Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Δεν τραβάω με τίποτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Κάποιοι ΔΕΝ διάβασαν προσεκτικά και παρεξήγησαν τα γραφόμενα.

Έγραψα ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ στο παρόν πόστ.

ΑΠΛΑ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ πήρα αφορμή από τις παρατηρήσεις του αφροτουίν και επισήμανα μια τακτική που έχω δει κατα καιρούς να συμβαίνει σε ΑΛΛΑ πόστ, μερικά από τα οποία ξεκινάνε ένα σοβαρό θέμα και καταλήγουν σε χαζοχαρούμενες ανταλλαγές προσωπικών μηνυμάτων.

ΔΕΝ μίλησα για ιντερνετική κουλτούρα - δεν ξέρω τι είναι κιόλας αυτό - πιστεύω ότι την κουλτούρα του ο καθένας την κουβαλάει μαζί του σε όλες τις φάσεις της ζωής του.

ΔΕΝ μίλησα για σοβαρά η ασόβαρα άτομα, απλά νομίζω ότι κάθε πόστ ανάλογα το θέμα έχει μια κατεύθυνση που πρέπει να γίνεται σεβαστή, και στο κάτω-κάτω υπάρχουν τόσες κατηγορίες μηνυμάτων που καλύπτουν κάθε θέμα και επίπεδο.

ΔΕΝ υπέδειξα σε κανέναν τι να γράφει, που και πότε - ήμουνα πολύ προσεχτικός σε αυτό, ούτε χαρακτήρισα κανέναν "προβληματικό".

ΔΕΝ έκανα προσωπική επίθεση σε κανέναν, και αδυνατώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η τάση παρεξήγησης και γιατί με τέτοια ευκολία μερικοί παίρνουν ανάποδες.

Θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό να ξεκίναγε μια κουβέντα γύρω από αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγραψα και όχι κάποιοι να το πάρουν προσωπικά .

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ama to diavasis prosektika 8a dis oti to kimeno sou olo den ksero ke den katalaveno ine
    ke emis afto enooume apo tin arxi afou den kseris ke den katalavenis ti asxolise toulaxiston peretero......
    Το πρόβλημα σου είναι ότι εξακολουθείς να βλέπεις και να καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις όχι αυτά που σου δείχνουν. Έτσι σε βολεύει προφανώς.

Είναι σαν αυτό που λέγαμε παιδιά του έδειχναν το φεγγάρι και ο ηλίθιος κοίταζε το δάκτυλο.

Επίσης επειδή εσύ λες και διαπιστώνεις κάτι εγώ μπαίνω στη διαδικασία να δω μπα και έχεις δίκαιο

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli
    Το πρόβλημα σου είναι ότι εξακολουθείς να βλέπεις και να καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις όχι αυτά που σου δείχνουν. Έτσι σε βολεύει προφανώς.

Είναι σαν αυτό που λέγαμε παιδιά του έδειχναν το φεγγάρι και ο ηλίθιος κοίταζε το δάκτυλο.

Επίσης επειδή εσύ λες και διαπιστώνεις κάτι εγώ μπαίνω στη διαδικασία να δω μπα και έχεις δίκαιο

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

Νεφελίτσα μου........ αφού δεν έχεις κουλτούρα....

Τι επιμένεις;;;; πάντα άδικο θα έχεις :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Προτιμώ να μην έχω κουλτούρα παρά σκατοκουλτούρα

Προτιμώ να πίνω τσιπουράκι και να χορεύω ζεμπεκιά στο κέφι μου για το κέφι μου παρά στη σκάλα του Μιλάνου με ένα σκατομαλάκα δίπλα μου.

Προτιμώ να τρωω σουβλάκι στο χέρι και να καθαρίζω το ψάρι με μαχαιροπίρουνο άμα κάνω κέφι.

Μα περισσότερο προτιμώ να μην μου επιβάλει να αποδεχτώ ο κάθε ξερόλας ότι ξερό έχει μέσα στο κεφάλι του.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli
    Προτιμώ να μην έχω κουλτούρα παρά σκατοκουλτούρα

Προτιμώ να πίνω τσιπουράκι και να χορεύω ζεμπεκιά στο κέφι μου για το κέφι μου παρά στη σκάλα του Μιλάνου με ένα σκατομαλάκα δίπλα μου.

Προτιμώ να τρωω σουβλάκι στο χέρι και να καθαρίζω το ψάρι με μαχαιροπίρουνο άμα κάνω κέφι.

Μα περισσότερο προτιμώ να μην μου επιβάλει να αποδεχτώ ο κάθε ξερόλας ότι ξερό έχει μέσα στο κεφάλι του.

Ξερό;;; μπορεί να είναι και χοντρό.. που ξέρεις;;;;

Παντως ειναι φοβερο: οτιδηποτε δεν καταλαβαινουμε, το αφοριζουμε... παλι καλα που εχει καταργηθει το καψιμο ως μεσο τιμωριας, αλλιως πολλες "μαγισσες" θα χαν πεσει στην πυρα.

Επειδη λοιπον, πολυ το πιπιλισατε το θεμα του internet culture κι επειδη πολυ λιγοι ασχοληθηκαν με το ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ κι ακομα λιγοτεροι καταλαβαν...

Ειναι γελοιο να χρησιμοποιεις ως επιχειρημα μεσα σε public internet forum κατι του στυλ: "μην με κρινεις γιατι δεν εχουμε πιει μπυρες/καφεδες/οτιδηποτε μαζι". Σαφως και θα σε κρινω (μεσ τα πλαισια της κοσμιοτητας) γιατι η γνωριμια μας γινεται μεσα στο ρημαδο-internet κι αυτος ακριβως ειν ο κοσμος μας... και μεχρι (και αν) να σε γνωρισω IRL, θα σε κρινω απ αυτα που γραφεις, απλο δεν ειναι ρε γαμωτο????

Τελος, δεν ειναι κακο να μη γνωριζεις κατι, κακο ειναι ν αρνεισαι την υπαρξη του.

Υ.Γ1: nefeli: η συνολικη κουλτουρα σου προκυπτει ως το αθροισμα των επιμερους, δηλ της εργασιακης, της μουσικης, κλπ...

ΥΓ.2: κατα την ταπεινοτατη γνωμη μου, ειναι ΛΑΘΟΣ να κοινοποιεις τη διευθυνση σου 'η το κινητο σου τηλ. σε public posts και καποιοι απο εδω εχουν την πειρα να καταλαβουν το γιατι. Οπως ειναι κουραστικο να κανεις QUOTE 2 σελιδες κειμενο για να γραψεις αποκατω : "σωστοοος" . Ριξτε και καμια ματια http://www.albion.com/netiquette/

παλι καλα που εχει καταργηθει το καψιμο ως μεσο τιμωριας, αλλιως πολλες "μαγισσες" θα χαν πεσει στην πυρα.

AYTO MHN ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ..!!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..
    ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ !!

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ "ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ" ΟΤΙ ΛΕΜΕ..!!!
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    παλι καλα που εχει καταργηθει το καψιμο ως μεσο τιμωριας, αλλιως πολλες "μαγισσες" θα χαν πεσει στην πυρα.

AYTO MHN ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ..!!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..
    ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ !!

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ "ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ" ΟΤΙ ΛΕΜΕ..!!!
    Τι λε ρε DirtyMoto???? εδώ υπάρχει η Ιερά εξέταση.....

Αν δεν λες ότι "πρέπει" είσαι μάγος, μάγισσα, δράκος και πρέπει να πας στην πυρά......

Άλλος φιλόσοφος;;;;; Δεκτές όμως μόνο οι "σωστές" απόψεις....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ..!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ(ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ) ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ...!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ......
    ΦΙΛΟΛΑΟΥ 5& ΑΡΣΙΝΟΗΣ 1
    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τ.Κ 16121

ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΒΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ DELIVERY.....
    kala kita den stelno tora ala epifilasome na keraso se kamia sinantisi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ego den katalaveno ti lete
    fisika ke ine elef8eros o ka8e enas na pi tin apopsi tou opos 8eli den prokite peri aftou
    to 8ema ine na iparxi apopsi
    diladi ke sintagi gia soutzoukakia na evaze kapios to katalaveno

ke afto 8a simene emesos afti ine i apopsi mou
    ego giati na min sxoliaso aftin tin apopsi ego den ime elef8eros na to kano?
    ke giati ego epikrinome diladi?
    ti ime o daskalos sas edo mesa ke oti po ego exi megaliteri varitita?
    re ama sas mazepso ftiaxno ena fortigo mpaza

ti lete oreeeeeeeeeeeee?

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Κάποιοι ΔΕΝ διάβασαν προσεκτικά και παρεξήγησαν τα γραφόμενα.

Έγραψα ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ στο παρόν πόστ.

ΑΠΛΑ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ πήρα αφορμή από τις παρατηρήσεις του αφροτουίν και επισήμανα μια τακτική που έχω δει κατα καιρούς να συμβαίνει σε ΑΛΛΑ πόστ, μερικά από τα οποία ξεκινάνε ένα σοβαρό θέμα και καταλήγουν σε χαζοχαρούμενες ανταλλαγές προσωπικών μηνυμάτων.

ΔΕΝ μίλησα για ιντερνετική κουλτούρα - δεν ξέρω τι είναι κιόλας αυτό - πιστεύω ότι την κουλτούρα του ο καθένας την κουβαλάει μαζί του σε όλες τις φάσεις της ζωής του.

ΔΕΝ μίλησα για σοβαρά η ασόβαρα άτομα, απλά νομίζω ότι κάθε πόστ ανάλογα το θέμα έχει μια κατεύθυνση που πρέπει να γίνεται σεβαστή, και στο κάτω-κάτω υπάρχουν τόσες κατηγορίες μηνυμάτων που καλύπτουν κάθε θέμα και επίπεδο.

ΔΕΝ υπέδειξα σε κανέναν τι να γράφει, που και πότε - ήμουνα πολύ προσεχτικός σε αυτό, ούτε χαρακτήρισα κανέναν "προβληματικό".

ΔΕΝ έκανα προσωπική επίθεση σε κανέναν, και αδυνατώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η τάση παρεξήγησης και γιατί με τέτοια ευκολία μερικοί παίρνουν ανάποδες.

Θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό να ξεκίναγε μια κουβέντα γύρω από αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγραψα και όχι κάποιοι να το πάρουν προσωπικά .

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ

file otan mpeni o afro se kapio post ine san na petas malagra stin 8alasa amesos mazevete marida

den exoun provlima mazi sou alou ine to provlima......

malakia tora to skeftika ala den pirazi

to sosto

otan mpeni o afro sto post
    mazevonte afropsara

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Δεν παίρνει μπρος με τίποτα
    από eXJey στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 15:19
  2. Δίχρονο, δεν παίρνει με τίποτα
    από daddy78 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 09:58
  3. Ιούλιος και δεν την παλεύω με τίποτα...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 06:30
  4. Δεν την πλενω με τιποτα
    από EKEINOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 14:00
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 08:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε