Τα δέματα παίρνουν τρακιν. Τα γραμματα δεν παίρνουν εκτός και αν είναι συστημένα!
Τα δέματα παίρνουν τρακιν. Τα γραμματα δεν παίρνουν εκτός και αν είναι συστημένα!
Sent from me using a computer.
ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.. ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ!
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά
δέμα από Κίνα 2 μήνες τώρα δεν το έλαβα ποτέ. πήρα τα λεφτά μου πίσω όμως.
δέμα από Αγγλία έχει φύγει από τις 8 Φλεβάρη μάλλον θα πέρασε πρώτα να κυνηγήσει γαζέλες στην Αιθιοπία.
Γενικά κάτι συμβαίνει αυτό το χειμώνα
Πόσο καιρό κάνει το PayPal να ολοκληρώσει ένα claim;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
"If a claim is filed, the seller is asked to respond within 10 days. If the seller doesn’t respond, the claim will automatically close in the buyer’s favor, and a full refund will be issued. If the seller does respond, PayPal will work to evaluate the information provided and determine the outcome of the claim. This process usually takes about 30 days, but more complex cases could take longer than 30 days."
https://www.paypal.com/us/webapps/mp...bank-reversals
Life begins at 45°.
Μάλιστα. .....μπλεξαμε με τον μ@λάκα τον Κινέζο.
Τα 109€ μου περιμένω ......
Παραγγειλα ένα φόνι αρχές Δεκεμβρίου και δεν έφτασε ποτέ.
Το τρακ εδειχνε ότι ήταν Ελλάδα στον Βενιζέλο και δεν άλλαζε στάτους.
Τελικά μετά απο αρκετό ψάξιμο τα ΕΛΤΑ μου απάντησαν ότι το δέμα δεν έγινε δεκτό από αυτούς λόγο καταστροφής της συσκευασίας και το επέστρεψαν.
Ο Κινέζος κάνει τον εαυτό του και μου λέει να κάνω υπομονή και ότι θα έρθει το δέμα!
παιδια και γω το ιδιο θεμα εχω...εχω παραγγειλει κατι powerbang απο το banggood απο 11 γεναρη αλλα ακομα περιμενω...το tracking number μου λεει οτι 22/1 "Arrived at Sort Facility TAIWAN TAOYUAN INTERNATIONAL AIRPORT----TAIWAN - CHINA"...κανεις καμια ιδεα?
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πλεον με τις μεταφορικες δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποτέ για το πότε θα ερθει...αν ερθει με τελωνειο και αλλα πολλα...
ειδικα με τις αποστολες απο Κινα...μπορει το δεμα να περασει απο ολο τον κοσμο μεχρι να ερθει...
και μπορει να ειναι σε διπλανη χωρα (συμφωνα με το tracking number) και να παει σε πιο μακρινη χωρα πριν ερθει...
συνεργαζονται ολοι με ολους και γινονται απιστευτες αλλαξ0κωλιες με τα δεματα..
την πατησα Σεπτεμβρη με δεμα 450€...και ειχα ψιλοσαλταρει που δεν ερχοταν...και εψαξα να βρω με ποια συνεργαζοταν η εταιρεια που ειχε σαν αρχικη μεταφορικη και δεν μπορουσα....μετα απο πολυ ψαξιμο στο νετ και στα φορουμ τελικα ξεκινησα να πιανω μια μια τις μεταφορικες εδω και τελικα ηταν σε τοπικο καταστημα acs και δεν το εφερναν γιατι λεει δεν ειχε πανω τηλ...(και η διευθυνση τους ηταν αγνωστη...
)...το δεμα απο Αμερικη...ααα...ειχα πληρωσει και τελωνεια στο ebay απο πριν για να ειμαι σιγουρος...
40τεμ Χ 1μ General Wire Protection Black PET Nylon Braided Cable Sleeve
4μιση μηνες in transit
![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss