Εγώ καφεδάκι σπίτι,όμορφα ήταν,καλή επιστροφή σε όλους,φωτό αύριο.
Εγώ καφεδάκι σπίτι,όμορφα ήταν,καλή επιστροφή σε όλους,φωτό αύριο.
Μια χαρά!
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Κουφαλεεεες πείτε ρε θα πάρουμε τσουρέκι να κλάσω το blitz να γυρίσει μόνος του....
Ggs ρε τι βολταρα έφτιαξες πάλι...ήταν...γ@μηστερ@..
Στρίψαμε ξανά στρίψαμε γελάσαμε χάζεψαμε κάναμε πάλι εντούρο(εδώ θα θελα να πω ένα ΣΥΓΓΝΏΜΗ αν δισαρεστησα κάποιον με την υπερβουλικουτσικη συμπεριφορά μου για το μπετοδρομο το χώμα ήταν μια χαρά) ..υπ όψιν γύρισα εδώ και ώρα αλλά καθάριζα.....ξέρετε τι
Φώτο και κάνα βίντεο αύριο είμαι πτώμα..To the next one![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Έπος ήταν και η βόλτα και η παρέα, τσιτσιες μπράβο για την ιδέανα τις έχεις πιο συχνά τέτοιες
Παρά το οτι ήταν μια γεμάτη βόλτα με όλα τα καλούδια, η απραξία του χειμώνα με έκανε επιστρέφοντας να θέλω κι άλλο..
ΥΓ: Δεν ξαναπαίρνω τσι-πι-ες μαζί, πάλι με χώσανε να κάνω το καρότο.. :P
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Απιστευτη βολτα με φοβερη παρεα, φανταστικα τοπια, στριψιματα και ..εντουρο για κλιπονατααπ'ολα ειχε ο μπαξες
![]()
Το δε φαγητο στην ταβερνα φανταστικο, grill και τελικα ..και mixed!Παρη-Azar ευχαριστουμε!
Χαρηκα πολυ παιδες που γνωρισα καποιους που ηξερα μονο διαδικτυακα και απο κοντα![]()
Για μενα, επειδη χάθηκα(με) και επιδοθηκα ΚΑΙ σε πρωινη επισκεψη σε Ξυλοκαστρο και Κιατο
τα συνολικα χιλιομετρα door-to-door ητανε ..630
Μιλαμε για σιδεροκωλη!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από XLGeorge; 05/03/2017 στις 21:20.
" the PouroDuro spirit "
Σπίτι. Η βόλτα σούπερ, χάρηκα πολύ που γνωρίσαμε τον Azar, το φαγητό στην Φολόη πολύ καλό και πολύ ωραία τιμή, τοπία απίθανα, χασίματα λίγα... Πέρασα πολύ όμορφα. Και στα επόμενα. Φωτό όχι απόψε...![]()
μας έχετε φάει τη ζωή...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αφού καβαλάει τάνκερ/φορτηγίδα, θα βάλει φωσφοριζέ PILOT όπως τα ρυμουλκά στα λιμάνια.