Σε αντιπροσωπία στα 20.000 μου είπαν 317ευρώ. Δεν ρώτησα αν ήταν με ή χωρίς το φπα.
Σε εξουσιοδοτημένο κάπου κοντά στο 300αρι μαζί με το φπα.
Η τιμή εξαρτάται από το τι θα σου κάνει. Στα παραπάνω ήταν όλες οι προβλεπόμενες εργασίες + αλλαγή λαδιών στις μπουκάλες χωρίς καθαρισμό injection.
Ο καθαρισμός του injection σαν εργασία μπορεί να κοστίσει μέχρι και 50 ευρώ νομίζω (σύμφωνα με όσα μου έχουν πει, δεν το έχω κάνει ποτέ). Μια χοντροκομμένη ανάλυση που μου έκανε ένας εξουσιοδοτημένος ήταν 60 ευρώ + φπα τα εργατικά για έλεγχο βαλβίδων και ρύθμιση (χωρίς καπελώτα) και αλλαγή λαδιών + η τιμή των λαδιών, μπουζί, φίλτρων. Αν είναι με καπελώτα και χρειαστεί ρύθμιση, η εργασία νομίζω πάει περισσότερα + την τιμή των καπελώτων.
Αλλαγή λαδιών στις μπουκάλες και γρασάρισμα στο λαιμό είναι κανένα 60αρι + φπα πάλι, χωρίς τα λάδια. (που δεν είναι και πολύ φθηνά).
Αυτά χοντρικά χοντρικά για το δικό μου μηχανάκι από τότε που ήταν στην εγγύηση. Κάποιες εργασίες για το δικό σου μπορεί να είναι πιο ακριβές ή να έχεις περισσότερα και πιο ακριβά αναλώσιμα (πχ μπουζί).
Εγώ δεν έδωσα ποτέ τόσα λεφτά γιατί τις περισσότερες εργασίες μπορούσα να τις κάνω μόνος μου και έξω έκανα μόνο ότι ήταν το απολύτως απαραίτητο για να πάρω την σφραγίδα στο βιβλιαράκι. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις τι εργασίες θα γίνουν και πόσο κοστίζει η κάθε μία.