ειναι σανος για να χωνευτουν ευκολα τα μέτρα που θα μας(σας/τους) πάρει ο Γιούκλιντ. 1,8δις τωρα κι αλλα τοσα του χρονου. Στο χωριο μου αυτο το λένε μνημόνιο πάντως (ΜΚ IV)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
...Mε την απόφαση αυτή, παγώνουν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία είχαν ζητήσει οι τράπεζες και έτσι αποδεσμεύεται ένας λογαριασμός, απ’ όπου θα πληρώνονται οι δαπάνες για την έκδοση των εφημερίδων και των ιστοσελίδων του ΔΟΛ..
Πηγή