Και σας είπα ρε μαλάκες!
Το σωληνάκι του πίσω φρένου να είχαμε κόψει, θα είχαμε ξεμπερδέψει τώρα.
Εσείς εκεί, το βιολί σας...... Λουστείτε τα τώρα.
Περαστικά κι αγύριστα![]()
Και σας είπα ρε μαλάκες!
Το σωληνάκι του πίσω φρένου να είχαμε κόψει, θα είχαμε ξεμπερδέψει τώρα.
Εσείς εκεί, το βιολί σας...... Λουστείτε τα τώρα.
Περαστικά κι αγύριστα![]()
Περαστικα και σιδερενιος...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Περαστικά. Ας δούμε τώρα ποιος τολμάει να σου ξαναπάει κόντρα από 'δω και πέρα... Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει και παίρνει κι επιβάτες!
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
περαστικα!!!
να πανε να γ@@@@νε ολα ρε. ειτε αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι ειτε οχι, οτι ειναι να γινει θα γινει...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Σιδερένιος! Yolo.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ANTE ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.............
Αν και είναι πολύ προσωπικό θέμα.
ΝΑΙ είδα τα δυό μου αγαπημένα πρόσωπα που με ανέχονται και με συντροφεύουν εδώ
και πολλά χρόνια, ΟΡΘΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ προς τα πίσω
και να χάνονται μέσα σε φως..!!
Κάτι σαν να γίνεται ένα ζουμ, μακρυά τρομερή ταχύτητα,να ξανάρχονται,να με κοιτάνε με παράπονο,
να ξαναφεύγουν στο βάθος,και στο τέλος να έρχονται πάλι με μεγάλη ταχύτητα και την ώρα που έφταναν
μπροστά μου,ένοιωσα να μου βγάζουν τα ρούχα από κάτω και αντιστάθηκα αισθανόμενος ότι είχα κατουρηθεί..!!
ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ όπως μου εξήγησαν μετά από 2-3 λεπτά στον άλλο κόσμο..!!Με μαλάξεις,ρεύματα,φάρμακα κ.λ.π.
Όποιος θέλει το πιστεύει.......εγώ το έζησα παίδες..!!
Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια ανύψωσης ηθικού που κάνετε,δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.
Θεωρούσα επειδή έχω άσχημο στόμα ότι πολλοί εδώ μέσα δεν με γουστάρετε με τίποτε.
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΟΤΟ-ΦΟΡΟΥΜ και αποδείξατε για μία ακόμα φορά ότι όσοι καβαλάμε μοτό έχουμε
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ..!
Οι ευχές όλων σας θα με συντροφεύουν μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο ΟΡΙΣΤΙΚΑ ..!!
Θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά κάποια στιγμή πριν μου ξαναχτυπήσει ο χάρος την πόρτα.
Αν και όταν συνέλθω,καβαλάω το μοτόρι και βόλτες ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..!!
Με την ευκαιρία,βλέπω το τενερέ........να φεύγει για κάτι πιο ελαφρύ,πιο ξεκούραστο.
Τώρα που τη γλύτωσα με βλέπω να βγάζω το άχτι μου...........ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ο βρεγμένος
φοβάται τη βροχή..???
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Περαστικά και αγύριστα φίλε.
Ώρα για ανχωλυτικά... ΚΤΜ...
Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε...
Σιδερένιος και αισιόδοξος...
Υ.Γ. Μη μασάς, ο παππούς μου τρεις φορές τους "ξεγέλασε" και "γύρισε"...