Πρεζάκια (με τον θεσμό), χαρείτε
Ανακοινώθηκε για 5-6-7 Μάιου
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php?topic=8356.0
Πρεζάκια (με τον θεσμό), χαρείτε
Ανακοινώθηκε για 5-6-7 Μάιου
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php?topic=8356.0
Αμηχανος
International version φέτος!
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θα ψηθεί ομαδικό moto.gr ?
Αμηχανος
Που είναι αυτός ο Κτηνος να τ' οργανώσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Κάτω Ιταλίαfixed
Πέρα απτην πλάκα λίγες διαδρομές πρέπει να αξίζουν..
Τι εννοείς;
Βλέπω ότι έχεις πάει και ρωτάω.
Αμηχανος
Εντάξει με την καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με την Κεντρική και Βόρεια Ιταλία ο Νότος,αν και πήγα μεσα στο κατακαλόκαιρο και είδα αρκετή ξηρασία και ξεραίλα θεωρώ οτι επιλογές μεσα στις άκρες ειναι περιορισμένες χωρίς πολλά βουνα με πράσινο για στροφιλίκι αν μπεις στο BBR τσέκαρε τα κομμάτια του νότου σε σχέση με πιο πάνω να δεις την χαόδη διαφορά
Α οκ κατάλαβα.
Απο Ρώμη και πάνω που εχω πάει είναι γαμάτα όντως.
Πιο πολύ για το πανηγύρι Θέλω να πάω και για την εκδρομή.
Οι διαδρομές ειναι bonus. Πέρυσι π.χ ήταν πανέμορφα. Magna Grecia το είχα για κάποια στιγμή βάλει στο μυαλό μου.
Φετος το σκέφτομαι σοβαρά να συμμετέχω και εγώ για πρώτη φορά και που είναι Ιταλία το βλέπω ως θετικό!!!
Μάγκες σήμερα ανοίγουν οι εγγραφές!!
Θα δηλωσουμε φέτος για το κύπελλο λεσχων;
Γιατί δεν σας έχω δει και πολύ ενθερμους φέτος..
Να πω την αλήθεια δεν έχω ρωτήσει αν θα έχουμε πάλι έκπτωση..
Εγώ πάντως θα δηλώσω μοτο.γρ και βλέπουμε!!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Εγώ φέτος θα απέχω, οι λίγες ώρες οδήγησης στην Ιταλία (συν ό,τι απρόοπτο μπορεί να συμβεί και να σε κάνει να χάσεις το πλοίο) και οι ώρες στο καράβι με χαλάνε.
Να περάσετε καλά όσοι πάτε και να σηκώσετε ξανά την κούπα![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Και εγώ σε αναμονή για οριστικοποίηση της συμμετοχής. Νικ αν έχεις νεοτερα για έκπτωση ενημερώνεις!