Οπως βλέπεις κ στην αναζήτηση που έβαλα παραπάν ,φαίνονται οτι έφυγαν απο Κίνα ,κ μετά δεν φαίνονται να έφτασαν πουθενά.
Αυτό σημαίνει ότι κάπου είναι παρκαρισμένα (σε λάθος προορισμό προφανώς) ,αλλά δεν έχει ανοιχτεί το φορτίο ,ώστε να καταχωρηθούν στο σύστημα ,κ να φανούν οτι έφτασαν κάπου.
Αυτά που ήρθαν τελικά ,είναι αυτά που ξαφνικά ,μετά απο 1-1μιση μήνα ,καταχωρήθηκαν αφιχθέντα στην Ολλανδία ,κι εμφανίστηκαν στο σύστημα.
Μετά από 7-10 μέρες ,είχαν έρθει Ελλάδα κ παραδόθηκαν.
Τώρα ,γι'αυτά που "δεν υπάρχουν" πουθενά ,κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κ πότε θα ανακαλυφθούν.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Το δικό μου δέμα εξαφανίστηκε από το tracking όταν πέρασε η πιθανή ημερομηνία παραλαβής που ήταν μέχρι 9/01, μέχρι τότε ήταν in transit.. Την άλλη μέρα πήρα στα ΕΛΤΑ κ είπαν ότι έχει φύγει αλλά δεν έχει φτάσει Ελλάδα. Περίμενα άλλες 20 μέρες κ μετά άνοιξα request για refund στο ebay, μου απάντησαν να περιμένω λίγο - 4 μέρες - κι αν δεν πάρω απάντηση από τον πωλητή θα με αποζημιώσουν. Παρεμπιττόντως, ο πωλητής - είχε reputation 99,5 - λίγες μέρες μετά την αγορά μου έβγαλε όλα τα προϊόντα του από την σελίδα κ δεν απάντησε σε προσωπικό μήνυμα μέσα από την πλατφόρμα. Δύο μέρες μετά την απάντηση του ebay το δέμα μπήκε στην Ελλάδα και το παρέλαβα την επομένη μετά από συνολικά 72 μέρες. Αυτά..
Καλές αγορές.
The journey is the reward!
25 Νοεμβριου 2016 παραγγειλα μια θηκη κινητου.
24 Ιανουαριου 2017 δηλωσα πως δεν ηρθε
26 Ιανουαριου ο πωλητης μου εστειλε μυνημα οτι τον ενημερωσαν στις 6 Δεκεμβριου 2016
οτι "χαθηκε" στο τελωνειο και εστειλε αμεσως αλλο που τελικα ηρθε σημερα.
μερικα αλλα που ειχα παραγγειλει απο αλλον πωλητη την ιδια ημερα δεν ηρθαν ποτε αλλα μου
εκαναν refund αμεσα.
ολοι ειχαν σαν δικαιολογια τις γιορτες κλπ.
πριν απο γιορτες θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαραγγειλω νομιζω...
Γενικα πριν τα χριστουγεννα και τελος Ιανουαριου με αρχες Φεβρουαριου είναι να αποφευγεις παραγγελιες από Κινα.
Πριν δυο τρία χρόνια.
Δέμα απο Αμερική ,φτανει κανονικά στην ωρα του στην Αθήνα το επιβεβαίωνε ο αρ αποστολής κτλπ.
Περίμενα εκτελωνισμο απο εκεί και να μου το φέρουν τα ΕΛΤΑ.
Μετα απο κάποιες μέρες ηταν ακόμα εκεί.
Η δικαιολογία οτι είχαν απεργία,κάτι τέτοιο.
Μετα απο ακόμα λίγες μέρες ακόμα εκεί.
Επικοινωνία με τον πωλητή.
Μου απαντάει οτι θα το ψάξει και αυτός.
Εδώ να σημειωσω οτι το αντικείμενο ηταν αξίας.
Μου απαντάει ο.πωλητής - περιμενε λίγες μέρες και αν δεν φανεί επικοινώνησε παλι με τα ΕΛΤΑ, και πες μου τι έγινε-
Το έκανα
Ως δια μαγείας το δέμα μου <χάθηκε>δηλαδή εκεί που φαινόταν στα εισερχόμενα εξωτερικού/Αμερικής και ηταν προς έλεγχο και αποστολή,χάθηκε!!!
(Μάλλον κάποιοι υπάλληλοι έχουν μακρύ χέρι, δεν εξηγείται αλλιώς)
Τους ξανά παίρνω τηλ και ο υπάλληλος μονο που δεν με έβρισε
- και τι θες να κάνω εγώ, και δεν φταιω,έγινε τώρα τι το ψαχνεις -
-Τα λεφτά μού?
-τι να σου πω τώρα, κάνε οτι κατάλαβαινεις /και τέτοια χαζα.
Του ζητάω στοιχεία του λέω για αγωγή και μου απαντάει κάνε οτι θες.
Ευτυχώς είχα κανει screen save τα μηνύματα κλπ που φαινόταν οτι το δέμα μου έφτασε Ελλάδα και ηταν προς διεκπεραίωση.
Μιλάω με τον αμερικάνο.
Μου ζητάει οτι μηνύματα,mail ,έχω.
Του τα Στέλνω
Μου στέλνει το ίδιο αντικείμενο ο αμερικάνος, χωρίς να το ξαναπληρωσω,μαζί με ενα δωράκι, με έγγραφο που μου ζητούσε συγνώμη για την ταλαιπωρία, και όλα αυτα με COURIER,χωρίς να πληρωσω τίποτα.
Μετα απο μήνες μου ήρθε μύνημα απο τον αμερικανό που είχε καταθέσει αγωγή κατα των ΕΛΤΑ, του τελωνείου κτλπ.
Στην τελική δεν ξέρω τι έγινε.
Αν τους πήρε τα σωβρακα( που καλά θα έκανε) δεν με νοιάζει
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
παρελαβα και εγω...μετα απο 72 ημερες οπου ειχε παραγγελθει...![]()
Και εμένα μου γράφει "ειδοποίηση" άρα λογικά θα έχουν αφήσει χαρτάκι στο γραμματοκιβωτιο. Κάτι λιγότερο από 2 μήνες εμένα.
μην το γελας, η εξωτερικη συσκευασια (χαρτοκουτο) ηταν ενα ματσο χαλια αλλα στεγνη...μεσα τα χαρτινα κουτακια που ειχαν τις λαμπες ηταν βρεγμενα ολα και κολλημενα μεταξυ τους λες και ειχαν πεσει καπου μεσα σε νερο ή αλλο υγρο και ειχαν κρατησει υγρασια...
ευτυχως οι λαμπες δουλευαν ολες και τον πληρωσα...αλλιως δεν θα τον πληρωνα καθολου...
Καλημερα , θα ηθελα να με βοηθεσετε σε μια απορια , θελω να στειλω ενα δεμα στον Καναδα με ΕΛΤΑ , για να μου δωσουν tracking number πρεπει να το στειλω συστημενο ή ετσι και αλλιως στα δεματα σου δινουν tracking number?? Ευχαριστω.