Σελίδα 127 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Για δώσε feedback χωρίς spoiler γιατί τη γλυκοκοιταζω
    Πρέπει οπωσδήποτε να την δεις. Καλύτερα τώρα που είναι μουντος ο καιρός, και όχι καλοκαιριατικα. Δεν καταλαβαίνεις τώρα γιατί το λέω αλλά ίσως το καταλάβεις μόλις την τελειώσεις.
    Είναι πολλά επεισόδια γι αυτό ένα μοναδικό πράμα θα σου πω . Εγώ την σειρά την ξεκίνησα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά ή μετά δεν θυμάμαι. Θα σου πω να βλέπεις ένα επεισόδιο την ημέρα ή το πολύ 10 την βδομάδα. Μην βιαστεις να την τελειώσεις. Τράβηξε την , θα την ευχαριστηθεις πολύ περισσότερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το "the expanse" έχει πάρει πολύ ωραία τροπή.
    Θα συμφωνήσω πολύ δυνατό άντε καιρός ήταν να βγει ένα καλό skyfy
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Δεν ξέρω πόσοι έχετε παρακολουθήσει το Leftovers. H ιστορία είναι περίεργη, παρανοϊκή και δύσπεπτη. Μου άρεσε το καστ, μου άρεσε η σκοτεινιά που έχει η ιστορία, μου άρεσαν όλα τα ψυχολογικά που τραβάνε οι κακόμοιροι συντελεστές για χίλιους δυό λόγους... Και φέτος τελειώνει (πριν χαλάσει, ελπίζω). Το τρέιλερ δυνατό πάντως.

https://youtu.be/Mrd46X_QDu4

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ironfist...οκ λιγο κλεψιμαίικο το κονσεπτ απο arrow η το αναποδo δεν ξερω ποιος εκλεψε ποιον αλλα ωραιο φαίνεται μεχρι στιγμης εχω δει 3..γενικα τα marvel ηταν πιο ωραια απο τα dc στις σειρες..
    Τελευταία τροποποίηση από o teos; 21/03/2017 στις 08:06.
    Throttle that mysterious friend of ours

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    γενικα τα marvel ηταν πιο ωραια απο τα dc στις σειρες..
    Και οπουδήποτε αλλού. Οι ήρωες της DC είναι ενδιαφέροντες μόνο αν είσαι μέχρι 6 ετών.

Τέλειωσα το Taboo πριν λίγες μέρες. Ωραίο ήταν. Πρωτότυπο γενικότερα, απολαυστικός Hardy.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Και οπουδήποτε αλλού. Οι ήρωες της DC είναι ενδιαφέροντες μόνο αν είσαι μέχρι 6 ετών.

Τέλειωσα το Taboo πριν λίγες μέρες. Ωραίο ήταν. Πρωτότυπο γενικότερα, απολαυστικός Hardy.

ναι αν δεν έβλεπα κάθε 3 και λίγο τη μάνα του να τονε πνίγει θα ταν πολύ καλύτερο.

Άιρον φιστ. Ξεκινάει πολύ ωραία (αν και στα μάρσιαλ αρτς ειναί πολύ παιδικό)

homeland, το έχουμε ξαναπεί μόλις είδα και το 9 επεισόδιο, καταπληκτικος και πολύ ενδιαφέρον κύκλος.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Oasis περίεργο διαστημικό με θρησκευτική προσέγγιση... Ενδιαφέρον πρώτο επεισόδιο.

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    τελευταια με εχουν κουρασει οι σειρες νιωθω ότι δεν τελειωνουν ποτε, οποτε τοχω ριξει στις Mini series. 3,5,8 επεισοδια και τελος χωρις αναμονη για του χρονου και την επομενη σεζον

http://www.imdb.com/title/tt1399664/?ref_=ttep_ep_tt
    http://www.imdb.com/title/tt2401256/?ref_=ttep_ep_tt
    http://www.imdb.com/title/tt2879552/..._tt_i_tt_ov_vi
    http://www.imdb.com/title/tt1985443/...nm_flmg_act_11
    http://www.imdb.com/title/tt1453159/?ref_=tt_rec_tt

Τώρα που αναφέρθηκαν τα mini-series. Το SS-GB το είπαμε? Altenative history τυπου man in the high castle στη γερμανοκρατούμενη βρετανία με προταγωνιστή έναν τυπάκο της scotland yard που ξεκινά να λύσει ένα φόνο αλλα τελικά το πράγμα πάει μακριά. Ωραίο και ατμοσφαιρικό
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μου άρεσε πολύ το the night of!
    Είδα το πρώτο επεισόδιο και νομίζω θα τα πάω μονορούφι.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    24 Legacy βλέπει κανείς?

Αξίζει το κόπο ή μια απο τα ίδια, ακριβώς?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    24 Legacy βλέπει κανείς?

Αξίζει το κόπο ή μια απο τα ίδια, ακριβώς?
    To χαζεψα λίγο, δεν λέει και πολλά. Το στορυ άλλο ένα απο το σωρό, great americans vs terrorists, αδιάφοροι εώς κακοί ηθοποιοί και cliffhangers του κώλου. Αν έχεις άπλετο χρόνο οκ αλλιώς υπάρχουν καλύτερα πράγματα να δεις
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Συμπαθητικό το Big Little Lies. H ζωή στα αμερικάνικα suburbs, οι διαφορετικές οικογένειες, ένας φόνος που εξιχνιάζεται. Με γνωστό καστ, το οποίο λειτουργεί μιά χαρά και μόνο ένα επεισόδιο έμεινε για να κλείσει η σειρά. Έχω δει το πρώτο μόνο, αλλά με τράβηξε για τα επόμενα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF