Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Επιλογή τύπου μηχανής (low budget)

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κι απο Ελλάδα πολή φτηνότερα
    https://www.motosp.gr/part.php?l=gr&...-000&year=1997

Το Freewind εχει επίστρωση κυλίνδρου τύπου Nikasil και δεν παίρνει ρεκτιφιέ, ο κύλινδρος αντέχει πολύ όμως.
    Το XT εχει απλό κυλινδρο που παίρνει ρεκτιφιέ.

Παντως να ξέρεις οτι αν ενα XT εχει κάνει αρκετά χλμ και θέλεις να το επαναφέρεις σε όλα του, 1000 Ευρω σε ανταλλακτικά μοτέρ τα θες για πλάκα.
    ωαριος!!! μην κοιταμε κατευθειαν εξω.. πρωτα Ελλαδα. παρολαυτα αυτο το λινκ ειναι μονο τα ελατηρια στην τιμη αυτην ε?

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ωαριος!!! μην κοιταμε κατευθειαν εξω.. πρωτα Ελλαδα. παρολαυτα αυτο το λινκ ειναι μονο τα ελατηρια στην τιμη αυτην ε?
    Μόνο τα ελατήρια και χωρίς 24% ΦΠΑ.Το πιστόνι είναι φτηνό 56€+φπα,αυτό που είναι ακριβό είναι η καδένα εκκεντροφόρου 91€+φπα.
    Για τα DR υπάρχουν και κάτι κιτ Godzilla που ανεβάζουν τον κυβισμό στα 790cc,κάπου είχα διαβάσει και για 900cc αλλά δεν ξέρω αν κανείς απο όσους το έκαναν έζησε για να μας εξιστορήσει την εμπειρία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Αυτά τα κιτ δεν μπαίνουν σε freewind? είναι διαφορετικό μοτερ τελικά ?
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε ασε τα κιτ και τα κατ..
    Κοιτα να παρεις ενα καλο, αξιοπιστο μηχανακι να κανεις τη δουλεια σου. Ωραια ειναι να τα συζηταμε, τα φτιαξιματα, τις βελτιωσεις κλπ (και εγω το κανω) αλλα πρωτον ειναι πολυεξοδα και δευτερον αν δεν ξερεις καλα τι κανεις και ο μηχανικος δεν ειναι και αριστος και 1ου βαθμου συγγενης σου θα μπλεξεις 100% αν πειραξεις το μοτερ με αυτο τον τροπο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Η πιο σωστη αναβαθμιση του μοτερ , γινεται παντα με την αλλαγη μοτοσυκλετας .

κλ εννοείται ότι κουβέντα κάνουμε δεν θα έμπαινα ποτέ σε τέτοια διαδικασία (υπερκυβισμού) μακάρι ότι και να πάρω να μην ζητήσει κάτι εκτός τα απαραίτητα

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Η πιο σωστη αναβαθμιση του μοτερ , γινεται παντα με την αλλαγη μοτοσυκλετας .
    ειδικα τωρα που εχουν πεσει οι τιμες..

όμως εμείς που δεν έχουμε ακόμα το απεριόριστο δίπλωμα είμαστε καταδικασμένοι να πάρουμε μεταχείρα 15ετιας+ (εγώ πχ αν είχα απεριόριστο θα πήγαινα V-Strom ή Fazer600 ) δεν βαριέσαι θα μάθουμε να οδηγούμε καλύτερα μέχρι τότε

Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν στα οικονομικά (πούλησε και ο πατέρας μου το παπί ) και ξέμεινα με το σκουτερ το οποίο θέλω να το αλλάξω ... σκέφτομαι σοβαρά για παπί η αλήθεια είναι γιατί πάω καθαρά για οικονομία ,μικρή κατανάλωση και φτηνά σέρβις γιατί το καλοκαίρι δεν θα δουλέψω (θα κάνω δουλειές αλλά οικογενειακές λεφτά στην τσέπη δεν θα μπούνε ) το μπάτζετ μου είναι όσο πιάσει το σκούτερ μου δλδ κάπου στα 900-1000 σκεφτόμουν είτε innova 125 carburetor κατά προτίμηση είτε να πάω σε κινέζο και τον κινέζο τον σκέφτομαι μόνο και μόνο γιατί έχει ένας φίλος ένα lifan 100 το οποίο το έφτιαξε 140κάτι κυβικά και το μηχανάκι πάει πολύ άνετα και εθνική και πόλη και μ άφησε καλή εντύπωση όταν το πήρα βόλτα ... το μηχανάκι θα χρησιμοποιηθεί για βόλτες εντός Κρήτης για αποστάσεις max σε μια μέρα να κάνει 200χλμ

The coffee Vampire
    MΗΝ παρεις μηχανακι πειραγμένο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 892 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.
    Μην πάρεις μηχανάκι να το πειράξεις.
    Θα μένεις συνέχεια γιατι θα του πίνεις το αιμα.
    Θα σε γαργαλάει το ΄χερι σου θες δεν θες.(Εγώ ειμί παθών ουκ ολίγες φορές)
    Μην πάρεις innova.Λαδάκι...
    Μην πάρεις wolf 125...
    Στα υπόλοιπα θα σε βοηθήσουν τα παιδιά.

Υ.Γ. Wolf 250 απροβλημάτιστο...Και με 278 χλμ σε μια μερα με πολλές στάσεις...δεν κουράστηκε...Με ψιλοκούρασε.
    Υ.Γ.2 Σκέψου πολύ σοβαρά την αγορά σου, να μπορείς να κινήσαι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στο τερρέν που θες.Να μην σε αφήνει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Η οικονομική κρίση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την ασφάλεια μας..200χλμ την ημέρα και παπί είναι ένα ρίσκο ιδιαίτερα σε ανοιχτούς δρόμους..Παθών στην Αττική οδό όπου είχα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα και επέζησα λόγω των γρήγορων μέτρων ασφαλείας...Οικονομία και ασφάλεια δεν πάνε μαζί..Βρες τρόπο για ένα 250αρι σκούτερ, πάρε δίπλωμα...Όλες οι άλλες σκέψεις θες δεν θες είναι εναντίον σου..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Έχεις δίπλωμα για με συμπλέκτη? Αν ναι γιατί να πάρεις παπί? Τα παπιά είναι πολύ δημοφιλή και κρατάνε καλά την αξία τους και είναι και πιο ελκυστικά στους κάγκουρες και στους κλέφτες... Κοίτα καλύτερα για κανα μοτοσυκλετάκι (cbr.cbf.ybr,xt,xr) τα οποία είναι και επώνυμα και βρίσκονται μες στο budget σου. Κατανάλωση-Συντήρηση είναι σχεδον τα ίδια με ένα παπί.Ένα γρήγορο παράδειγμα που βρήκα:
    https://www.car.gr/9532156-yamaha-ybr-125
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

Καλά εδώ στην Κρήτη την εθνική μας δεν την λες και Αττική οδό. .. με 80 χλμ σταθερά είσαι μέσα στα όρια μην σ πω και έξω από το όριο σε κάποια σημεία και τα χλμ που λέω θα είναι 40-50 στην εθνική και τα υπόλοιπα επαρχιακό
    Τα μοτοσυκλετακια τα βαράνε σχετικά στην τιμή και Εντάξει μεταξύ μας δεν είναι ούτε παπιά ούτε μοτοσυκλετες ... εμένα νε χαλάνε δεν ξέρω καλύτερα παπί

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Καλά εδώ στην Κρήτη την εθνική μας δεν την λες και Αττική οδό. .. με 80 χλμ σταθερά είσαι μέσα στα όρια μην σ πω και έξω από το όριο σε κάποια σημεία και τα χλμ που λέω θα είναι 40-50 στην εθνική και τα υπόλοιπα επαρχιακό
    Τα μοτοσυκλετακια τα βαράνε σχετικά στην τιμή και Εντάξει μεταξύ μας δεν είναι ούτε παπιά ούτε μοτοσυκλετες ... εμένα νε χαλάνε δεν ξέρω καλύτερα παπί
    Είσαι μακριά.
    Είναι εδώ πανω ενα cbr 125
    Μπλε με βαλίτσα
    Στα 7/8 κατοσταρικα

Θεωρώ τον εαυτό μου μεταλοφάγο και κακά τα ψέματα το παπί ότι και να πάθει το φτιάχνω μόνος και με ελάχιστο κόστος το θέμα είναι ότι το σκέφτομαι για κινέζο ή για κανένα ιννοβα καρμπυρατερ κοντά στο 2004

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογη τυπου μηχανης με βαση την χρηση της
    από robber στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2015, 10:46
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 00:42
  3. Βοήθεια για επιλογη καινούργιας μηχανής.
    από AchilleasDucati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2009, 14:25
  4. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02
  5. Low budget?
    από mpou στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 06:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •