Μετά από πολλά χρόνια επάνω στους 2 τροχούς, έχω κατασταλάξει σε μερικές μάρκες αναλωσίμων για τις μοτό μου. ΠΧ(μάρκα λαδιών, μπαταρίας, μπουζί, ελαστικών κτλ).
Μετά από σχεδόν 2 χρόνια μερικής ακινησίας για το CBR1100XX μου, έκανε μερικά χλμ κάθε μήνα και σε σύνολο 2ετίας εφτασε τα 1500 κλμ περίπου.
Η ηλικία των ελαστικών μου (diablo corsa III) είναι 6 ετών( η μηχανή φυλάσεται σε κλειστό χώρο( στο σαλόνι μου). Αν και δεν έχουν κάνει χιλιόμετρα (λιγότερα από 6000) αποφάσισα να τα αλλάξω.
Επισκεύτηκα μερικά καταστήματα μοτοελαστικών και όλοι (ΜΑ ΟΛΟΙ)!!!!!! μου προτείνουν να βάλω τα bridgstone BT016, που έχουν χαμηλή τιμή λόγω προσφοράς, μερικοί μου είπαν ότι για το ΧΧ είναι καλύτερα από τα corsa III, ότι οι εποχές είναι δύσκολές και μήν πετάς τσάμπα λεφτά και πολλά άλλα .................
Κι εδώ αρχίζω και αναρωτιέμαι...........
Λές λόγω της κρίσης να θέλουν οι έμποροι να "προστατέψουν" το πορτοφόλι μου?
Λες η προσφορά να έιναι για τώρα και ίσως αν δεν τα πάρω να χρειαστεί να δώσω +140€ για τα corsa?? ή παραπάνω αν λήξει η προσφορά?
λες να ξέρουν κάτι παραπάνω λόγω του ότι είναι επαγγελματίες?
Λές οι περισσότεροι από εμάς λόγω οικονομικών να στρέφονται σε φτηνότερα ελαστικά?( και τι γίνεται με την η οδική μας ασφάλεια?)
Και με όλα αυτά............................κόλησα και δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε αγορά.
Θα το εκτιμούσα να διαβάσω τις γνώμες σας.