Καλησπερα παιδια !! χθες προσεξα σε μια μηχανη ιδια με την δικια μου(cbr 600 f4i 2002) οτι στην θεση off αναβοσβηνει το λαμπακι HISS ενω στην δικια μου οχι .Διαβασα οτι μπορεις να το ενεργοποιησεις και να το απενεργοποιησεις. ισχυει?
Καλησπερα παιδια !! χθες προσεξα σε μια μηχανη ιδια με την δικια μου(cbr 600 f4i 2002) οτι στην θεση off αναβοσβηνει το λαμπακι HISS ενω στην δικια μου οχι .Διαβασα οτι μπορεις να το ενεργοποιησεις και να το απενεργοποιησεις. ισχυει?
Αν είναι μοντέλο 2002, τότε σωστά λέγεται CBR600F2. Μια ματιά στο αυτοκόλητο, κάτω από την σέλα θα το επιβεβαιώσει.
Δώσε το λινκ για αυτό που διάβασες, αν δεν ξέρω τι διάβασες, δεν μπορώ να σου πω αν ισχύει ή οχι.
F4i ειναι !!
Ουτε σε εμενα αναβει αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.
Απο οτι διαβαζω εδω κατι λεει
https://www.boards.ie/b/thread/2055940348
Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 06/03/2017 στις 13:38.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
απο αυτα που λεει τα δοκιμασα και δεν γινετε τιποτα !! μηπως δεν γινετε τελικα?
Μπορεί να έχει καεί το λαμπάκι σου.
Είχα κι εγώ κάποτε το F4i, αλλά δεν θυμάμαι αν μπορείς να το απενεργοποιήσεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δεν εχει καει το λαμπακι γιατι οταν κανει check αναβει κανονικα !!
μηπως εννοεις οτι δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις?
Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις να αναβοσβήνει στο δικό μας μηχανάκι, και το δικό μου σβηστώ είναι αλλά δεν έχει καεί το λαμπάκι!
HONDA CBR 600 F4i 2001
και εγω αυτο νομιζω μεχρι που ειδα ενα ιδιο να το κανει.
Παίζει να μην ήταν ίδιο με το δικό σου. Σου ξαναλέω, κοίτα κάτω από την σέλα, ποιό μοντέλο έχεις εσύ. Τα CBR600F επίσημα λέγονται CBR600Fx όπου x ο κωδικός χρονιάς. Χ για 1999, Υ για 2000, 1 για 2001, 2 για 2002 κ.ο.κ.
Αν αυτό που είδες ήταν π.χ. F3 μπορεί να έχει διαφοροποίηση στην ηλεκτρονική του και να το κάνει αυτό, και το δικό σου να μην το κάνει.
ευχαριστω φιλε το εψαξα και τελικα δεν γινετε στα μοντελα απο 1999 μεχρι το 2003.
cbr600f2 : 1991-1994
cbr600f3 : 1995-1998
cbr600f4 : 1999-2000
cbr600f4i : 2001-2002 (H διαφορά με το προηγουμενο ήταν το Injection εξού και το i)
@Marioscbr600 : Κάτι γίνεται, δεν μπορεί να μην σου ανάβει, πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο Honda και ρώτα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρύθμιση είναι. Το είχα πάθει κι εγώ στο 1000. Βρες πώς ρυθμίζεται. Ή πήγαινε σε μια Honda, όπως λέει ο σνάιπερ.
Life begins at 45°.