δε ξέρω τι λέτε.
Τo "Windows" είναι δεδομένο. Ρωτούσε απλά αν έχει XP, Vista, 7, 10.![]()
Life begins at 45°.
Σούπερ είναι τα λειτουργικά της MS γι'αυτό που είναι. Και με τις μπλε οθόνες τους και τα πάντα. Αν δεν είχαν και θέματα, θα είχαν το 99% της μερίδας, κρίμα είναι (για τους άλλους).
Life begins at 45°.
Ντάξει για home user είναι σούπερ και έχουν μεγάλο ποσοστό της μερίδας. Ακόμη και σε enterprise οι end users έχουν Windows και παίζουν και servers Windows. Όταν όμως μιλάμε για κάτι πιο σοβαρό και απαιτητικό τότε η Microsoft είναι ένα αστείο συγκριτικά με διάφορα Unix όπως Red Hat (ή CentOs) και Debian.
Εξαρτάται από το τι εννοείς "σοβαρό και απαιτητικό". Ναι, προφανώς, δε θα τρέξεις web server σε Windows. Η ειδική χρήση θέλει και ειδικά εργαλεία. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία χρηστών είναι οι home users. Και εκεί τα Windows είναι βασιλιάς στα desktop/laptop και το Android στα mobile. Δεν είναι τυχαίο. Μιλάμε για ποσοστά 85-90% του συνόλου, όχι για μικρές διαφορές.
Τόλη, ακόμα να βγάλεις άκρη; Τι Win έχεις;
Life begins at 45°.
95 ας είναι. ΜΕ να μην είναι, που ήταν μπλε οθόνες με λίγο λειτουργικό μεταξύ τους.
Life begins at 45°.
!@!@##$$%$&#^
μπαναΐα μου μεσα.
7 ultimate και πλέον σερνεται.
Απλά περιμένω να βγάλει μπλέ οθόνη μπας και αλλά δε βγάζει.Random φάση είναι,απλά,ξεκίνησε με το που μπήκε το πληκτρολόγιο.Τώρα που παίζω στο premiere πάντως πάει σέρνοντας και ας έχω βάλει το 1/2 της αναλυσης για να επεξεργαστώ.Yolooooooooo!!!
Αν πετάξει μπλε οθόνη θα το ποστάρω παίδες ,οτι προλάβω.Νομίζω θέλει συμμάζεμα πάντως το μηχάνημα μου.
Φίου φίου φι φι φίου
Άνοιξε task manager και δες τι σου τρώει τα resources.
Life begins at 45°.
Κλείσε και κάνα tab στον γκεϊζίλα.![]()
Life begins at 45°.