ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Φίλοι μια και τα λέμε εδώ μέσα χρόνια και επειδή δήλωσα και συμμετοχή για την κοπή της πίτας,
θέλω να σας πω ότι δεν θα μπορέσω να έρθω ΔΙΟΤΙ...
είχα σοβαρότατο θέμα υγείας.
Την Τρίτη το μεσημέρι μεταφέρθηκα επειγόντως στο νοσοκομείο,κάποιο μαγικό χέρι μάλλον με πήγε
παρά τις αντιξοότητες της ημέρας με την επίσχεση εργασίας του ΕΚΑΒ.
Μπαίνοντας στην εντατική ΕΜΦΡΑΓΜΑ και ΑΝΑΚΟΠΗ,θα ήμουν κι εγώ σαν κάποιους φίλους που διαβάζαμε
εδώ μέσα.ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ,η ανακοπή συνέβη ακριβώς τη στιγμή που με έβαζαν στην εντατική.
Ακολούθησε μια επικίνδυνη διαδικασία,ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ λέγεται και την επόμενη αφού με επανέφεραν
με μαλάξεις απινιδωτές κ.λ.π.,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ,μεταφορά από το
Παπανικολάου που εφημέρευε στην καρδιολογική κλινική ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟ,
στον Άγιο Λουκά όπου και υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία και τοποθετήθηκε stent στην αρτηρία τη μία και μοναδική
που θα με έστελνε.
Δεν είχα τίποτε,δεν είχα κιλά,δεν είχα ζάχαρο,δεν είχα χοληστερίνη,γυμναζόμουν, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ,που είχε πει
κάποτε και ο Σακελλάριος..!!Κακή διατροφή και ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ,είπαν όλοι οι γιατροί...!!
Βλέπετε το χαβαλέ στο μοτό μέσα καλό ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ,δεν έφτανε .
Ένα και καλό, ΟΞΥ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ......αλληλούια δηλαδή.
Πήγα βόλτα στον Άδη για κάποια λεπτά και δεν με δέχτηκαν,με έστειλαν πίσω.
Δεν ήταν η ώρα μου μάλλον,όταν σου λέει ο γιατρός ότι δεν τελείωσε στο λαδάκι σου..!!
Όπουδήποτε αλλού εκτός της εντατικής αυτή η ανακοπή σήμαινε ΘΑΝΑΤΟ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ και πιείτε ένα ποτηράκι θα είμαι νοερά μαζί σας,δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα από μένα..!!
Το πρώτο τεστ το έκανα μόλις μου έβγαλαν τα καλώδια.......ΑΕΚ -γαύρος,ανέβασα σφυγμούς αλλά το ξεπέρασα.
Ελπίζω αυτή τη φορά τουλάχιστον να μην με μαλώσουν οι μοντς που γράφω εδώ μέσα,αλλά ένοιωσα την ανάγκη
να σας τα πω,ίσως για να επανεκτιμήσουμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί το αγαθό της ΖΩΗΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σε όλους.
ΛΑΖΑΡΟΣ πλέον.........irinia.