Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 146

Θέμα: Θεμα με ΕΛΤΑ και δεμα εξωτερικου.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγώ βλέπω μια γενική τσουτσουνοπαιξιαση από μεριάς των ΕΛΤΑ.
    Νέο δέμα απο Γερμανια έχει φτάσει στα Ελτα από τις 17/1 και ακόμα να μου παραδωθει.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

δέμα από Αγγλία δεν έφτασε ποτέ (αγορά 10 Ιαν.) και τώρα το tracking το εμφανίζει στη Ρουμανία έχοντας πάρει το δρόμο της επιστροφής. wtf πρώτη φορά μου συμβαίνει στα τόσα χρόνια. γ@μώ το συριζα
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimito Προβολή μηνύματος
    Εγω φιλε μου μιλησα με τον seller και μου ειπε πως ολα τα δεματα που ηταν για Ελλαδα εκεινη την περιοδο εχουν κολλησει...παρα πολλα δεν εχουν παραδοθει..μου ειπε να μου δωσει τα λεφτα πισω εαν δεν μου ερθει μεχρι δευτερα..χλωμο το βλεπω αφου ουτε σημερα δεν ειχα καποια ενημερωση στο trackchecker.και εγω εχω σκυλοβαρεθει να περιμενω και εχω ξενερωσει γενικα με το ολο θεμα
    εμενα παλι μου εστειλε σημερα ενα email στο προσωπικο μου mail...χωρις να παρεμβληθει το ebay...
    εννοειται οτι θα τον πληρωσω οταν και ΑΝ ερθουν τα πραγματα...απλα μου κανει εντυπωση οτι το εστειλε στο προσωπικο μου και οχι στα messages του ebay...
    τωρα φαινεται για την πρωτη 10αδα λαμπες...ειχα παρει την ιδια μερα και αλλη μια περιπου ιδιας αξιας...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	china mail.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	45,9 KB 
ID:	378578

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Ότι νάναι και όπου κάτσει ....

Στην τελευταία σειρά, ήρθε στα χέρια μου σε δύο-τρεις ώρες :
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Screen Shot 02-02-17 at 09.42 AM.jpg‎   Screen Shot 02-02-17 at 09.48 AM.jpg‎  
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Να δώσω κάποιες πληροφορίες "εκ'των έσω" ,προσπαθώντας να βοηθήσω κάποιους αναμένοντες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τελικα επειδη δεν εβλεπα φως και βαρεθηκα εννοειται να περιμενω, εκανα αναφορα και μου επιστραφηκε το ποσο...
    το tracking number που μου ειχαν δωσει ηταν αυτο: RS231466098CN
    ο seller ηταν αυτος: 4ushop999

πρωτη φορα κανω αναφορα για refund στο ebay και ομολογω οτι εδρασαν αρκετα γρηγορα...
    ειχα ανοιξει και αλλες υποθεσεις παλιοτερα αλλα τελικως τα προϊοντα ηρθαν και δεν χρειαστηκε να προχωρησω...τωρα ομως ειχε φτασει στο απροχωρητο αφου η αγορα ειχε γινει 11/12/2016...

τελος καλο, ολα καλα για μενα...
    Σήμερα παρέδωσα δέμα ,που είχε "αγοραστεί' την ίδια ημερομηνία από Κίνα.
    Υπήρξε πολύ σοβαρό θέμα με φορτία που είχαν φύγει από Κίνα για Ευρώπη τον Δεκέμβρη ,κ τα οποία δρομολογήθηκαν μέσω Ολλανδίας (συχνό Κινέζικο τρίκ λόγω Σένγκεν).
    Αυτά τα φορτία ,είχαν κολλήσει κάπου στην Ολλανδία ,ή ακριβέστερα ,είχαν εξαφανιστεί από το σύστημα για πάνω από ένα μήνα.
    Εμφανίστηκαν πρόσφατα ,ήρθαν μαζεμένα (με ότι σημαίνει αυτό στον φόρτο εργασίας τελωνείου) κ σταδιακά παραδίδονται στα κατα τόπους καταστήματα κ κατόπιν στους παραλήπτες τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγώ βλέπω μια γενική τσουτσουνοπαιξιαση από μεριάς των ΕΛΤΑ.
    Νέο δέμα απο Γερμανια έχει φτάσει στα Ελτα από τις 17/1 και ακόμα να μου παραδωθει.
    Δεν παίζει αυτό με τίποτα.
    Οχι επειδή το λέω εγώ ,αλλά λόγω συστήματος.
    Από την στιγμή που το δέμα μπεί στο σύστημα των κεντρικών αποθηκών του ΕΛΤΑ ,χρειάζονται 1-3 μέρες να φτάσει στο κατάστημα περιοχής παραλήπτη ,κι άλλες 1-2 μέρες να φτάσει στην διεύθυνσή του (τι ίδιο ,είτε ειδοποιητήριο παραλαβής)

Επίσης ,μ'ένα τηλεφώνημα ,δίνοντας το tracking nr ,παίρνεις άμεση ενημέρωση ,για το "τι κ πως κ που".
    Αν το έχουν τα ΕΛΤΑ...
    ...γιατί...
    Το οτι το βλέπεις Ελλάδα ,δεν σημαίνει ότι το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ.
    Από 1/1 περνάνε τελωνείο τα πάντα ολα (εκτός Σένγκεν) ,και υπάρχουν καθυστερήσεις στην τελωνειακή ταξινόμηση ,άρα κ προώθησή τους στα ΕΛΤΑ.

Bonus Tip > έχουν ειδοποιηθεί για οφειλή ποσού εκτελωνισμού ,παραλήπτες ,με αντικείμενα αξίας από 50 $ κ πάνω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    δέμα από Αγγλία δεν έφτασε ποτέ (αγορά 10 Ιαν.) και τώρα το tracking το εμφανίζει στη Ρουμανία έχοντας πάρει το δρόμο της επιστροφής. wtf πρώτη φορά μου συμβαίνει στα τόσα χρόνια. γ@μώ το συριζα
    Για να έχεις tracking nr ,σημαίνει ότι το δέμα σου είναι συστημένο(registered).

Mάθε λοιπόν ότι ,τα συστημένα εξ'Αγγλίας ,τα εξυπερετεί-παραδίδει η ACS.
    (αυτήν έχουν επιλέξει ως συνεργάτη τους -για τα registered- τα Αγγλικά Ταχυδρομεία)
    Οπότε ,αν θες να το ψάξεις ,ψάξ'το στην ACS.

Bonus Tip > Eχουν γίνει πολλές μπάφες ,κ καθημερινά παρελαύνουν απο τα ΕΛΤΑ αγανακτισμένοι ΜΗ παραλήπτες ,που ψάχνουν το συστημένο τους από Αγγλία.
    Οπου κ ενημερώνονται ότι το ψάχνουν σε λάθος μέρος.

Bonus Tip.1 Οτιδήποτε αποστέλεται απο χώρα Σενγκεν πρός Ελλάδα ,πρέπει να έχει φτάσει στα χέρια του παραλήπτη σε 5-7 μέρες MAX.
    Αν δεν ...ψάξτε το εγκαίρως ,κ πρίν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Να δώσω κάποιες πληροφορίες "εκ'των έσω" ,προσπαθώντας να βοηθήσω κάποιους αναμένοντες

(αυτήν έχουν επιλέξει ως συνεργάτη τους -για τα registered- τα Αγγλικά Ταχυδρομεία)

Bonus Tip > Eχουν γίνει πολλές μπάφες ,κ καθημερινά παρελαύνουν απο τα ΕΛΤΑ αγανακτισμένοι ΜΗ παραλήπτες ,που ψάχνουν το συστημένο τους από Αγγλία.

Bonus Tip.1 Οτιδήποτε αποστέλεται απο χώρα Σενγκεν πρός Ελλάδα ,πρέπει να έχει φτάσει στα χέρια του παραλήπτη σε 5-7 μέρες MAX.

σωστά. το παραμέλησα και δεν το έψαξα ο μαλάκας. τεσπα,ευτυχώς φαίνεται πολύ συνεργάσιμος ο πωλητής.

ευχαριστώ πολύ! που μπήκες στον κόπο να γράψεις δυο πραγματάκια πολύ χρήσιμα .
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Υπήρξε πολύ σοβαρό θέμα με φορτία που είχαν φύγει από Κίνα για Ευρώπη τον Δεκέμβρη ,κ τα οποία δρομολογήθηκαν μέσω Ολλανδίας (συχνό Κινέζικο τρίκ λόγω Σένγκεν).
    Αυτά τα φορτία ,είχαν κολλήσει κάπου στην Ολλανδία ,ή ακριβέστερα ,είχαν εξαφανιστεί από το σύστημα για πάνω από ένα μήνα.
    Εμφανίστηκαν πρόσφατα ,ήρθαν μαζεμένα (με ότι σημαίνει αυτό στον φόρτο εργασίας τελωνείου) κ σταδιακά παραδίδονται στα κατα τόπους καταστήματα κ κατόπιν στους παραλήπτες τους
    Για εμένα αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό επειδή είναι και το δικό μου δέμα μέσα και εμένα η μοίρα μου γράφει ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μπινιά, οπότε ξέρω ήδη ότι πρόκειται να παραλάβω του αγίου λούτσου ανήμερα. Την άλλη φορά παρήγγειλα ολοκαίνουργια τρόμπα νερού και χρειάστηκε ο μηχανικός να κόψει τον άξονα στον τόρνο για να ταιριάξει, δηλαδή ένας μήνας επιπλέον το μοτόρι στο συνεργείο.
    Τώρα που το σκέφτομαι, ο άνθρωπος τι να νιώθει κάθε φορά που βλέπει το όνομά μου να καλεί στο τηλέφωνο; παίζει να σταυροκοπιέται γιαυτό αργεί καμιά φορά να απαντήσει.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Εγώ δηλαδή που περιμένω μόνο 20 μέρες να μη παραπονιέμαι δηλαδή. Στις προηγούμενες αγορές μου από Ασία μερια, έφτανε σε 15-20 ημερολογιακές μέρες. Οι τελευταίες δυο αγορές είναι στον ένα με ενάμισι μήνα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Εγώ δηλαδή που περιμένω μόνο 20 μέρες να μη παραπονιέμαι δηλαδή. Στις προηγούμενες αγορές μου από Ασία μερια, έφτανε σε 15-20 ημερολογιακές μέρες. Οι τελευταίες δυο αγορές είναι στον ένα με ενάμισι μήνα.
    Εσύ φίλε είσαι μια χαρά απλά τελευταία αργούν όλα γιατί περνούν από τελωνείο (χωρίς δασμούς φυσικά) ,αλλά υπάρχει καθυστέρηση στον χρόνο παραλαβής από εμάς !! Οι κινέζοι είχαν την δική τους πρωτοχρονιά και έτσι καθυστερούσαν από αυτούς πάρα πολλά .Οι πρώτες αποστολές τους από την πρωτοχρονιά τους ,ήταν η περασμένη Δευτέρα 6/2/2017
    ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.. ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ!

Κουλό μέλος
    Έκανα αγορά 20/11/16 από Κίνα και παρέλαβα 7/02/17.
    ​The journey is the reward!

Νέο μέλος

Σήμερα παρέδωσα δέμα ,που είχε "αγοραστεί' την ίδια ημερομηνία από Κίνα.

Δεν παίζει αυτό με τίποτα.
    Οχι επειδή το λέω εγώ ,αλλά λόγω συστήματος.
    Από την στιγμή που το δέμα μπεί στο σύστημα των κεντρικών αποθηκών του ΕΛΤΑ ,χρειάζονται 1-3 μέρες να φτάσει στο κατάστημα περιοχής παραλήπτη ,κι άλλες 1-2 μέρες να φτάσει στην διεύθυνσή του (τι ίδιο ,είτε ειδοποιητήριο παραλαβής)

Επίσης ,μ'ένα τηλεφώνημα ,δίνοντας το tracking nr ,παίρνεις άμεση ενημέρωση ,για το "τι κ πως κ που".
    Αν το έχουν τα ΕΛΤΑ...
    ...γιατί...
    Το οτι το βλέπεις Ελλάδα ,δεν σημαίνει ότι το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ.
    Από 1/1 περνάνε τελωνείο τα πάντα ολα (εκτός Σένγκεν) ,και υπάρχουν καθυστερήσεις στην τελωνειακή ταξινόμηση ,άρα κ προώθησή τους στα ΕΛΤΑ.

Bonus Tip > έχουν ειδοποιηθεί για οφειλή ποσού εκτελωνισμού ,παραλήπτες ,με αντικείμενα αξίας από 50 $ κ πάνω.

Φίλε μου με αυτό το δέμα μπορείς να μου δώσεις κάποια βοήθεια??RS813166323CN

Νέο μέλος
    το δεμα σου εφυγε απο κινα 9/12/2016
    ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-12-2016 18:32 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 09-12-2016 14:53 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ
    ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.. ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ!

Μπορείς πολύ εύκολα να το δείς κ μόνος σου από τον παρακάτω σύνδεσμο
    http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%B...%BF%CF%85.aspx

Κάνεις αντιγραφή το tr-nr ,επικόλληση στο κενό πλαίσιο ,πατάς αναζήτηση ,κ βλέπεις οτι το δέμα σου ,είναι απο αυτά που έφυγαν από Κίνα τον Δεκέμβρη ,κ από κεί κ πέρα δεν φαίνονται να έφτασαν πουθενά.
    Εξαφανίστηκαν κάπου στο δρόμο.(πιθανά στην Ολλανδία ,όπως ανέφερα ήδη)

Όνομα:	Καταγραφή.JPG 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	378642
    " the PouroDuro team "

Νέο μέλος
    Μπορείς πολύ εύκολα να το δείς κ μόνος σου από τον παρακάτω σύνδεσμο
    http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%B...%BF%CF%85.aspx

Κάνεις αντιγραφή το tr-nr ,επικόλληση στο κενό πλαίσιο ,πατάς αναζήτηση ,κ βλέπεις οτι το δέμα σου ,είναι απο αυτά που έφυγαν από Κίνα τον Δεκέμβρη ,κ από κεί κ πέρα δεν φαίνονται να έφτασαν πουθενά.
    Εξαφανίστηκαν κάπου στο δρόμο.(πιθανά στην Ολλανδία ,όπως ανέφερα ήδη)

Όνομα:	Καταγραφή.JPG 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	378642
    Εκεί ήθελα να καταλήξω φίλε μου..απο κει και πέρα με βάση την εμπειρία σου αν γνωρίζεις τι μπορεί να έχει γίνει...πιστεύεις ότι απλά θα καθυστερήσει ή έχει γίνει αέρας??χαχαχα γιατί έχουν περάσει 70 ημέρες από την αγορά!! Ευχαριστώ

Εκεί ήθελα να καταλήξω φίλε μου..απο κει και πέρα με βάση την εμπειρία σου αν γνωρίζεις τι μπορεί να έχει γίνει...πιστεύεις ότι απλά θα καθυστερήσει ή έχει γίνει αέρας??χαχαχα γιατί έχουν περάσει 70 ημέρες από την αγορά!! Ευχαριστώ
    Τι να σου πω....τίποτα δεν είναι σίγουρο...η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση...πολλά έχουν εμφανιστεί κ παραδοθεί κανονικά...πολλά επίσης είναι ακόμα εξαφανισμένα.
    " the PouroDuro team "

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με υπομονή και φαντασία!!!!!!
    από DoctorS στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 19:44
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21
  3. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  4. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ