Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Λαμακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από maikz750madness
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ.
    Το ξερω οτι γινεται και ετσι οπως μου λες.Και εσυ το εχεις φτιαξει ωραια δε φαινονται οι βιδες πολυ.Θα δω μωρε αν δε βρω αυτα τα λαμακια βα τα βαλω και εγω ετσι.
    GRT Z-750

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ναι αλλα με μονο αυτες τις 2 βιδες στα πλαγια οι οποιες μετα απο καιρο μπορει να ξεσφιξουν και λιγακι δεν θα συντονιζουν τα
    πλαινα με το μοτερ ? :smilea:

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ Ο DEAMON ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΥ!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Ή ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΙΑΞΕΙ!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ Ο DEAMON ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΥ!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Ή ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΙΑΞΕΙ!!!!
    αυτο υποτιθεται οτι ειναι ενα σχεδιο της κακιας ωρας απλα για να δει καποιος το σχημα για τα λαμακια....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0405-wal-save0006.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	59,6 KB 
ID:	36228

Για αυτο θελω να φτιαξω τα λαμακια γιατι ειναι μαλακια με τις δυο βιδες μονο.Στη Χαλκιδα ειναι ενας μαστορας που εχει φτιαξει τετοια,ερχομαι σε επαφη με ενα παιδι που ειχε φτιαφει εκει τα δικα του τωρα θα δω.Αν τα φτιαξω θα ενημερωσω μηπως θελετε και εσεις.Αυριο θα παω Χαλκιδα οποτε μπορει να σας πω και αυριο.
    GRT Z-750

Αρχικά δημιουργήθηκε από GRT Z-750
    Για αυτο θελω να φτιαξω τα λαμακια γιατι ειναι μαλακια με τις δυο βιδες μονο.Στη Χαλκιδα ειναι ενας μαστορας που εχει φτιαξει τετοια,ερχομαι σε επαφη με ενα παιδι που ειχε φτιαφει εκει τα δικα του τωρα θα δω.Αν τα φτιαξω θα ενημερωσω μηπως θελετε και εσεις.Αυριο θα παω Χαλκιδα οποτε μπορει να σας πω και αυριο.
    ρε φιλε αμα μου δωσεις καποιος τις διαστασεις στο σχεδιο που ποσταρα για να μην καθομαι να μετραω τα φτιαχνω και μονος μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    ρε φιλε αμα μου δωσεις καποιος τις διαστασεις στο σχεδιο που ποσταρα για να μην καθομαι να μετραω τα φτιαχνω και μονος μου
    Ελα ρε φιλε,ελα να το φταξουμε!Να κατσουμε να μετρησουμε και να κανουμε τη πατεντα!
    GRT Z-750

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GRT Z-750
    δεν μου λες ποιος μαστορας ειναι στη χαλκιδα να παω εγω που ειμαι στη χαλκιδα??
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    δεν μου λες ποιος μαστορας ειναι στη χαλκιδα να παω εγω που ειμαι στη χαλκιδα??
    Ελα ρε φιλε εχω φαει το κοσμο για να βρω αυτο το μαστορα.Και ακομα δεν το εχω βρει.Παιρνω ενα παιδι συνεχεια τηλ και τον εχω πρηξει,γιατι αυτος εβγαλε στο φορουμ για αυτο το μαστορα.Και δεν μπορουμε να τον βρουμε.Θελεισ να παρεις και εσυ κανα τηλ το παιδι αυτο για να μην παιρνω συνεχεια εγω?
    GRT Z-750

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Drz400sm χαμήλωμα - λαμάκια μοχλικού ή σέλα
    από xrlantz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 10:42
  2. Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 16:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε