Δηλαδη ρε Νικο δεν ειχες κανενα απολυτως προσυμπτωμα; Κληρονομικοτητα, κατι τελος παντων. Αρχιζεις και με φοβιζεις. Τεστ κοπωσεως κανω, με αριστα αποτελεσματα. Να παω και για αξονικη στεφανιογραφια; Και υστερα να γιορτασω το (θετικο ελπιζω) αποτελεσμα με κανα εξωτικο μηχανακι;
ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ
Έδωσαν μια εξήγηση οι γιατροί ότι μπορεί αυτή η αθηρωματική πλάκα,έτσι τη λένε
να δημιουργήθηκε και από έναν παλιό τραυματισμό σε συνδυασμό με την κακή διατροφή,
και μετά να βούλωσε την αρτηρία με τα χρόνια.Κληρονομικότης ΜΗΔΕΝ.
ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ..!!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Δεν δίνει συμπτώματα το ένα και ΟΞΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ ΠΡΟΣΘΙΟ.
Όταν τη φας είναι θέμα τύχης,παίζεις με το χρόνο..!!!
Το μόνο που έκαναν τις πρώτες στιγμές τα παιδιά του ασθενοφόρου ήταν μια ασπιρίνη
των 500 μεγάλη την οποία μου έβαλαν στο στόμα και μου είπαν να τη λιώσω σιγά-σιγά.
Και το οξυγόνο φυσικά,γιαυτό και επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
Δίνει σωτήριες ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
Το όνομα μου φίλε μου είναι ΑΓΓΕΛΟΣ και όχι Νίκος που είδες γραμμένο στο προφίλ.
Επιμένω πως μόνο ΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ σώζουν σε αυτήν την περίπτωση.
Γιατί αν έκανα κάποια στιγμή,θα φαινόταν το πρόβλημα,η αρτηρία επειδή είναι και η κεντρική
δεν βούλωσε κατευθείαν και έφθασε στο 90+ κλειστή,έγινε με τον καιρό.
Όλα αυτά και εγώ το έμαθα ξαπλωμένος στο κρεβάτι της εντατικής κοιτώντας το ταβάνι
για ώρες ατελείωτες τυλιγμένος με ένα μάτσο καλώδια.
Άγγελο σε λένε και άγγελο είχες φαίνεται. Σιδερένιος, εύχομαι να ζήσεις μέχρι να δεις την ΑΕΚ να παίρνει Τσάμπιονς Ληγκ.![]()
Καλά μην είσαι και σίγουρος , ρε ψηλέ Αεκτζή το Νίκος που έβαλες (άβυσσος εδώ ε) βγαίνει από το Άγγελος που βγαίνει από το Ευάγγελος στο πιο κομψό ???
Ρε μπαγάσα σε είχα για πιο "ορίτζιναλ" οπότε αφού είσαι και τενίστας πάρε και Ντουκάτι ρε ταιριάζει λέμε στο ίματζ.
Σε πειράζω ε να μην ξεχνιόμαστε...
περαστικα & σιδερενιος να εισαι!!!!
Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!
Τιγρη περαστικα και παντα ορθιος. (Y)
ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
Παρεξηγημένο στην Ελλάδα,δεν είναι πάντως τόσο ελιτίστικο σπορ αφού
εμείς παίζαμε με φίλους σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον δίνοντας από 2 ευρώ
ο καθένας για μια ωρίτσα.Βάλε και λίγο ζέσταμα και αποθεραπεία μετά,μια χαρά.
Το Νίκος φυσικά και το έβαλα για πλάκα όταν πρωτογράφτηκα στο φόρουμ το 2006.
Τώρα για το ορίτζιναλ που λές,έπαιξα και ποδόσφαιρο 3η Εθνική την παλιά 1980,έπαιξα και μπάσκετ
στα τοπικά πρωταθλήματα,σαν γυμναστής όμως αγαπώ όλα τα σπορ και δεν τα διαχωρίζω
σε φλόρικα και μη παρότι προέρχομαι από το στίβο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας.
Η αρρώστια μου όμως είναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,βλέπω ΑΕΚΑΡΑ από πολύ
παλιά,αν και έγινα Αεκτσής από εκείνη την περιγραφή του Γεωργίου το 1968 στο στάδιο
σε ηλικία 11 ετών..!!
https://www.youtube.com/watch?v=G3XC2Z85WME
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 24/02/2017 στις 10:53.