Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Αλλαγή ελαστικών - Την γνώμη σας παρακαλώ!

Αλλαγή ελαστικών - Την γνώμη σας παρακαλώ!

Μετά από πολλά χρόνια επάνω στους 2 τροχούς, έχω κατασταλάξει σε μερικές μάρκες αναλωσίμων για τις μοτό μου. ΠΧ(μάρκα λαδιών, μπαταρίας, μπουζί, ελαστικών κτλ).
    Μετά από σχεδόν 2 χρόνια μερικής ακινησίας για το CBR1100XX μου, έκανε μερικά χλμ κάθε μήνα και σε σύνολο 2ετίας εφτασε τα 1500 κλμ περίπου.
    Η ηλικία των ελαστικών μου (diablo corsa III) είναι 6 ετών( η μηχανή φυλάσεται σε κλειστό χώρο( στο σαλόνι μου). Αν και δεν έχουν κάνει χιλιόμετρα (λιγότερα από 6000) αποφάσισα να τα αλλάξω.
    Επισκεύτηκα μερικά καταστήματα μοτοελαστικών και όλοι (ΜΑ ΟΛΟΙ)!!!!!! μου προτείνουν να βάλω τα bridgstone BT016, που έχουν χαμηλή τιμή λόγω προσφοράς, μερικοί μου είπαν ότι για το ΧΧ είναι καλύτερα από τα corsa III, ότι οι εποχές είναι δύσκολές και μήν πετάς τσάμπα λεφτά και πολλά άλλα .................
    Κι εδώ αρχίζω και αναρωτιέμαι...........
    Λές λόγω της κρίσης να θέλουν οι έμποροι να "προστατέψουν" το πορτοφόλι μου?
    Λες η προσφορά να έιναι για τώρα και ίσως αν δεν τα πάρω να χρειαστεί να δώσω +140€ για τα corsa?? ή παραπάνω αν λήξει η προσφορά?
    λες να ξέρουν κάτι παραπάνω λόγω του ότι είναι επαγγελματίες?
    Λές οι περισσότεροι από εμάς λόγω οικονομικών να στρέφονται σε φτηνότερα ελαστικά?( και τι γίνεται με την η οδική μας ασφάλεια?)
    Και με όλα αυτά............................κόλησα και δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε αγορά.
    Θα το εκτιμούσα να διαβάσω τις γνώμες σας.
    ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Bαλε τα ΒΤ-16PRO στο cbr600rr που τα εχω ειναι παρα πολυ καλα, καλη διαρκεια και απο κρατημα δε το περιμενα ειναι φοβερο..
    Throttle that mysterious friend of ours

Αν έχεις σκοπό να γράψεις χιλιόμετρα θα σου πρότεινα Metzeller M7RR μιας και συνδυάζουν υψηλά επίπεδα προσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο και καλή χιλιομετρική απόδοση.
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος
    S21? δεν θα ταιριαξει καλυτερα στο στυλ της μηχανης σου? η θες πιο τουριστικο?

Moderator
    Λεξη κλειδι..... οικονομικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οτι και να βαλεις σε μια τριετια θα θελουν αλλαγμα
    αν σκοπευεις στην τριετια αυτη να το εχεις παλι σε μερικη ακινησια βαλε τα φθηνοτερα
    .......απο γομες δεν γνωριζω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    δες και τα s20evo. 30ε παραπάνω κάνουν

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ότι είπε ο από πάνω. Τριετία λάστιχα δε μπορώ να πω πως συμφωνώ. Διετία και αλλαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    τα εβαλα πριν (πολυ-πολυ καιρο,ετσι; )και ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει.
    Φυσικα πιο καινουργια γενια ελαστικων δεν εχω δοκιμασει,αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα BT16

Παλαιό μέλος
    Τα εβαλα προσφατα στο ΜΤ07 και τα ειχα στο παρελθον και στο GSR600. Προσωπικα απολυτα ικανοποιημενος. Ειχα κι εγω το διλημμα μηπως πηγαινα σε κατι πιο καινουριο αλλα τελικα δεν πειστηκα πως αξιζουν τα εξτρα €. Απο την εμπειρια μου στο GSR μονο "αρνητικο" μαλλον το οτι ειναι αρκετα μαλακο λαστιχο και τρωγεται σχετικα γρηγορα. Αλλα με τη χρηση που λες οτι κανεις δε νομιζω πως σε απασχολει αυτο. Κατα τ'αλλα ζεσταινονται γρηγορα και προσωπικα μου κανουν μια χαρα τη δουλεια μου και στην πιστα (χωρις μεγαλες απαιτησεις προφανως).

michelin δεν φοραει κανεις? Ειμαι μοναδικος? Παντα ξεχωριζα.....
    Εγω εχω power 3 και τωρα παω για αλλαγη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    ειναι αρκετα μαλακο λαστιχο και τρωγεται σχετικα γρηγορα
    ΒΤ-16pro τα έχει 190 ευρώ αυτή την περίοδο. define "σχετικά γρήγορα" παρακαλώ. Το ΜΤ είναι αστεία ελαφρύ σε σχέση με το ΧΧ και με τα μισά άλογα... Αλλά για 3000 χιλιόμετρα το χρόνο, μάλλον δεν έχει σημασία. Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ λάστιχα στο FZS και... βασιλικός, γλάστρα...

Τα BT-21 τα είδα 205 ευρώ, θεωρητικά ταιριάζουν στο βάρος και την ιπποδύναμη καλύτερα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ΒΤ-16pro τα έχει 190 ευρώ αυτή την περίοδο. define "σχετικά γρήγορα" παρακαλώ. Το ΜΤ είναι αστεία ελαφρύ σε σχέση με το ΧΧ και με τα μισά άλογα... Αλλά για 3000 χιλιόμετρα το χρόνο, μάλλον δεν έχει σημασία. Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ λάστιχα στο FZS και... βασιλικός, γλάστρα...

Τα BT-21 τα είδα 205 ευρώ, θεωρητικά ταιριάζουν στο βάρος και την ιπποδύναμη καλύτερα.
    Οπως εγραψα κι επανω, μιλαω κυριως απο την εμπειρια μου που ειχα με το λαστιχο στο GSR600. Ουτε αδυναμη τη λες τη μηχανη και σιγουρα οχι ελαφρια.
    Τα ειχα στη μηχανη για μια σεζον, με περιπου 5-6k χλμ αλλα αρκετες επισκεψεις στην πιστα. Το μαλακο μερος(στην ακρη του ελαστικου) εδειξε γρηγορα σημαδια φθορας. Το κεντρο ειχε ακομα ψωμι οταν την εδωσα τη μηχανη. Ο επομενος κατοχος τα αλλαξε σχετικα γρηγορα (εχουμε κρατησει επαφες), οποτε συνολικα πρεπει να εβγαλαν γυρω στις 7k. Με αρκετη πιστα ξαναλεω παντως, οποτε πιστευω πως με νορμαλ χρηση θα μπορουσαν να φτασουν τα 10k.

Στο ΜΤ εχει πολυ λιγο καιρο που τα εβαλα, 500χλμ εχω κανει.

Αληθεια, τα 21 πού τα βρηκες τοσο φτηνα; Ρωταω επειδη κι εγω πριν κανα μηνα στο ψαξιμο ημουν και οι τιμες που εβλεπα ηταν αρκετα πιο πανω.

edit: Ακυρο το τελευταιο ερωτημα, μπερδευτηκα με τα S21. Παντως τα BT21 ειναι sport touring αν δεν κανω λαθος, οχι hypersport.
    Τελευταία τροποποίηση από ptc; 07/03/2017 στις 19:37.

Moderator
    Αγόρια.αυτά φοράω 5000χλμ τώρα..εθνική επαρχιακο και σα μέτρο σύγκρισης έχω τα bt003 που ήταν γομες στο προηγούμενο...άνετα λοιπόν θα βγάλουν αλλά 5000χλμ..ζεσταίνονται πολύ γρήγορα ακόμα και τώρα μετά από 5000χλμ..το κράτημα είναι όπως στην αρχή...και εγώ τόσα τα έβαλα 190

ΟΚ, δεν κάνουν για εμένα λοιπόν, ευχαριστώ και τους δύο

Αλλά για τον συνονόματο καλά ακούγονται με την χρήση που κάνει.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την γνωμη σας παρακαλω
    από SHOOTER045 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2017, 07:20
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2011, 23:07
  3. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από The_TROOPER στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2007, 16:34
  4. Την γνώμη σας παρακαλω , για θεμα ασφάλειας οδηγου.
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 03:43
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας