προβληματικό AMD chipset + gpu.
μπορείς να το πας σε κάποιο κατάστημα επισκευής για μια δωρεάν διάγνωση αν αξίζει να επισκευαστεί....αλλά ναι είναι όντως παλιό μοντέλο και πολύ άντεξε με αυτο το chipset τόσο καιρό. Συνήθως αυτές οι σειρές έσκαγαν στα 3-4-μαξ5 έτη.
Εγώ θα το στελνα για ανταλλακτικά. π.χ. οθόνη 17άρα μνήμες δίσκο αξίζουν ένα σεβαστο ποσό για να συμπληρώσεις για το επόμενο.
έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με αγοραπωλησία υλικών υπολογιστή!! πραγματικά θεωρείς ότι ακόμα και για αυτό το παλιό μοντέλο θα "κερδίσω" κάτι από μνήμες ή δίσκο???
μνήμες δίσκος οθόνη ένα 60-70ευρώ το πιάνουν σχετικά εύκολα.
Τωρα τελευταια αυτος ο mozilla εχει γινει Godzilla ή ειναι ιδεα μου;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γίνεται με 2 τρόπους α) ξηλώνεται η μητρική και θερμαίνεται η gpu με υπέρυθρες ή θερμό αέρα μέχρι τους 200βαθμούς περίπου β) ξηλώνεται η μητρική ξεκολλιέται η gpu και ή αντικαθίσταται με νέο τσιπάκι ή ξανακολλιέται. Η δεύτερη μέθοδος είναι πιο δαπανηρή αλλά πιο σίγουρη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το δεύτερο που λες αν δεν απατώμαι λέγεται reboiling (που ξανακολάνε τις μπιλίτσες κάτω από το τσιπ). Πριν 3 χρόνια που χα ψάξει για να το κάνω σε DSP για ένα Juniper δεν υπήρχε κανένας Ελλάδα που να το έκανε. Ακόμη και για το PS είχα ακούσει πολλούς να λένε το reflow reboiling.
Μπορώ μέσω dropbox να κάνω back up όλο το υλικό του pc μου ωστε μετά απο format να το ξανακατεβάσω στο pc μου;
Αν όχι μέσω dropbox,υπάρχει κάποιος τρόπος;
Φίου φίου φι φι φίου
Αν έχεις 2 TB σε αρχεία, ταινίες, κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μέσω Dropbox, Google drive, etc. Το ποιο εύκολο είναι να τα περασεις σε ένα σκληρό και μετά η να τα μεταφέρεις η να τον ενσωματώσεις στο σύστημα σου.
Τρόπος του λέγειν... Μη κολλάμε σε λεπτομέρειες, εννοώ ότι αν είναι πολύ μεγάλος ο όγκος των δεδομένων, απλό λογαριασμό Dropbox, και ταχύτητες ADSL είναι ασύμφορη όλη αυτή η διαδικασία.