Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: XTX με πολλα χιλιομετρα

Νέο μέλος

XTX με πολλα χιλιομετρα

Καλησπερα σε ολη την παρεα....
    εχω ενα θεμα που με προβληματιζει..
    εχω βρει ενα xtx του 05 με 97.000 χιλιομετρα...
    το προβλημα μου ειναι αξιζει να το παρω?
    εχει παει σε δικο μ μαστορα κ μου ειπε οτι το μοτερ του ακουγετε κ φενετε πολυ καλο(δεν καιει-σταζει λαδια)..
    επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παρω μηχανακι μοταρ κατηγοριας και δεν ξερω πολλα γυρω απο αυτα...
    εχω ενα crypton x με πολυ λιγα χιλιομετρα κ εκει ειναι το διλημα μου..αξιζει να δωσω το crypton και να παρω το xtx με τοσα πολλα χιλιομετρα???

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Το θέμα με τα πολλά χιλιόμετρα είναι και λίγο ψυχολογικό. 97000 χλμ δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και πολλά εφόσον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν σωστός με τη συντήρηση και την οδήγηση του.
    Αν έπαιρνα το OK και από μηχανικό δε θα είχα δεύτερες σκέψεις για να το πάρω αν και η τιμή του ήταν σωστή.

ΥΓ. Έχω το 600 με 90000 χλμ και είναι σα καινούριο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από new driver Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολη την παρεα....
    εχω ενα θεμα που με προβληματιζει..
    εχω βρει ενα xtx του 05 με 97.000 χιλιομετρα...
    το προβλημα μου ειναι αξιζει να το παρω?
    εχει παει σε δικο μ μαστορα κ μου ειπε οτι το μοτερ του ακουγετε κ φενετε πολυ καλο(δεν καιει-σταζει λαδια)..
    επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παρω μηχανακι μοταρ κατηγοριας και δεν ξερω πολλα γυρω απο αυτα...
    εχω ενα crypton x με πολυ λιγα χιλιομετρα κ εκει ειναι το διλημα μου..αξιζει να δωσω το crypton και να παρω το xtx με τοσα πολλα χιλιομετρα???
    ποσο κασερι???
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το βασικο ειναι η τιμη που το δινει σε σχεση με τα αναλωσιμα που χρειαζεται σχετικα αμεσα
    ........οχι τα χλμ

Παλαιό μέλος
    ρωτα ποσο κάνει η πλήρης ανακατασκευη με πιστονι κτλ και σκεψου το. Κατα πάσα πιθανότητα έχει ζωη ακόμη 50χιλ χλμ χαλαρα αυτο το μοτερ αλλα εγω θα το αγόραζα τοσο όσο θα με συμφερε να το κάνω καινουργιο. Απο τα μηχανάκια 12 ετίας με 15κ χλμ καλύτερο θα ειναι.

Παλαιό μέλος
    Να το θέσω διαφορετικά...χρειάζεσαι αλλαγή κατηγορίας πράγματι? η κόλλησες στην ευκαιρία? αν πράγματι το Krypton δεν σε καλυπτει σκέψου το....πάντως βασικά και το ΧΤΧ ενα μεγάλο παπάκι ειναι με πιο πολλές δυνατότητες πχ στο ταξίδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Οπως ειπε και παραπανω το μοτερ αυτο εχει ζωη αλλα 50000 τουλαχιστον με σωστη συντηρηση.
    Το θεμα ειναι ποσα θες εσυ να κανεις το χρονο γιατι αν θες να κανεις 25 30 χιλ. καθημερινη χρηση ισως σε συμφερει να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις πιο καινουργιο που εχει αποδεδειγμενα λιγοτερα χλμ.
    Αμα θες να κανεις 5 10 χιλ το χρονο εχει ζωη 5 χρονια το λιγοτερο οποτε καλα ειναι.
    Και να εχεις στο μυαλο σου οτι τα χλμ ειναι φυσιολογικα για μηχανακι 11 χρονων αυτα που λενε 50 και 40 χιλ πιθανον να εχουν πολυ περισσοτερα.
    Εγω που οποτε ανεβαινω στο μηχανακι χαιρομαι γιατι δεν κανω χλμ . Κανω 6000 το χρονο οποτε μου φαινονται πραγματικα τα χλμ και το οτι αναφερει τα σωστα χλμ ειναι πολυ σημαντικο στο θεμα ιδιοκτητη γενικοτερα αν ειναι και ενας ακομα περισσοτερο.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστω ολους για τις απαντισεις...το μηχανακι το εχω βρει 1600 ευρω..βγηκαμε γνωστοι κ μου το εριξε αρκετα...
    οποτε λετε να το παρω ε???αξιζει δηλ...??

Νέο μέλος
    την αλλαγη κατηγοριας την ζηταει ο οργανισμος μου...δεν ξερω τι με επιασε κ την θελω...ισως επειδη εχουν 2 φιλαρακια μου,ισως η επιθημια μου να πηγενω καμια μακρινη βολτα-ταξιδακι με την γυναικα...δεν ξερω να σου πω...

Νέο μέλος
    εγω στο crypton κανω 4000 χιλιομετρα το χρονο το πολυ..υπολογιζω οτι θα κανω λιγα παραπανω με το xtx και αυτο λογο των ταξιδιων....μενω σε επαρχεια με πολλα στοφιλικια..
    3 ιδιοκτιτες εχουν περασει απο τη μηχανη...και οι δυο ηταν φιλοι..στη μηχανη μοθ ειπε οτι αλλαχτηκαν στα 76000 βαλβιδες και ελατιρια...πιστονι δεν αλλαξε γτ δεν χρειαζοταν...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    ποσο κασερι???
    1600

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Για 1600 ευρώ νομίζω οτι αξίζει το κόπο, εκτός αν θέλει του κόσμου τα μαζέματα.

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    1600 πολύ καλά είναι και σαν το κρυπτον δν είναι
    Μπινια!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2006, 05:28
  2. Site ΜΕ ΠΟΛΛΑ Wallpapers
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 21:16
  3. Τρεμουλο στο μπροστινο με πολλα
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series