Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Αλλαγή ελαστικών - Την γνώμη σας παρακαλώ!

Παλαιό μέλος
    ας μπω λιγο εμβολιμος λοιπον και εγω..περα απο την προταση που εκανα στο φιλο για τα λαστιχα να ρωτησω και εγω. 12/5 εχει track day στα μεγαρα. εβαλα τον νοεμβρη τα Τ30 evo. θα τα σκισω πολυ αν τα βαλω πιστα? δεν εχω ξαναμπει πιστα ποτε οποτε στην αρχη θα πρεπει να μαθω την καθε στροφη και μετα σιγα σιγα οσο μπορω να ανοιγω..προφανως το βερσυς δεν ειναι για τσιτα γκαζια παροτι ειναι απο τα πιο στριφτερα μην πω το πιο στριφτερο στην κατηγορια του. οποτε ουτε θα πιεζω ανελεητα ουτε ομως θα κανω και βολτιτσα. απλα προπονηση. για να ακουσω τους γνωστες λιγο. κριμα ειναι καινουργια λαστιχα και καινουργιο μηχανακι! χαχα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    ας μπω λιγο εμβολιμος λοιπον και εγω..περα απο την προταση που εκανα στο φιλο για τα λαστιχα να ρωτησω και εγω. 12/5 εχει track day στα μεγαρα. εβαλα τον νοεμβρη τα Τ30 evo. θα τα σκισω πολυ αν τα βαλω πιστα? δεν εχω ξαναμπει πιστα ποτε οποτε στην αρχη θα πρεπει να μαθω την καθε στροφη και μετα σιγα σιγα οσο μπορω να ανοιγω..προφανως το βερσυς δεν ειναι για τσιτα γκαζια παροτι ειναι απο τα πιο στριφτερα μην πω το πιο στριφτερο στην κατηγορια του. οποτε ουτε θα πιεζω ανελεητα ουτε ομως θα κανω και βολτιτσα. απλα προπονηση. για να ακουσω τους γνωστες λιγο. κριμα ειναι καινουργια λαστιχα και καινουργιο μηχανακι! χαχα
    Δεν απανταω ως "γνωστης", απλα εχω μια σχετικη εμπειρια που μπορει να σου φανει χρησιμη. Πριν τα bt016 φορουσα τα Pilot Road 3 (μαμα λαστιχα). Η φθορα μπορω να πω πως ειναι περιπου 1 προς 3 (μιλαω για τα πλαϊνα που τρωγονται και πιο πολυ στην πιστα). Δλδ τη φθορα που ειδα σε μια επισκεψη στην πιστα με τα hypersport την εβλεπα χονδρικα σε 3 επισκεψεις με τα sport touring. Με αλλα λογια απο αποψη φθορας μην το φοβασαι, δε θα δεις καμια τραγικη διαφορα με ενα track day (και ειδικα αφου θα ειναι η πρωτη σου φορα στα Μεγαρα). Ισα ισα που θα πατηθει και καλυτερα το λαστιχο σε ολη την επιφανεια. Απο την αλλη καλο θα ειναι να εχεις στο μυαλο σου οτι φορας ενα λαστιχο που ειναι φτιαγμενο περισσοτερο για να βγαζει χιλιομετρα παρα για απολυτη προσφυση. Κοιτα τις πιεσεις σου, παιρνε το χρονο σου πριν πιεσεις ωστε να ανεβαζουν θερμοκρασια και γενικα εχε το νου σου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Δεν απανταω ως "γνωστης", απλα εχω μια σχετικη εμπειρια που μπορει να σου φανει χρησιμη. Πριν τα bt016 φορουσα τα Pilot Road 3 (μαμα λαστιχα). Η φθορα μπορω να πω πως ειναι περιπου 1 προς 3 (μιλαω για τα πλαϊνα που τρωγονται και πιο πολυ στην πιστα). Δλδ τη φθορα που ειδα σε μια επισκεψη στην πιστα με τα hypersport την εβλεπα χονδρικα σε 3 επισκεψεις με τα sport touring. Με αλλα λογια απο αποψη φθορας μην το φοβασαι, δε θα δεις καμια τραγικη διαφορα με ενα track day (και ειδικα αφου θα ειναι η πρωτη σου φορα στα Μεγαρα). Ισα ισα που θα πατηθει και καλυτερα το λαστιχο σε ολη την επιφανεια. Απο την αλλη καλο θα ειναι να εχεις στο μυαλο σου οτι φορας ενα λαστιχο που ειναι φτιαγμενο περισσοτερο για να βγαζει χιλιομετρα παρα για απολυτη προσφυση. Κοιτα τις πιεσεις σου, παιρνε το χρονο σου πριν πιεσεις ωστε να ανεβαζουν θερμοκρασια και γενικα εχε το νου σου.
    ευχαριστω! θα το προσεξω..λογικα πιεσεις μας τσεκαρουν και αυτοι φανταζομαι..παντως πρεπει να ειναι καλο event..με 35ευρω ολη μερα και εχει κριτες ασθενοφορα κτλ. αλλη μερα πληρωνεις παραπανω και δεν εχεις τιποτα απο αυτα

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, απλά επειδή την κυκλοφορώ μόνο σαββατοκυριακα με τουριστικούς ρυθμούς και από τα 52σκ του χρόνου μερικές φορές βγάζω και το ΖΖR, και το GOLDWING, οπότε κανω από 2 εως 3000 κλμ το χρόνο(βάση δελτίου κτέο από μαρτιο του 15 μεχρι σήμερα έχω κλανει 3500κλμ) θα τα βάλω και ότι βρέξει ας κατεβάσει, αν δεν μείνω ικανοποιημένος στην επόμενη τριετία θα γυρίσω πάλι στα diablo corca III.
    ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PacMan Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, απλά επειδή την κυκλοφορώ μόνο σαββατοκυριακα με τουριστικούς ρυθμούς και από τα 52σκ του χρόνου μερικές φορές βγάζω και το ΖΖR, και το GOLDWING, οπότε κανω από 2 εως 3000 κλμ το χρόνο(βάση δελτίου κτέο από μαρτιο του 15 μεχρι σήμερα έχω κλανει 3500κλμ) θα τα βάλω και ότι βρέξει ας κατεβάσει, αν δεν μείνω ικανοποιημένος στην επόμενη τριετία θα γυρίσω πάλι στα diablo corca III.
    Καλοφορετα! Πιστευω θα σου κανουν τη δουλεια σου μια χαρα.
    Αν θυμηθεις καποια στιγμη γραψε και μια εντυπωση. Nα ξερουμε και πώς στεκεται το λαστιχο απεναντι στα corsa.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PacMan Προβολή μηνύματος
    Γιαννη οταν ειχα το χχ εγω δουλευα το Metzeler το Μ5.Εκπληκτικο σε ολες τις συνθηκες.
    Αν δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη δοκιμασε το.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, δεν κάνουν για εμένα λοιπόν, ευχαριστώ και τους δύο

Αλλά για τον συνονόματο καλά ακούγονται με την χρήση που κάνει.
    εσύ που και χιλιομετράκια κάνεις και το στριψιματάκι σου το ζητάς, για τσέκαρε τα ΒΤ023
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    μεγειες τα bt016, οτι πρεπει για το μηχανακι σου.

εχεις και την επιλογη των bridgestone t30 σχεδων στην ιδια τιμη.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    o teos@ Φίλε αν θες γράψε μια γνώμη για τα bt-003. Με ενδιαφέρει η συμπεριφορά στο δρόμο, είναι καλή ή είναι ένα λάστιχο καθαρά πίστας που θέλει κουβέρτες και τα σχετικά; Αν μπορούσες να αξιολογούσες ξεχωριστά το μπροστά και το πίσω. Για παράδειγμα κατευθυντικότητα και φρένα για το μπροστινό και άνεση, πληροφόρηση για το πίσω.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikma Προβολή μηνύματος
    o teos@ Φίλε αν θες γράψε μια γνώμη για τα bt-003. Με ενδιαφέρει η συμπεριφορά στο δρόμο, είναι καλή ή είναι ένα λάστιχο καθαρά πίστας που θέλει κουβέρτες και τα σχετικά; Αν μπορούσες να αξιολογούσες ξεχωριστά το μπροστά και το πίσω. Για παράδειγμα κατευθυντικότητα και φρένα για το μπροστινό και άνεση, πληροφόρηση για το πίσω.
    Ηταν απ τα καλυτερα λαστιχα που εχω φορεσει..φοραγα τα bt003rs που ειναι steetlegal..μονο μειον ηταν οτι αργουσε ενα τσακ να ζεσταθει αλλα μεχρι να φτασω σε οποιαδηποτε επαρχικο στροφυλικι ηταν περα απο αριστο..τελεια πληροφορηση πισω τελεια κορονα μπροστα και ηταν απ τα λαστιχα που δε με ξαφνιασε ποτε..ουτε σε φρενα ουτε τιποτα..οταν εβαλα λαστιχα φετος ρωτησα για αυτο και μου ειπαν το χει αντικαταστησει το rs10 και δε βγαινει πλεον..δυστηχως δεν ειχε ο λαστιχας μου διαθεσημο rs10 και προτιμησα προσωρινά να βαλω τα bt016pro(καταλαβα αμεσως τη διαφορα σε σχεση με τα bt003) αντι για 40 ευρω παραπανω τα s20(διαφορα σχεδον καμια)..το μονο κακο με αυτα τα λαστιχα ειναι η φθορα ειναι αρκετα γρηγορη σε σχεση με ολα τα αλλα το πισω ειδικα..σε δρομο 8000-9000 χλμ το περισσότερο..ελπιζω να βοηθησα
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    o teos@ Βοήθησες thanks Είχα ψάξει κι εγώ τα bt16 αλλά δε τα βρήκα σε 190-55. Μάλλον θα βάλω κάτι σε roso (ΙΙ-corsa) για πίσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    μεγειες τα bt016, οτι πρεπει για το μηχανακι σου.

εχεις και την επιλογη των bridgestone t30 σχεδων στην ιδια τιμη.
    T30 στα σχεδόν 190 ευρώ; Αν θες, πες που με ένα πμ

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    T30 στα σχεδόν 190 ευρώ; Αν θες, πες που με ένα πμ
    my bad, sorry...
    στην τιμη των s21 παιζουν (το τ30 evo)
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος
    T30 ΛΑΣΤΙΧΑΡΑ! 7 μηνες με το ζορι αντεξα πανω τα μαμα ντανλοπ. γλιστρα μεχρι αηδιας. βρηκα την ησυχια μου. αν ηταν βρεγμενο ειδικα?? αστο!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Την γνωμη σας παρακαλω
    από SHOOTER045 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2017, 07:20
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2011, 23:07
  3. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από The_TROOPER στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2007, 16:34
  4. Την γνώμη σας παρακαλω , για θεμα ασφάλειας οδηγου.
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 03:43
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας