Εγώ βλέπω μια γενική τσουτσουνοπαιξιαση από μεριάς των ΕΛΤΑ.
Νέο δέμα απο Γερμανια έχει φτάσει στα Ελτα από τις 17/1 και ακόμα να μου παραδωθει.
Εγώ βλέπω μια γενική τσουτσουνοπαιξιαση από μεριάς των ΕΛΤΑ.
Νέο δέμα απο Γερμανια έχει φτάσει στα Ελτα από τις 17/1 και ακόμα να μου παραδωθει.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
δέμα από Αγγλία δεν έφτασε ποτέ (αγορά 10 Ιαν.) και τώρα το tracking το εμφανίζει στη Ρουμανία έχοντας πάρει το δρόμο της επιστροφής. wtf πρώτη φορά μου συμβαίνει στα τόσα χρόνια. γ@μώ το συριζα![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
εμενα παλι μου εστειλε σημερα ενα email στο προσωπικο μου mail...χωρις να παρεμβληθει το ebay...
εννοειται οτι θα τον πληρωσω οταν και ΑΝ ερθουν τα πραγματα...απλα μου κανει εντυπωση οτι το εστειλε στο προσωπικο μου και οχι στα messages του ebay...
τωρα φαινεται για την πρωτη 10αδα λαμπες...ειχα παρει την ιδια μερα και αλλη μια περιπου ιδιας αξιας...
![]()
Ότι νάναι και όπου κάτσει ....
Στην τελευταία σειρά, ήρθε στα χέρια μου σε δύο-τρεις ώρες :
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Να δώσω κάποιες πληροφορίες "εκ'των έσω" ,προσπαθώντας να βοηθήσω κάποιους αναμένοντες
Σήμερα παρέδωσα δέμα ,που είχε "αγοραστεί' την ίδια ημερομηνία από Κίνα.
Υπήρξε πολύ σοβαρό θέμα με φορτία που είχαν φύγει από Κίνα για Ευρώπη τον Δεκέμβρη ,κ τα οποία δρομολογήθηκαν μέσω Ολλανδίας (συχνό Κινέζικο τρίκ λόγω Σένγκεν).
Αυτά τα φορτία ,είχαν κολλήσει κάπου στην Ολλανδία ,ή ακριβέστερα ,είχαν εξαφανιστεί από το σύστημα για πάνω από ένα μήνα.
Εμφανίστηκαν πρόσφατα ,ήρθαν μαζεμένα (με ότι σημαίνει αυτό στον φόρτο εργασίας τελωνείου) κ σταδιακά παραδίδονται στα κατα τόπους καταστήματα κ κατόπιν στους παραλήπτες τους
Δεν παίζει αυτό με τίποτα.
Οχι επειδή το λέω εγώ ,αλλά λόγω συστήματος.
Από την στιγμή που το δέμα μπεί στο σύστημα των κεντρικών αποθηκών του ΕΛΤΑ ,χρειάζονται 1-3 μέρες να φτάσει στο κατάστημα περιοχής παραλήπτη ,κι άλλες 1-2 μέρες να φτάσει στην διεύθυνσή του (τι ίδιο ,είτε ειδοποιητήριο παραλαβής)
Επίσης ,μ'ένα τηλεφώνημα ,δίνοντας το tracking nr ,παίρνεις άμεση ενημέρωση ,για το "τι κ πως κ που".
Αν το έχουν τα ΕΛΤΑ...
...γιατί...
Το οτι το βλέπεις Ελλάδα ,δεν σημαίνει ότι το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ.
Από 1/1 περνάνε τελωνείο τα πάντα ολα (εκτός Σένγκεν) ,και υπάρχουν καθυστερήσεις στην τελωνειακή ταξινόμηση ,άρα κ προώθησή τους στα ΕΛΤΑ.
Bonus Tip > έχουν ειδοποιηθεί για οφειλή ποσού εκτελωνισμού ,παραλήπτες ,με αντικείμενα αξίας από 50 $ κ πάνω.
Για να έχεις tracking nr ,σημαίνει ότι το δέμα σου είναι συστημένο(registered).
Mάθε λοιπόν ότι ,τα συστημένα εξ'Αγγλίας ,τα εξυπερετεί-παραδίδει η ACS.
(αυτήν έχουν επιλέξει ως συνεργάτη τους -για τα registered- τα Αγγλικά Ταχυδρομεία)
Οπότε ,αν θες να το ψάξεις ,ψάξ'το στην ACS.
Bonus Tip > Eχουν γίνει πολλές μπάφες ,κ καθημερινά παρελαύνουν απο τα ΕΛΤΑ αγανακτισμένοι ΜΗ παραλήπτες ,που ψάχνουν το συστημένο τους από Αγγλία.
Οπου κ ενημερώνονται ότι το ψάχνουν σε λάθος μέρος.
Bonus Tip.1 Οτιδήποτε αποστέλεται απο χώρα Σενγκεν πρός Ελλάδα ,πρέπει να έχει φτάσει στα χέρια του παραλήπτη σε 5-7 μέρες MAX.
Αν δεν ...ψάξτε το εγκαίρως ,κ πρίν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Για εμένα αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό επειδή είναι και το δικό μου δέμα μέσα και εμένα η μοίρα μου γράφει ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μπινιά, οπότε ξέρω ήδη ότι πρόκειται να παραλάβω του αγίου λούτσου ανήμερα. Την άλλη φορά παρήγγειλα ολοκαίνουργια τρόμπα νερού και χρειάστηκε ο μηχανικός να κόψει τον άξονα στον τόρνο για να ταιριάξει, δηλαδή ένας μήνας επιπλέον το μοτόρι στο συνεργείο.
Τώρα που το σκέφτομαι, ο άνθρωπος τι να νιώθει κάθε φορά που βλέπει το όνομά μου να καλεί στο τηλέφωνο; παίζει να σταυροκοπιέται γιαυτό αργεί καμιά φορά να απαντήσει.
Εγώ δηλαδή που περιμένω μόνο 20 μέρες να μη παραπονιέμαι δηλαδή. Στις προηγούμενες αγορές μου από Ασία μερια, έφτανε σε 15-20 ημερολογιακές μέρες. Οι τελευταίες δυο αγορές είναι στον ένα με ενάμισι μήνα.
Εσύ φίλε είσαι μια χαρά απλά τελευταία αργούν όλα γιατί περνούν από τελωνείο (χωρίς δασμούς φυσικά) ,αλλά υπάρχει καθυστέρηση στον χρόνο παραλαβής από εμάς !! Οι κινέζοι είχαν την δική τους πρωτοχρονιά και έτσι καθυστερούσαν από αυτούς πάρα πολλά .Οι πρώτες αποστολές τους από την πρωτοχρονιά τους ,ήταν η περασμένη Δευτέρα 6/2/2017
ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.. ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ!
Έκανα αγορά 20/11/16 από Κίνα και παρέλαβα 7/02/17.
The journey is the reward!
Μπορείς πολύ εύκολα να το δείς κ μόνος σου από τον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%B...%BF%CF%85.aspx
Κάνεις αντιγραφή το tr-nr ,επικόλληση στο κενό πλαίσιο ,πατάς αναζήτηση ,κ βλέπεις οτι το δέμα σου ,είναι απο αυτά που έφυγαν από Κίνα τον Δεκέμβρη ,κ από κεί κ πέρα δεν φαίνονται να έφτασαν πουθενά.
Εξαφανίστηκαν κάπου στο δρόμο.(πιθανά στην Ολλανδία ,όπως ανέφερα ήδη)
![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "