Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Παλαιό μέλος
    το ξερω ειχα δει και την προηγουμενη αλλα τοτε ο βασικος λογος ηταν οτι παραημουν νεος για να ερθω ετσι. αυτα που λεμε εδω τοση ωρα δηλαδη. αυτη τη φορα ομως θα ερθω 100% και οχι μονο εκει βεβαια. Για Μαιο οποτε να φανταστω? Μετα πιανουν και χοντροζεστες!! χαχαχα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παραδοσιακά γίνεται Μάιο-Ιούνιο, σπάνια Σεπτέμβρη, πέρσι έγινε Οκτώβρη. Δεν έχει προγραμματιστεί κάτι ακόμα, οπότε δεν ξέρουμε.
    Life begins at 45°.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Θα δείξει η ψηφοφορία όπως περισυ. Ψηφίστηκε Ιουνιο, έγινε Οκτώβριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Θα δείξει η ψηφοφορία όπως περισυ. Ψηφίστηκε Ιουνιο, έγινε Οκτώβριο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αγαπητοί συμφορουμίτες,

Σε συνέχεια της ψηφοφορίας, που μας έδειξε ότι προτιμάτε τον Ιούνιο αντί του Σεπτεμβρίου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια θα γίνει τον Οκτώβριο.
    Εξαιρετικός όπως πάντα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Ειναι καπου η περσινη γιατι δεν την βρισκο.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Ειναι καπου η περσινη γιατι δεν την βρισκο.

Οτι έχει στο ψυγείο................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Έχω πάει κάποιες βόλτες με άγνωστα άτομα και όλα οκ ,καναμε το χαβαλέ μας και όλα οκ !!!
    το πρόβλημα ειναι όταν αυτοί οι άγνωστοι πάνε να γίνουνε κάτι παραπάνω από γνωστοί...και εξηγούμε... ( με κάποια παιδιά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα ,απλα δεν ταιριάξει και χαθήκαμε ) ..
    σε όλες της παρέες , σε όλα τα φόρουμ , ομάδες κλπ υπάρχουν πηγαδάκια γκλικες,κλπ...
    και σχεδόν πάντα κρυφά ,ψου ψου και μου μου...σαν της κατινες και επειδή από φύση και θέση έχω μια ιδιόρρυθμη στάση απέναντι στα πράγματα και λέω πάντα την γνώμη μου ,χωρις μαλαγανιες και πουτανιστικες κολοτουμπες ..
    αυτό λοιπόν πολλοί δεν το αντέχουνε..
    επίσης πολλοί ειναι άνδρες μόνο στην ταυτότητα ..μια και εγώ ξέρω ότι αν είσαι άνδρας πιάνεις τον άλλον και ξηγιεσαι στα ίσια και το συζητάτε ,εάν βρείτε λύση όλα οκ ! εάν δεν βρείτε συμφωνείτε ότι διαφωνείτε και ίσως να μην μπορείτε να πάτε και πιο παρακάτω..μόνο όμως που στης περισσότερες περιπτώσεις δεν μένει εκεί αλλά αρχίζουν η ίντριγκες...
    αυτό όμως που έχω δει στα φόρουμ εγώ τουλάχιστον..δεν εχει προηγουμενο !!
    άνδρες πουτανιτσες που ,αλλα σου λένε μπροστά σου αλλά πίσω σου ,και διαφορές άλλες κατινιες, του πρωκτού , που λένε ......
    όλα αυτό το σκηνικο λοιπόν , εμένα τουλάχιστον με έκανε να αποφεύγω η να επιλέγω προσεκτικά που θα πάω αν θα πάω ? και με ποιους ?
    επειδή λοιπόν ζούμε μια γενικότερη κατάπτωση αξιών στης σχέσεις και στους ανθρώπους ...
    δεν θέλω να συμετεχω σε πολλά από τα ξεφτιλικια που περιέγραψα πιο πάνω γιατί για μένα τουλάχιστον ειναι ξεφτιλικια!!!
    να συμβαίνουν τέτοια πράγματα μέσα σε ανδρικές παρέες !
    έτσι λοιπόν έχω αποστασιοποιηθεί η αν θέλετε έχω περιθωριοποιηθεί ..
    η όπως λένε και στο χωριο μου .
    μοναχός σου χόρευε και οσο θέλεις πήδα.

υ.γ πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις και ας ειναι λίγες βέβαια

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    Έχω πάει κάποιες βόλτες με άγνωστα άτομα και όλα οκ ,καναμε το χαβαλέ μας και όλα οκ !!!
    το πρόβλημα ειναι όταν αυτοί οι άγνωστοι πάνε να γίνουνε κάτι παραπάνω από γνωστοί...και εξηγούμε... ( με κάποια παιδιά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα ,απλα δεν ταιριάξει και χαθήκαμε ) ..
    σε όλες της παρέες , σε όλα τα φόρουμ , ομάδες κλπ υπάρχουν πηγαδάκια γκλικες,κλπ...
    και σχεδόν πάντα κρυφά ,ψου ψου και μου μου...σαν της κατινες και επειδή από φύση και θέση έχω μια ιδιόρρυθμη στάση απέναντι στα πράγματα και λέω πάντα την γνώμη μου ,χωρις μαλαγανιες και πουτανιστικες κολοτουμπες ..
    επίσης πολλοί ειναι άνδρες μόνο στην ταυτότητα ..μια και εγώ ξέρω ότι αν είσαι άνδρας πιάνεις τον άλλον και ξηγιεσαι στα ίσια και το συζητάτε ,εάν βρείτε λύση όλα οκ ! εάν δεν βρείτε συμφωνείτε ότι διαφωνείτε και ίσως να μην μπορείτε να πάτε και πιο παρακάτω..μόνο όμως που στης περισσότερες περιπτώσεις δεν μένει εκεί αλλά αρχίζουν η ίντριγκες...
    άνδρες πουτανιτσες που ,αλλα σου λένε μπροστά σου αλλά πίσω σου ,και διαφορές άλλες κατινιες, του πρωκτού , που λένε ......
    όλα αυτό το σκηνικο λοιπόν , εμένα τουλάχιστον με έκανε να αποφεύγω η να επιλέγω προσεκτικά που θα πάω αν θα πάω ? και με ποιους ?
    επειδή λοιπόν ζούμε μια γενικότερη κατάπτωση αξιών στης σχέσεις και στους ανθρώπους ...
    δεν θέλω να συμετεχω σε πολλά από τα ξεφτιλικια που περιέγραψα πιο πάνω γιατί για μένα τουλάχιστον ειναι ξεφτιλικια!!!

Και καλά τα λες Νίκο και πολύ σωστα....αλλά...δε μπορείς επειδή υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες να βάζεις στο σακί όλους...αυτοί άσχετος φίλου είναι παντού και πάντα σε παρέες στη δουλειά...τι σημαίνει αυτό ότι οκ ας ρισκάρουμε να μη γνωρίσουμε τους 5-10σωστους ανθρώπους??θες παράδειγμα??είμαι άνθρωπος που μπορεί όταν έχω κάτι να το λέω όχι να το κρατάω μέχρι να σκάσω η να το συζητάω από πίσω...στην εκδρομή μπήκαμε σε ένα δρόμο χαλί μαύρο μου την έδωσε άσχημα λόγο μηχανής αντέδρασα κάπως αποτομα(αγαπατε με ρεεε) αλλά το είπα..από κει και πέρα αν κάποιος δεν γουστάρει πρόβλημα του...είπα μια συγγνώμη και από μένα τέλος..αν κάποιος δε θέλει πάρε δώσε θέμα δικό του....όυτε θα κόψω τις βόλτες με το φόρουμ ούτε τίποτα...θέλει κάποιος να πει κάτι μπροστά σου ας το πει...θέλει πίσω σου(που όσους ξέρω εδώ θεωρώ αυτό δεν παίζει)ας κάτσει να το λέει..αυτός χάνει το χρόνο του.....Λοιπόν επειδή πλατιά ζω και το βλέπω να εξαφανίζεται ο τρόπος που το σκέφτεσαι είναι κατά τη γνώμη μου λάθος...Εσύ ίσως χάσεις κάτι καλό όχι οι αλλοι
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Και καλά τα λες Νίκο και πολύ σωστα....αλλά...δε μπορείς επειδή υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες να βάζεις στο σακί όλους...αυτοί άσχετος φίλου είναι παντού και πάντα σε παρέες στη δουλειά...τι σημαίνει αυτό ότι οκ ας ρισκάρουμε να μη γνωρίσουμε τους 5-10σωστους ανθρώπους??θες παράδειγμα??είμαι άνθρωπος που μπορεί όταν έχω κάτι να το λέω όχι να το κρατάω μέχρι να σκάσω η να το συζητάω από πίσω...στην εκδρομή μπήκαμε σε ένα δρόμο χαλί μαύρο μου την έδωσε άσχημα λόγο μηχανής αντέδρασα κάπως αποτομα(αγαπατε με ρεεε) αλλά το είπα..από κει και πέρα αν κάποιος δεν γουστάρει πρόβλημα του...είπα μια συγγνώμη και από μένα τέλος..αν κάποιος δε θέλει πάρε δώσε θέμα δικό του....όυτε θα κόψω τις βόλτες με το φόρουμ ούτε τίποτα...θέλει κάποιος να πει κάτι μπροστά σου ας το πει...θέλει πίσω σου(που όσους ξέρω εδώ θεωρώ αυτό δεν παίζει)ας κάτσει να το λέει..αυτός χάνει το χρόνο του.....Λοιπόν επειδή πλατιά ζω και το βλέπω να εξαφανίζεται ο τρόπος που το σκέφτεσαι είναι κατά τη γνώμη μου λάθος...Εσύ ίσως χάσεις κάτι καλό όχι οι αλλοι
    συμφωνώ εν μέρη για αυτό άλλωστε και το υστερόγραφο για της εξαιρέσεις ,..
    ειναι όπως λένε προτιμότερο να αθωοθουν χίλιοι ,ενοχοι παρα να καταδικαστεί ένας αθώος ..ναι οκ!!!
    αλλά αν τύχει και βρεθούμε και στα πω από κοντά θα γελάς δέκα μέρες !! τι τραγελαφικες καταστάσεις έχω δει στα φόρουμ κτλπ

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    συμφωνώ εν μέρη για αυτό άλλωστε και το υστερόγραφο για της εξαιρέσεις ,..
    ειναι όπως λένε προτιμότερο να αθωοθουν χίλιοι ,ενοχοι παρα να καταδικαστεί ένας αθώος ..ναι οκ!!!
    αλλά αν τύχει και βρεθούμε και στα πω από κοντά θα γελάς δέκα μέρες !! τι τραγελαφικες καταστάσεις έχω δει στα φόρουμ κτλπ
    Και να μια ευκαιρία να έρθεις σε καμία βόλτα η συνάντηση

Θα χεις και εσύ τους λόγους σου οκ..
    Throttle that mysterious friend of ours

Ναι, η ζωή είναι δύσκολη και οι άνθρωποι μαλάκες, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με ένα μοτοφόρουμ και βόλτες δεν έχω καταλάβει.
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ναι, η ζωή είναι δύσκολη και οι άνθρωποι μαλάκες, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με ένα μοτοφόρουμ και βόλτες δεν έχω καταλάβει.
    Που να καταλάβεις εσύ που ατενίζεις εμάς την πλέμπα από τον προεδρικό σου Θώκο?? Αν κατέβεις πιο κοντά στην βάση θα δεις τι τραβάμε κι εμείς οι προλετάριοι

Πάντως νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ειπώθηκαν πολλά ξεκαθαρίστηκε το τοπίο, καιρός για καμιά βόλτα να μαλλιοτραβηχτούμε από κοντά. Μακρύς ο χειμώνας φέτο, μπόλικη η βροχή, λειψός ο ελεύθερος χρόνος, βάσανο τα οικονομικά αλλά μια καλή μοτοβόλτα με την γνωστή παρέα με αγνώστους, τον γνωστό χαβαλέ και την απαραίτητη ταβέρνα (κι ας μη φάει ο Μικές) γεμίζει μπαταρίες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Για να αναφερθώ στην αρχική διατύπωση του θρεντ, θεωρώ λάθος να μην συμμετεχει κάποιος σε βόλτα, αν η μόνη έγνοια είναι το ΑΝ θα τον θεωρήσουν "ανεπαρκή οδηγό".
    Οι ανοικτές βόλτες μπαίνουν με γνώμονα, ότι ακόμη και οι πιό γρήγοροι και ικανοί οδηγοί, θα προσαρμόσουν την οδήγηση τους σύμφωνα με τους πιό μετριοπαθείς η τους πιό νέους οδηγούς.

Ακόμη όμως κι αν υπάρχουν αυτοί που δεν μπορούν η δεν θέλουν να οδηγήσουν συγκρατημένα( γιατί -και είναι σεβαστό αυτό-αλλιως δε ευχαριστουνται την οδήγηση), ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, θα υπάρχει κάποιος κοντά σε αυτούς που θα μείνουν πιο πίσω. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι έμπειροι, αλλά αργοί σαν σαλιγκαρια και πάντα θα φθάνουν τελευταίοι και μόνοι

Κανείς λοιπον δεν εχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Δεν χρειάζεται. Είναι περιττό. Είμαστε εδώ για την παρέα, για τα πειράγματα, για το αστείρευτο γέλιο κατά την διάρκεια μιας βόλτας, αλλά και για το χαμόγελο που έχεις, όταν πια γυρνάς στο σπίτι σου και σκέφτεσαι πόσο όμορφα πέρασες.
    Σίγουρα, η βόλτα με πολλούς προϋποθέτει μικρες υποχωρήσεις. Και σίγουρα δεν είναι όλες οι βόλτες των ίδιων απαιτήσεων. Και σίγουρα​ κάποιοι έχουν έρθει πιό κοντά με κάποιους άλλους. Υπάρχουν όμως πολλές λύσεις και επιλογές σε μία κοινή διαδρομή, έτσι ώστε όλοι (νέοι, παλιοί, Απάτσι και κουλοι) να καταλήξουν στο ίδιο μέρος, χωρίς να ζοριστει κανείς.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις ότι απλά λέω ότι επειδή η ζωή ειναι δύσκολη και οι άνθρωποι μ@λακες , βαριέμαι να συναντώ μ@λακες και στα μοτοφουρουμ!!!
    για ως γνωστόν ο μ@λακας ειναι πανταχού παρών ! σαν την μπύρα....παντου υπάρχει ένας μ@λακας ,..(η μια Μύθος)...
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 10/03/2017 στις 23:07.

αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις ότι απλά λέω ότι επειδή η ζωή ειναι δύσκολη και οι άνθρωποι μ@λακες , βαριέμαι να συναντώ μ@λακες και στα μοτοφουρουμ!!!
    για ως γνωστόν ο μ@λακας ειναι πανταχού παρών ! σαν την μπύρα....παντου υπάρχει ένας μ@λακας ,..(η μια Μύθος)...
    Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις. Αυτό που εννοούσα εγώ, επειδή το είπα πλαγίως, είναι ότι αυτά υπάρχουν γενικότερα στη ζωή, άρα θα υπάρχουν και σε μοτοφόρουμ και σε αυτοφόρουμ και σε φόρουμ μουσικής και σε φόρουμ για τρίφτες τυριών, οπότε δεν είναι άξια λόγου. Τώρα, αν προτιμάς να απέχεις από το ανθρώπινο είδος γενικότερα, για να μην πετυχαίνεις κουτσομπόλες, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεκτό μεν, αλλά άσχετο με αυτά που λέμε εδώ.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 10/03/2017 στις 23:07.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF