μεσα.....![]()
...και κάτι σύντομο για το τι θα δει ο επισκέπτης στον αρχαιολογικό χώρο, γραμμένο από τους μαθητές του Γ/σίου Καλάμου....
Να ενημερώσω ότι η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος προσφάτως ανακαινίστηκε όσον αφορά τις παροχές στους επισκέπτες, είναι 1 ευρώ/άτομο. Αυτό ισχύει εώς 31 Μαρτίου. Από 1 Απριλίου και για όλη την εαρινή περίοδο το κόστος ανέρχεται στα 2 ευρώ.
Στην είσοδο -για όσους ανησυχούν για τις μοτό τους- υπάρχει φύλακας, κάμερες και αρκετός κόσμος. Επίσης περιμένω ενημέρωση για το άν θα μπορέσει η ταβέρνα στο Σέσι να μας φτιάξει καφεδάκια, λόγω Κυριακής.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ρε Μπαναώτ, καφεδάκι σε ταβέρνα, μνημόσυνο θυμίζει...![]()
μην να βάλει και κανένα κοντοσούβλι (για όποιον θυμάται το καφέ-ταβέρνα στο... Καρτέρι; )
Ωραίο δείχνει.
Αν θα είμαι εδώ, το βλέπω.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Μήν την λές (γράφεις) αυτήν τη λέξη (μνημόσυνο)!! Θα πάει κατευθείαν εκεί ο Μπλίτζ και θα μας φάει ΟΛΑ τα κόλυβα![]()
Η αλήθεια είναι ότι, είπαμε έν' όψη Χαμενιάδας, να κρατήσουμε χαμηλά το κόστος και να αρκεστούμε σε βολτίτσα λίγων χιλιομέτρων με καφεδάκι. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει μοναχική μου σέρβιραν καφέ κανονικά. Ήταν Σάββατο πρωί όμως. Άν μου πούν απ' τον Κόλια ή την άλλη ταβέρνα ότι παίζει μόνο κοντοσούβλι, μας βλέπω για Ωρωπό ή Αγ.Αποστόλους.
Θα είναι πραγματικά κρίμα γιατί η διαδρομή και η θέα είναι πολύ όμορφες. Μα κι αυτοί βρέ αδερφέ μου, όλο ταβέρνες πάνε κι ανοίγουν. Κάνε ρε φίλε μία καφετέρια και για μάς τους πτωχούς κοντοσουβλιστ ... έμ ... κοντοβολτιστές εννοώ![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τη τρολια εις βαρος μου εκ μερους της οργανωσης, που με σερνει σε ταβερνα για να μου σερβιρει... ΚΑΦΕ!!!!
καφε?? σε ΤΑΒΕΡΝΑ?? σοβαρα τωρα???
τες πα επειδή αρχισα μαθηματα αυτό ελεγχου δια αλληλογραφιας , παρακολουθώ το θεμα και ενδεχομένως να είμαι παρον, για να δοκιμασω τις αντοχες μου..
ενναλακτικα για καφε μπορειτε να πατε κ στο μικρο Σεσι που ειναι διπλα απο το κανονικο Σεσι..η' στο λιμανακι της Αγ.Μαρινας μερικα χιλιομετρα πιο κατω,ηρεμια πλατσ-πλουτσ κτλ...
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Ωραίο βολταράκι ρε μπαγάσα Μπαναώτ, μακάρι να μπορούσα.
Αυτός πρέπει να είναι σόι του Μπλιτζ https://www.youtube.com/watch?v=90dld8dVnJ4
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ωραια πραγματα ακουω....ειδωμεν...πολυ πιθανο....
απο 1/4 100% αυξηση εισοδου???αυτα ειναι...
..without engineers, science is just philosophy..