Χτες ήταν μιά ανοικονόμητη ημέρα... 7,5 λ/100 όσο κυνηγούσα τα "μεγάλα" ανάμεσα Νεμέα και Φολόη, για όνομα δηλαδή. Στην επιστροφή δεν έκαψε τόσο γιατί θα είχε μείνει, έκανα 298χλμ από βενζινάδικο Φολόης (θα το γεμίσω αύριο με την Shell της προσφοράς αν δεν βρέχει). Λεφτά excellently spent δηλαδή σε κάθε περίπτωση, απλά γελάω σκεφτόμενος ότι το fazer θα ήταν στα 5,5λ/100 και με "μισά γκάζια" αντί καρύδι... Βέβαια θα είχαν πονέσει τα γόνατά μου, αλλά λέμε τώρα.
Ρε παει το χωμα πλεον το χουμε χαβαλεοχι αλλο βοτσαλοοο..οπως ειπε καποιος δε θυμαμαι ποιος νομιζω ο γατος αν ηταν θαλλασινο το βοτσαλο αντι βουνισο θα ταν μια χαρα
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
εγώ δεν θα πω ότι κυνηγούσα τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες στο μπετόν που άφηναν "μύτες" για να δω πως πάνε οι αναρτήσεις (μιά χαρά δηλαδή).
Παλικάρια εγώ σας πέτυχα καθώς πηγαίνατε,ωραία εκδρομή παρόλο που εγώ έκανα την αντίθετη διαδρομή καθώς γύρναγα από Πύργο.Χαιρετηθήκαμε στο δρόμο,ένα BMW adv τριβάλιτσο.
Α ναι, εντυπωσιάστηκα με τον μπεμβεδάκια που ΔΕΝ ακολουθεί το πρότυπο "είμαι ο αρχηγός και δεν χαιρετάω κανέναν"![]()
Ωραίος!!!
Τέλεια μέρα για βόλτα χθές και ευκαιρεία να γνωρίσω νέες φάτσες απ το moto.gr και να βολτάρουμε παρέα.
Κυριακή μεσημεράκι λοιπόν έγινε το αναμενόμενο τηλεφώνημα απο τον Γιώργο(ggs),κανονίστηκε το ραντεβού και μιας και ο φίλος με το cbf δεν θα ακολουθούσε,αλλά ούτε και το έτερον ήμιση, αποφάσισα να κάνω διάφορες παρακάμψεις και να απολαύσω περισσότερο τη διαδρομή.
Χωριό Τρηπητή,ερείπεια του φράγγικου μοναστηριού της Ίσοβας
Ποταμός Ερύμανθος,περιμένοντας την παρέα
Οι υπολογισμοί είναι σωστοί,ώντως σε λίγο καταφθάνουν![]()
Τελευταία τροποποίηση από azar41; 06/03/2017 στις 22:30.
Στο ταβερνείο του Γιάννη στη Φολόη περιμένοντας το κυρίως πιάτο
Όλα πήγαν καλά ,οι ασφάλτινοι απέδειξαν οτι δεν μασάνε στο λίγο χώμα αλλά μόνο στον τσιμεντόδρομο, χάλια ήταν και με το freewind κοπανιόμουν σκεπτόμενος τι θα ακούσω
Κομμένοι οι τσιμεντόδρομοι λοιπόν,παίδες χάρηκα που βολταραμε και τα είπαμε έστω για λίγες ώρες,ευελπιστώ την επόμενη φορά περισσότερο,ισως γύρω στο Πάσχα,στα πέριξ του Μαίναλου;![]()
Η επόμενη στη σπηλιά και θα είμαι και γω.![]()
Sent from me using a computer.