Δημοσιεύθηκε αρχικά από
kondell
Καλησπέρα σε όλους σας, είμαι κάτοχος διπλώματος Α2 και προς το παρών οδηγούσα ενα σκουτεράκι. Είμαι έτοιμος να πάρω την πρώτη μου μοτοσυκλέτα και σκεφτόμουν την MT 07 με την προοπτική οτι θα παρώ μια μηχανή για δυο διπλώματα (Φανταζόμουν ο καημένος) μέχρι που έστειλα στην Yamaha motor Hellas και ρώτησα το εξής απλό κατ εμέ και απόλυτα λογικό. Παίρνω την περιορισμένη έκδοση για αρχή και με το που βγάλω το απεριόριστο πάω σε ένα επίσημο συνεργείο και συνεργάτη της Yamaha και επαναφέρω τη μηχανή. Η απάντηση ήταν ότι τεχνικά και μηχανολογικά γίνεται αλλά νομικά όχι. Εδώ έρχομαι και ερωτώ, (αν και εφόσον ισχούν αυτά παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να κάτι παραπάνω να μου πει) Και έρχομαι και ρωτάω γιατί να ΜΗΝ Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα θα πληρώσω 7000 για την ίδια μηχανή απλά θα είναι φιμωμένη τι μας περνάνε
γιατί να μην είναι νομοθετικά σωστό? Αφου η ισχύ του κινητήρα είναι 75 άλογα γιατί να μην μπορώ εγώ να το επαναφέρω εκεί νομικά και να πρέπει να παρανομίσω ? Από κάποια αγγλικά φορουμ εχω βρεί τρόπο να γίνει το desrestriction αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με μηχανικό και ειδικά της Yamaha