Πάντα έχουμε ένα partition με το λειτουργικό μόνο του, ώστε να χάνουμε μόνο αυτό με το format.
Πάντα έχουμε ένα partition με το λειτουργικό μόνο του, ώστε να χάνουμε μόνο αυτό με το format.
Life begins at 45°.
Έτσι φτηνά που είναι τα GB, ένας-δυο εξωτερικοί σκληροί για backup πρέπει να υπάρχουν ούτως ή άλλως
Δίκιο έχεις, για το reflow ξεκίνησα να γράφω που είναι οικονομικό αλλά μετά είπα να δώσω περισσότερες πληροφορίες και ξέχασα να γυρίσω στην αρχή και να προσθέσω το όνομα της 2ης διαδικασίας. Ελλάδα πλέον το κάνουν αρκετοί (το κάνω κι εγώ) αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα "τσιπάκια". Δύσκολα βρίσκεις καινούρια τα περισσότερα είναι μεταχειρισμένα που έχουν βγει από τελειωμένα μηχανήματα. Τις περισσότερες φορές λένε ψέματα ότι το αντικατέστησαν με καινούριο, το δικό σου είναι ξανακολλημένο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγω παντως με cardu κανω θαυματα.
Mια toshiba μητρικη netbook, την ειχα βαλει και εγω στον φουρνο, συμφωνα με κατι οδηγιες στο youtube και δουλεψε
Βασικα, ακομα δουλευει.![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett