Μην τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά, φίλε Βύρωνα.![]()
Life begins at 45°.
Καλα ρε μαγκες, εχετε το iq να οδηγειτε μηχανη και να μη σκοτωνεστε και δεν εχετε παρει χαμπαρι πως το συμπαν ειναι ζωντανο;
Μαϊ Γκοντ!!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγώ τώρα μπερδεύτηκα. Το θέμα μας ποιο είναι? Από που προήλθε η ζωή ή από που προήλθε ο άνθρωπος?
Θέλεις να συμφωνήσω μαζί σου ότι η ζωή στους μονοκύταρους οργανισμούς προήλθε από την πνοή του θεού? Θα το κάνω!
Δέχεσαι ότι άνθρωπος προήλθε από αυτό το κύτταρο όπως και όλα τα έμβια όντα? ΌΧΙ δεν το δέχεσαι! Γιατί στον χριστιανισμό ο άνθρωπος δημιουργήθηκε απ' τον θεό και δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα όντα της πλάσης. Για τον χριστιανισμό ο άνθρωπος δεν ακολούθησε την εξελικτική θεωρία των υπόλοιπων ειδών. Ή σωστότερα, ότι δεν ξεπήδησε από ένα κατώτερο είδος μέσα απ' αυτήν την διαδικασία της εξέλιξης!
Απ' την άλλη η επιστήμη έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι στο dna μας έχουμε ανενεργά γονίδια κατώτερων οργανισμών όπως και όλες οι μελέτες και οι ανασκαφές που έχουν γίνει και σήμερα είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι ο πρώτος άνθρωπος προήλθε από ένα άλλο είδος σε μια διάρκεια μερικών εκατομμυρίων ετών.
Τελικά εγώ τι να πιστέψω? Η θρησκεία, μου λέει να πιστέψω τυφλά ότι πλάστηκα καθ' εικόνα και ομοίωση του θεού που με γέννησε (που σημαίνει ότι απ' την αρχή είχα ψυχή και νόηση) και η επιστήμη έχει αποδείξει, ότι κάποτε ήμουν ένα ζώο όπως όλα τα άλλα και προήλθα και εγώ από τον ίδιο μονοκύτταρο οργανισμό (που εγώ σου λέω ότι την ζωή του την έδωσε ο θεός).
Τελικά δεν έχει καμία σημασία η ερώτησή σου διότι ακόμα και αν την ζωή στο κύτταρο την έδωσε ο θεός εγώ δεν προήλθα απ' αυτό. Διότι πλάστηκα καθ' εικόνα και ομοίωση του πλάστη μου (με ψυχή δλδ και νόηση).
Άλλη ερώτηση έχεις?
Υγ. Δεν είμαι άθεος. Πιστεύω στον sniper!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 16/02/2017 στις 18:02.
Sent from me using a computer.
Εδώ υπάρχει το ανέκδοτο που λέγεται κιβωτός (τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;) κι εσείς μου λέτε για προφητηλίες.
Life begins at 45°.