τα εχουμε πει χιλιαδες φορες............
ενα σωστο οχημα δεν χρειαζεται εμπορο-μεσαζοντα για να πουληθει
κι αν φτασει καποιο σε εμπορο θα προωθηθει αμεσως σε γνωστο χωρις να μπει καν σε αγγελια
τα εχουμε πει χιλιαδες φορες............
ενα σωστο οχημα δεν χρειαζεται εμπορο-μεσαζοντα για να πουληθει
κι αν φτασει καποιο σε εμπορο θα προωθηθει αμεσως σε γνωστο χωρις να μπει καν σε αγγελια
Εγώ είμαι μ@λακας που το αναφέρω σε κάθε αγοραστή.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ε όχι τέτοια πταίσματα ρε συ, μη φτάνουμε στην άλλη πλευρά...άλλωστε όποιος κοιτάζει για μεταχειρισμένο οφείλει να γνωρίζει αυτό ακριβώς που λέει η λέξη:είναι μεταχειρισμένο!
Εγώ αναφέρομαι σε τρακαρίσματα τα οποία έχουν πειράξει,πώς να το θέσω, ζωτικά μέρη του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας και έχουν κατά κάποιον τρόπο αλλοιώσει την ασφάλεια/ευστάθεια που προσφέρει το όχημα.Βέβαια αν ποτέ πας σε κάποιον έμπορο και του πεις ''φίλε αυτό που μου πασάρεις είναι τρακαρισμένο και έχεις αλλάξει αυτό κι αυτό κι αυτό'' δεν είναι απίθανο να σου πει ''ε και τι έγινε;Ίσα ίσα που έχει καινούρια πράγματα πάνω''...είναι πραγματική ιστορία,σίγουρα θα έχετε ακούσει παρόμοιες.Και άντε μετά να του απαντήσεις...χαμένος χρόνος.
Άρα συμφωνώ με αυτό που λες περί ρευστότητας και υποκειμενικότητας ως προς το τρακαρισμένο ή ατρακάριστο...πρωτίστως καλός έλεγχος και από εκεί και πέρα εναπόκειται στο γούστο και την ανοχή του εκάστοτε αγοραστή, αν και πόσα θα δώσει για κάθε όχημα.Υπάρχουν αγοραστές που δεν ανέχονται ούτε γρατζουνιά.Παράλληλα όμως δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν προς πώληση ακόμα και χρέπια,χωρίς διάθεση εξαπάτησης από την πλευρά του πωλητή,τα οποία πωλούνται σε χαμηλή τιμή και υπάρχει αγοραστικό κοινό γι'αυτά,συνήθως επαγγελματίες.
@teogtp δεν είσαι ο μόνος...η εξήγηση ίσως να βρίσκεται στην επιθυμία μας να μη βρεθούμε κάποια στιγμή στη δύσκολη θέση να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να χρειαστεί να απολογηθούμε στον αγοραστή επειδή τον εξαπατήσαμε αποκρύπτοντάς του κάποιο κουσούρι.
Δεν ξέρω ρε φίλε. ..
Προσπαθώ να είμαι ντομπρος με όλους. Θελω να κυκλοφορώ και να χαιρετώ τον κόσμο όχι να στρίβω γωνίες. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
το αμαξι μου (το οποιο δεν σκοπευω να πουλησω) τρακαρε και επισκευαστηκε σωστα
το σημαδι εσωτερικα στο ραμφος υπαρχει
αν ερθει αγοραστης και δεν του το πω αλλα το δει μονος του θα πιστεψει οτι του κρυβω κι αλλα
ως πωλητη δεν με συμφερει να το λεω ''ατρακαριστο'' εκτος αν περιμενω μηνες να φανει το κοροιδο
The only easy day was yesterday.
δεν ειναι μοτο αλλα δεν αντεξα
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/9538578/