Σελίδα 125 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 2575115120121122123124125126127128129130135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.861 έως 1.875 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Vikings δεν έχω δει καν. Ούτε πρόκειται. To Westworld ήταν οκ. Κούρασε λίγο, το τραβούσαν πολύ, χωρίς λόγο, αλλά στο τέλος άφησε ωραία γεύση.

Σέρλοκ, εννοείς αυτό με τον αντιπαθητικό μαλάκα; Δεν τον αντέχω ούτε δευτερόλεπτο και αυτό το "στιλ" και η "εξυπνάδα" δεν πείθουν οτιδήποτε βρίσκεται πάνω από την αμοιβάδα στην τροφική αλυσίδα.
    Ε άμα πρόλαβε να κουράσει σε μια σεζόν όλη κι όλη......

Ναι αυτό λέω.
    (Αν εννοούμε τον ίδιο μαλακα. Benedict cumberbatch πως διάλο τονε λένε)

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    1. Vikings...
    Τα ύστερα του κόσμου
    Σχετικά καλή σκηνοθεσία κλπ, ωραία φωτογραφία, μέχρι εκεί.
    Από πλευράς σεναρίου/υπόθεσης κλπ, ο ύπνος ο ίδιος.
    Από πλευράς συναισθηματικής εμπλοκής, και όλο το καστ να σκότωναν μέσα σε ένα επεισόδιο, καρφί δε θα μου καιγόταν.
    Διάβασα που γράψατε ότι πέθανε ο Ράγκναρ και ούτε που συγκινήθηκα. Αν είχε συμβεί αυτό σε καμιά άλλη σειρά, θα σας είχα βρίσει για το σπόιλερ
    Απορώ με τον εαυτό μου πώς κατάφερα και είδα 2 ολόκληρες σεζόν (ίσως λόγω Lagertha.... Γιατρικό για τα μάτια η ρουφιάνα.)
    Με λίγα λόγια απλά αδιάφορο.

ΥΓ. Επίσης πολύ σπαστικές σκηνές μάχης.
    "Να πάρε μια με το σπαθί μου και ψόφα χωρίς να σε κόψει".
    Ναι οκ καταλαβαίνω ότι μάλλον θέλουν να το κρατήσουν σε pg13 ή κάτι τέτοιο, αλλά έλεος.

2. Westworld

Ωραίος ο Χόπκινς.
    Πολύ ωραίος ο Χόπκινς.
    Τί άλλο?
    Αααα, ναι. Ότι είναι ωραίος ο Χόπκινς το είπα?

Σενάριο σκατά, δήθεν ψαγμένο και με κρυφό νόημα (διότι τέχνη ίσον νόημα), και τα φρύδια μας κουνιούνται.
    Μισή σεζόν έχω δει και δε νομίζω να δω και περισσότερο.
    Και πάλι όπως και στο Vikings, και όλους να τους ψόφαγαν, καρφί δε θα μου καιγόταν.

3. Σέρλοκ

Να μην αρχίσω καλύτερα....
    Από στυλ παίρνει 10, κι από ουσία μηδέν.

2 επεισόδια άξιζαν όλα κι όλα.
    Όλα τα άλλα τα έβλεπα απλά για να τα δω.
    Κλασική αγγλική δηθενιά, που νομίζει ότι είναι πολύ πιο έξυπνη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα.

Τουλάχιστον έχει κάποιες ωραίες ερμηνείες, αυτό του το δίνω.

Νομίζω είναι και κανά δυο ακόμη αλλά ούτε που τις θυμάμαι.... Σκέψου πόσο με ενθουσίασαν....
    ΧΑχαχαχαχαχαχαχα ελά ρε φίλε εντάξει σειρές είναι να περνάει η ώρα λίγο πιο ευχάριστα και τις βλέπουμε και τζάμπα, δεν είναι είναι Οσκαρικές παραγωγές. Καλά τα λές αλλά εγώ πχ όταν τις βλέπω δεν περιμένω και τρελλά πράγματα. Αν βγεί διαμαντάκι μια χαρά αλλά αν βγεί και μάπα δεν χάλασε και ο κόσμος μωρέ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    ΧΑχαχαχαχαχαχαχα ελά ρε φίλε εντάξει σειρές είναι να περνάει η ώρα λίγο πιο ευχάριστα και τις βλέπουμε και τζάμπα, δεν είναι είναι Οσκαρικές παραγωγές. Καλά τα λές αλλά εγώ πχ όταν τις βλέπω δεν περιμένω και τρελλά πράγματα. Αν βγεί διαμαντάκι μια χαρά αλλά αν βγεί και μάπα δεν χάλασε και ο κόσμος μωρέ.
    Καλά ο κόσμος δε χάλασε σε καμία περίπτωση.
    Κουβέντα να γίνεται.
    Απλά όταν κατεβάζεις να δεις μια σειρά επενδύεις χρόνο (έστω αυτό τον ελεύθερο που έχεις για σκότωμα).

Όταν φτάνεις να έχεις ξοδέψει 4 ώρες για να δεις τα πρώτα επεισόδια μπας και ισιώσει, και τελικά βλέπεις ότι είναι μάπα το καρπούζι, άντε πάλι να ψάχνεις από την αρχή να βρεις κάτι άλλο.

Χωρίς δοκιμή δεν πρόκειται να βρεις κάτι που να σου αρέσει εννοείται.
    Απλά μετά από 3-4 αποτυχημένες δοκιμές ε λες αει σιχτηρ στο φιναλε

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Βίκινγκς. Μιλούσαν για στρατό και εσκαγαν μύτη 3 μπατσανακηδες,7 ξαδερφια, 3 μηλαδέρφια και αυτό ήταν ο στρατοχαχαχαχαχα Faaaiiilll.

2 σεζόν είδα και το παράτησα.

Αυτό το OA προβλέπεται τρελλη μαλακιάρα. 3ο επεισόδιο και δε γίνεται τίποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Βίκινγκς. Μιλούσαν για στρατό και εσκαγαν μύτη 3 μπατσανακηδες,7 ξαδερφια, 3 μηλαδέρφια και αυτό ήταν ο στρατοχαχαχαχαχα Faaaiiilll.

ρε, όταν σαράντα παλικάρΓια από την Λε-από την Λε-βα-δειά κινούσαν να πατήσουνε την Τροπο- βρε την Τροπο-λι-τσά, τότε ήταν αρκετοί;

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος

Άλλαι εποχαί έκείναι. Με 10 νοματέους έπαιρνες την πόλη. Εξάλλου και οι πόλεις 5 νοματέους πληθυσμό είχαν.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ρε γατάκια...Οι Βίκινγκς ήταν πολεμισταραδες 10 άτομα κάνανε για 100...όχι παίζουμε να ουμ..γιουργιααα & for odin ρε το φελεκι μου
    Throttle that mysterious friend of ours

Καλα προφανώς μιας και ειναι σειρά δεν εχει κανα μπατζετ χολιγουντιανής ταινίας να βάζει 4000 κομπάρσους και να σιαγνει απο μια μάχη επιπέδου Braveheart για κάθε επεισόδιο.

Αλλα θα μπορούσε να τις εχει λίγο καλύτερα γυρισμένες.
    Δε βλέπω σειρές για τα βυζΓια, το μπινελίκι και τα αίματα, αλλα οταν βλέπεις οτι το τραβάει μια σκηνή, δωσ'το.
    Οταν το κόβεις για να μη σε φάει το ΕΣΡ ε τραβα παραπέρα.
    Βλέπω και σκηνή απο τη Ζήνα που πέταγε στους κακούς το στρογγυλό μαραφετι που ξύριζε και δέντρο, και αυτο απλα τους χαστούκιζε στα μούτρα

Βλέπω και σκηνή απο τη Ζήνα που πέταγε ... το στρογγυλό μαραφετι... και αυτο απλα τους χαστούκιζε στα μούτρα
    κοίτα να δεις την άτιμη, τα ίδια έκανε και στον Σπάρτακο με αρκετούς μονομάχους. (είπες βυζγιά και αίμα και η σειρά αφθονεί σε αμφότερα)

ευθειακιας Το avatar του/της noodles

3. Σέρλοκ

Να μην αρχίσω καλύτερα....
    Από στυλ παίρνει 10, κι από ουσία μηδέν.

2 επεισόδια άξιζαν όλα κι όλα.
    Όλα τα άλλα τα έβλεπα απλά για να τα δω.
    Κλασική αγγλική δηθενιά, που νομίζει ότι είναι πολύ πιο έξυπνη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα.

Τουλάχιστον έχει κάποιες ωραίες ερμηνείες, αυτό του το δίνω.
    οι πρωτοι 3 κυκλοι καλουτσικοι ειναι.

ειδα χθες το special του 4ου (αυτο με τη νυφη) το οποιο ηταν πολυ χαλια σε σχεση με τα προηγουμενα.
    θα δω και τα υπολοιπα 3 αν και διαβασα αρνητικα σχολια ακομα και απο τους φαν.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Black Sails is up.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Επίσης είδα αίφνης ότι βγήκαν τρία επεισόδια expanse season 2...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    vikings. πιο αργο απο Φωσκολο? ενα επεισοδιο ειδα.. εβλεπα κατι πλανα 3 δευτερα στο ιδιο σημειο και το εκλεισα να κοιμηθω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Επίσης είδα αίφνης ότι βγήκαν τρία επεισόδια expanse season 2...
    ναι ναι ταδυο πρωτα πολυ δυνατα μου φανηκαν,για να δουμε πως θα το πανε.
    ξεκινησε και το the 100 για να δουμε,το μονο που μου την σπαει που ολα περιστρεφοντε απο την μπουρουχα ξανθια ελεος.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    άντε πάλι να ψάχνεις από την αρχή να βρεις κάτι άλλο.
    Νewsroom.
    Sent from me using a computer.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ