ειτε χαθηκατε ειτε οχι σημασια εχει οτι εγινε μια ωραια βολτα,αυτο μετραει κ οτι ολα πηγαν καλα!
στα επομενα λοιπον...
@Αμυρα: η τσιμεντενια γεφυρα ειναι του ποταμου Ερυμανθου
http://i65.tinypic.com/syksvt.jpg
υπαρχουν αρκετες τετοιες ειδικα μονοτοξες ανα την επικρατεια .Η πιο μεγαλη που εχω δει ειναι του Μορνου με 5 τοξα εξω απο την Ναυπακτο στον επαρχιακο (χωριο Κατω Δαφνη)
εχουμε κ μεις μια τετοια στην εμπασια του χωριου.
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Φυσικά και έχω δίκιο. 19.16 είναι το ποστ μου εδώ από τα ΣΕΑ, αφού είχαμε ήδη σταματήσει, φουλάραμε βενζίνη, δώσαμε κάρτα SHELL για πόντους (), μετά από σύντομη συνδιάσκεψη αποφασίσαμε να αράξουμε στον ΣΕΑ για ξεκούραση, μπήκα mobile, έκανα login, έγραψα στο άθλιο πληκτρολόγιο...
Άρα φτάσαμε κατά τις 19.00. 19.40 είδαμε τον ggs. Βασικά, ο πιο γρήγορος από εσάς ήταν 10 λεπτά αργότερος από εμάς που σταματήσαμε 2 φορές στον δρόμο, ψάχνοντας πού να πάμε.
(εντάξει, δεν είχατε τόσο φυσικό φως, αλλά γι'αυτό υπάρχουν τα μπεμβέ)
TAKE THAT!
Δε γίνεται κάτω από 1,5 ώρα αυτή η διαδρομή. Όχι υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως καλοκαίρι, μέρα, με κάποιον που κυνηγάει τον χρόνο.
Δεν τη χάρηκα πολύ ωστόσο, γιατί ξεκίνησα ορεξάτος και στριφτερός, αλλά 9-10 στροφές αργότερα ήρθε όλη η κούραση και απλά δεν είχα κουράγιο ούτε να ανοίξω το γκάζι. Παρ'όλα αυτά, έπρεπε να φτάσουμε. Πριν. Νυχτώσει. Και το καταφέραμε. Με ακρίβεια δευτερολέπτου.
Life begins at 45°.
Α και θυμίστε μου να πάρω ωτοασπίδες στην επόμενη. Ακόμα έχω πονοκέφαλο.
Life begins at 45°.
Αχαχα... ναι η αλήθεια είναι ότι, εχμ, τις πέταξα τις αποδείξεις!![]()
Life begins at 45°.
Δεν παιρνω αποδειξη απο τα διοδια για τον απλουστατο λογο του οτι δε δινω και λεφτα
Η απόδειξη κυριε λεει ωρες επωνυμίες και τοποθεσια αρα στα διοδια ειμασταν ακομα νωριτερα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Μια που το αναφέρατε, για πείτε πόσα λεφτά χαλάσατε σε βενζίνες, εσείς οι γρήγοροι.
Μέχρι και το Σπαθοβούνι, έδωσα 34€, σε 3 στάσεις, οπότε άντε να έκαψα 40€ μέχρι πίσω. Δηλαδή 25-26 λίτρα βενζίνης, με τις τιμές επαρχίας (1,6€/λ πριν τη Φολόη). Κάτι παραπάνω από 600 χλμ (από σπίτι σε σπίτι), 25 λίτρα = ~4,17λ/100. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!
Life begins at 45°.
Παιδια καλησπερα,να κανω μια αρωτηξη;Εδω μαζευονται οι γληγοροι;;Για να ξερω ρωταω,να φυγω μιας και ειμαι κουλαμαριας...Ζηλευω ρε μπουστηδες αφανταστα,αλλα απο την αλλη χαιρομαι που ειδα τοσες χαμογελαστες φατσες!!!Φανταζομαι περασατε τοσο καλα οσο δειχνουν τα μουτρα σας στις φωτο!!Αντε και στις επομενες μαζι![]()
Here I am,on the road again.......
Γυρω στα 48 ευρα αλλα εγω ειμαι και κουλαμαριας no2 μαζι με το Σουτηρακι οποτε..γυρω στα 27-28 λιτρα βετζινα...νομιζω πολυ καλα για 600χλμ
Εσυ και ο γαυρος ειχατε προσωπικούς φωτογραφους![]()
Throttle that mysterious friend of ours