OYTE EKEI ΣΕ ΑΝΤΕΞΑΝ...
Φαντάσου γκρίνια που έπεσε "Πετράν γύφτουλα τι πόρτες είναι αυτές, made in china τις βλέπω και λίγο WD40 στο μεντεσέ παλικαράκι μου δεν έχεις βάλει, άσε που η μουσικούλα με τις άρπες στο μαγαζί είναι χάλια και τα φτερά των αγγέλων δεν είναι HONDA που πουλάει εκατό τρισεκατομύρια μηχανάκια το δευτερόλεπτο και μαδάνε και έχω αλλεργία στα πούπουλα, λοιπόν πες αλήθεια, δανειστήκατε ρε λαμόγια για να το χτίσετε το μαγαζί και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΒΕΡΑΦΤΕΡ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΣ"
Και στον άλλο: "Λουσιφεράκο γιαβρί μου, μπίχλα στο καζάνι, η θερμοκρασία της πίσας ότι να'ναι, η φλόγες ασταθείς λες και είναι τροφοδοσία ΚΤΜ τρίτη πρωί πριν το μάστορα, οι αλυσίδες βαριές σαν GS Adventure ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ GS ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ, τα μαστίγια με τις εννιά ουρές τα μέτρησα να έχουν μόνο οκτώ, αλητάκο τα τρως στο Λος Άντζελες με την ξανθιά μπατσίνα ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ"...
Ε άιντε πίσω γιατί δεν παλεύεσαι λοιπόν.
Το αν θα αντέξουμε και το "κανονικό σου" σε γκρίνια αν αυτό που ζήσαμε μιά δεκαετία και βάλε είναι το "λίγο" σου... Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην σύζυγο, άλλαξα γνώμη, ΑΥΤΗΝ θέλω να γνωρίσω, να την συγχαρώ για την υπομονή της, της δύναμη και το κουράγιο της και να μου δώσει συμβουλές. Δεν κάνω πλάκα, δεν ειρωνεύομαι, αλήθεια.
Από Αγγελος, Λάζαρος;

Βιβλικός παρέμεινες πάντως
Άντε μην εκνευρίζεσαι άλλο (εννοείται ότι θα συνεχίσω να σβήνω τα άσχετά σου όπου τα πετύχω, τώρα είσαι υγιής και θα τ'αντέξεις)