Εγώ αν μου ερχόταν έτσι θα την κρατουσα. Βέβαια έχω και άλλα μηχανάκια να καλύψω τις ανάγκες μου.
Δεν έχω καβαλήσει ποτέ όμως. Αν και πάντα ηθελα μια για χαλαρές βόλτες και ταξιδάκια. Η 883 όπως είπαν και πιο πάνω έχει λίγο άβολη θέση οδήγησης και δεν βολεύει για πολλές ώρες συνεχόμενες ταξίδι, αλλά αν ξεκινήσεις τις βόλτες θα σου αρέσει.
Προτείνω πάντως να μην τη δώσεις. Τουλάχιστον όχι πριν γραψεις μερικά χιλιόμετρα μαζί της.
Το έσωσα τώρα??
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2851493
ξαφνικά έχω μιά διάθεση για μπουγάδα... γιατί κάτι ρώτηΞε ο άνθρωπΑς και ως συνήθως...
Η δύναμη του 883 είναι όση ενός ΧΤ ή ενός f650gs ή οποιουδήποτε άλλου μηχανακίου για πρωτάρηδες. Άρα υπέρ το δέον αρκετή.
Το 883 είναι αρκετά συμπαθητικό, ως όμορφο μερικές χρονιές.
Ναι είναι βαρύ αλλά χαμηλό και ακόμα και ένας κοντός αναβάτης δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
Και κυρίως είναι ΤΖΑΜΠΑ, οπότε ο άνθρωπος έχει ένα εξαιρετικό πρώτο μηχανάκι ήδη. Πόλη κάνει άνετα, ταξιδάκια χαλαρά κάνει άνετα. Αυτά που δεν κάνει, δεν αφορούν έναν αρχάριο.
Αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό να πούμε, το να πέφτει ζαμπονάκι δεν έχει νόημα. Το ποιός έχει το μεγαλύτερο π'λάκι δεν μας νοιάζει κιόλας.
Εχω σταμπαρει και εγω μια παρατημενη Sportster 883 αλυσιδατη και με ακτινες δεκαετιας 80 πρεπει ναναι και το σκέφτομαι μερικες φορες...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957