Βόλτα θα την κάνεις φίλος... μετά συνήθως θέλει εσένα (τον οδηγό εννοώ), αν προτιμά vibrator... πάσο![]()
Βόλτα θα την κάνεις φίλος... μετά συνήθως θέλει εσένα (τον οδηγό εννοώ), αν προτιμά vibrator... πάσο![]()
Καλα ρε παλικαρια ειναι μοτοσυκλέτες τα πλαστικα tracer τα μουλτιστραντα και οχι οι χαρλει;
Εντάξει και εγω δεν εχω εμπειρία με χαρλει αλλα αυτο δεν παύει σε μια εταιρεια με το συγκεκριμένο στυλ να εχει 100 χρονια ιστορία και διαχρονικότητα
Οσο για την δυναμη και ισχυ που λετε αν καρφώσεις πρωτη στο ρελαντί και αφήσεις συμπλέκτη μπορει να τραβήξει και τροχοσκηνη
Για οσους δε γνωρίζεται η κατασκευαστική διαφοροποίηση των μοτερ των χαρλει ειναι οι θεομακρες διαδρομες κυλίνδρου πιστονιου που δίνουν μεγάλη εμφαση στη ροπη και στην αργοστροφη δυναμη χωρις καθολου ευστροφία και δυναμη ψηλα
Ισως να μπορουσε να χαρακτηριστεί ο τρακτορας των δικυκλων, η ιδεα σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι μια εμπειρία θα ηταν ενδιαφέρον σίγουρα και ας το αρνείστε μερικοί
Και απο την αλλη δεν αμαυρώνεται το προϊόν επειδή τις καβαλανε καθε καρυδιάς καρυδι
Τα ιδια καποτε λεγανε και για τους GS
Μεχρι που μαλλον η αλεπού παρατησε τα κρεμασταρια
Μετά από έξι σελίδες ας πω και εγώ την ένστασή μου..
Κάθε φορά που ένας χριστιανός μπαίνει εδώ μέσα και λέει έχω παπί/σκούτερ/ποδήλατο/πατίνι/μπουλντόζα/κλπ, οδηγώ Χ χρόνια και θέλω να πάω σε 600άρι, μπορώ;
ή οδηγώ Χ χρόνια 125άρι και θέλω να πάρω στρητ 1000, μπορώ;
Σχεδόν όλοι δεν ''κράζουμε'' πήγαινε σε κάτι μικρότερο, πάρε κάτι άλλο, κλπ;
Δεν είναι υπερβολικό να προτρέπουμε έναν νέο με μηδενική εμπειρία από δίκυκλο να καβαλήσει ένα μαστόδοντο 260 κιλών το λιγότερο και 800τόσα κυβικά για μεικτή χρήση;
(δεν λαμβάνω καν υπόψη το ότι είναι χάρλευ, δε πάει, δεν έχει ξεσπάσματα, χαμηλό κέντρο βάρους, κλπ).
Επίσης, δεν είναι καλό να υπάρξει ενημέρωση και τα κόστη χρήσης της συγκεκριμένης μηχανής, να ξέρει που βαδίζει ο άνθρωπος;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
καλα θυμομουν οτι ειχα παρει βολτα ενα τετοιο...
οι εντυπωσεις το 2010 που το οδηγησα...
εννοειται οτι ισχυει οτι εγραψα σε πρηγουμενο ποστ μου οτι δεν ειναι δλδ entry level μηχανακι..ουτε user friendly...και φυσικα δεν κανει για commuting...ειδικα στην Αθηνα που εχει φοβερη κινηση και το καλοκαιρι χτυπαει 40αρια κατω απ'τον ηλιο...το μοτερ ζεσταινεται και ζεσταινεται και ο αναβατης με αποτελεσμα να δυσανασχετουνται αμφοτεροι...![]()
Φιλε Panos76, δεν νομίζω οτι είναι το ίδιο. Πότε είπε νουμπάς «θέλω να πάω σε μετρημένο 600αρι» και του έφερε κανείς αντίρηση; Αυτοί που αναφέρεις συνήθως λένε για CBR600RRR, κλπ.
Εξ άλλου αφου ο φίλος θα βγάλει απεριόριστο δίπλωμα, θα μπορεί εύκολα να κουμαντάρει την μηχανή - για τα βασικά τουλάχιστον. Χιλιάδες Αμερκανόπουλα το έχουν κάνει, ποιο το πρόβλημα; Κι αν πάλι δεν του κάνει, την πουλαει και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Ενα ΜΤ-07 με τα 70 αλογατάκια στα 170 κιλά είναι πιο διαχειρίσιμο, για καινούργιονε δλδ; Κι όμως είναι το «πρώτο μηχανάκι» επιλογής εδώ.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 15/02/2017 στις 10:43.
Οταν μετακομισει η Route 66 στην Αθηνα μπορει να παρω καμια χαρλευ....
Προς το παρον, ακομη και η χαρλεαδες μονο σε καμια λιακαδα και μεχρι χαλκιδα / κορινθο για καφε πανε...
Μονο ενα νεκροθαυτη εδω στον Πειραια βλεπω να εχει καθημερινο μια ultra glide και να πηγαινει με το ραδιοφωνο ανοιχτο και να πηζει στην κινηση σαν αυτοκινητο. Αλλα δεν βιαζεται ετσι κι αλλιως... οι πελατες του δεν προκειται να πανε πουθενα... τον περιμενουν![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έχω την γενική αίσθηση πως ισχύει αυτό που αναφέρω περί πρώτης μηχανής/cc/εμπειρίας, κλπ, αλλά anyway.
*Συμφωνώ στο να την δοκιμάσει πριν τη στείλει (αν τη στείλει), όπως και θεωρώ επιτακτικό να μάθει το κόστος χρήσης. (δεν έχω ιδέα, αλλά εικάζω ότι θα είναι πανάκριβα τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο)
*Επίσης, και το Mt θα το θεωρούσα μεγάλο για κάποιον με μηδενική εμπειρία από δίκυκλο (μη το ξεχνάμε αυτό).
*Πάντα ήμουν υπέρ της κλιμακωτής ανόδου κυβικών μιλώντας για μηχανάκια. (Δηλ. 125, 250, 500, κλπ)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Πού νάξερες...
Χθες κατα σύμπτωση μίλησα με ΔΥΟ παιδια στο παρκιγκ μηχανών. Πρώτο μηχανάκι, ΜΤ-07 αμφότεροι. Ευχαριστημένοι φαίνονταν (Ηλκίας 25-30, θα έλεγα)
Έχουν αλλάξει τα δεδομένα φίλε.
Η ίδια η μαμα-Γιαμα το πλασάρει έτσι.
Παρεμπιπτόντως να διευκρινήσω οτι δεν συνιστώ Χαρλευ (και δη 883) σε κανέναν, απλά λέω οτι δεν είναι και κάτι τραγικό να την δοκιμάσει. Ισως και το σωστό, αφου ήταν δώρο.
Σουπερ-ορθόν βέβαια το σχόλιο οτι τα Αμερικανόπουλα έχουν άλλη παιδεία!
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 15/02/2017 στις 11:02.
εχετε οδηγησει κανα χαρλευ ρε παιδια οσοι κραζετε? οκ δεν ειναι ουτε κανιβαλοι ουτε θα πανε ταπα αλλα λες και εσεις που εχετε ''κανονικες'' μοτο τις πατε μονιμα ταπα παντου και παντα
μια χαρα ειναι και μαλιστα προσφερουν πλεον οδηγηκη απολαυση με το δικο τους τροπο πολυ περισσοτερη απο το 90% των μοτο που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη εξω...και του λετε να το δωσει και να παρει τι, κανα φειζερ?η κανα χτ?
στο φιλο που ρωταει φιλε το μηχανακι ειδικα αμα ειναι δωρο και ποσο μαλλον σε καλη κατασταση κρατα το, δε θα χασει σε αξια στο περασμα του χρονου σχεδον καθολου και θα σου προσφερει κατι που δε θα καταφερεις να παρεις σχεδον απο καμμια μοτο που κυκλοφοραει τωρα αυτη τη στιγμη...αμα εχεις και το μυαλο στο κεφαλι σου ουτε να χτυπησεις προκειται ουτε να παθεις τιποτα
βαλε και καμμια φωτο απο το εργαλειο
Να καταλαβαίνουμε τη διαφορά όμως. Δεν προτείνει κανείς ΜΤ αντί για παπί. Αλλά είναι καλό πρώτο μηχανάκι για κάποιον που θέλει να πάρει 600cc+ έτσι κι αλλιώς. Είναι ελαφρύ και χαμηλόβαρο, ευέλικτο, μαζεμένο, χαμηλό, με ροπή παντού. Σίγουρα είναι πιο εύκολα οδηγίσιμο για έναν αρχάριο αναβάτη απ'ό,τι ένα 600RR ή ένα ψηλό, αδύναμο on/off των 230+ κιλών.
Εφόσον το έχει ο φίλος, ας το οδηγήσει μερικούς μήνες να δει πώς είναι. Μόνο ο ίδιος ξέρει αν του κάνει ή όχι. Αλλά το πιο πιθανό είναι, εφόσον δεν ξέρει ήδη αν το θέλει, ότι δε θα του κάνει.![]()
Life begins at 45°.
και απο την άλλη το 883 είναι περίπου στο ίδιο budget με τα ευρωπαικά modern classic bonnie, v7, αν και cruiser θα είναι όπως λένε τα μμε ο αμερικάνος ανταγωνιστής για την ευρωπαική αγορά
+ οτι το τελευταίας γενιάς 883 (τουλάχιστον για την iron που διάβασα) αναβάθμισε τις αναρτήσεις προσδίδοντας μεγαλύτερη διαδρομή στα πίσω και καλύτερες αποσβέσεις συνολικά
οτι έκανε και η τελευταία γενιά bonneville
you rise you fall you're down then you rise again